Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 07 lut 2012, 18:27
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 07 lut 2012, 20:47
Tak jak zawsze - nie wiesz, a piszesz. Później przyjdzie ze swoim bełkotem Loczkerson i mamy kółko wzajemnej adoracji osób pozbawionych zdolności zrozumienia tekstu pisanego:Tak więc jak to było Wilmore?
Pisałem to w momencie, gdy Roma miała dużo gorsze wyniki i nie była w stanie nawiązać do rywalizacji z czołowymi ekipami. Po paru tygodniach okazało się, że jest inaczej, potwierdziły się w pełni moje słowa - De Rossi chce zostać w Rzymie.Nie ma cienia wątpliwości, że De Rossi chce zostać w Rzymie, ale na określonych warunkach sportowych, których Roma mu prawdopodobnie nie da.
W powielaniu postów pozbawionych sensu jesteś skuteczny, ale po co to robisz? Ozdobny mi nie był w stanie udzielić na to pytanie odpowiedzi, a Ty?Jak to co on na to? Powie, że opierał się na wiarygodnych wypowiedziach zawodnika z przeszłości i nie ma sobie nic do zarzucenia, a następnie rozpocznie kolejną burzę w szklance wody na temat niedorzecznego transferu do Milanu, bo znów znajdzie jakąś pojedynczą wypowiedź zawodnika, potem przytoczy 3 plotki z poważnych źródeł, przeinaczy słowa Gallianiego (który w ostatnich oknach bardziej zajmuje się robieniem iluzji transferów niż ich samych) bo Łysy zawsze kręci i w konsekwencji zawsze można zinterpretować jego słowa jak się komu podoba i BACH wiarygodna informacja: Milan już prawie kupił Hamsika, Fabregasa, De Rossiego, Teveza i Pastore
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 07 lut 2012, 21:16
Aguero też był prawie w Juve. Nie mówię już o Rossim...(L)oczkerson pisze:Milan już prawie kupił Hamsika, Fabregasa, De Rossiego, Teveza i Pastore![]()
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 07 lut 2012, 21:46
człowieku na tym forum nie ma drugiego takiego fantasty i mitomana jak Ty. starasz się wróżyć z fusów, bo wnioskowanie na podstawie faktów oraz ich selekcja widocznie nie jest twoją najmocniejszą stroną. im bliżej okienka transferowego tym większe natężenie niczym niepopartych wróżb. Układa się to w pewien wzór: najpierw pojawia się potrzeba (Wilmore oczekuje transferu ofensywnego pomocnika) następnie plotka (np. Raiola negocjuje transfer Fabregasa), a konsekwencją jest twórcze rozwinięcie w postaci "FABREGAS BARDZO PRAWDOPODOBNIE TRAFI DO MILANU". To, że ów zawodnik jest UKIERUNKOWANY na transfer do Barcelony, zaś Arsenal nie łasi się na drobniaki nie bierzesz pod uwagę, bo jest niezgodne z twoimi oczekiwaniami ! Skutkiem ubocznym jest to, że tworzysz własna hiperrzeczywistość, której nie da się przypisać wartości prawdy. Galliani powie coś na temat Pana X - powstaje wielka NADBUDOWA (Ganso, Hamsik itd.). Przecież Panu G nie sposób zarzucić kłamstwa ... w tym życzeniowym kontekście. W innych warunkach jest to wskazane, bo TRANSFER PATO JEST NIEMOŻLIWY, zaś wypowiedzi wszystkich zainteresowanych (Leonardo, Ancelotti, agent Pato, Berluka, Galliani) to kłamstwa. Czemu kłamią ? Bo za kontuzjogennego, nierozwijającego się zawodnika NALEŻY SIĘ 80 MLN a nie 35 proponowane przez Leo, a kasa na Teveza i tak się znajdzie (jednak się nie znalazła).Znów okazuje się, że moje słowa znajdują odzwierciedlenie w rzeczywistości,
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 07 lut 2012, 22:49
Rzeczywistość wygląda tak, że Milan na przestrzeni ostatnich 3 lat tylko 3 razy wydał ponad 10 mln € na transfer. To Zlatan (24), Robinho (18) i Huntelaar (15). Z czego jeden z tej pierwszej dwójki przyszedł za kasę Berlusconiego. To dość dobitnie mówi ile Milan jest w stanie wykonać w polityce transferowej w ostatnim czasie, a co go przerasta. Jeśli tyle piszesz, o tych wielkich nazwiskach, które mają wylądować w Milanie, potwierdzasz je dziesiątkami plotek z prasy, wypowiedziami ekspertów itp, to nie dziw się, że sporo osób na forum potem mówi "sprawdzam". Na razie wygląda na to, że twoje domysły są nic nie warte, bo z żadnego wielkiego transferu o którym tyle naplotłeś nic nie wyszło.Znów okazuje się, że moje słowa znajdują odzwierciedlenie w rzeczywistości,
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 07 lut 2012, 23:07
Przeczytaj jeszcze raz:Wilmore pisze:Teraz trafia się taki Padrino, który z tekstu "Nie ma wątpliwości, że De Rossi chce zostać w Romie, ale na określonych warunkach sportowych" wyciąga stwierdzenie "Na pewno trafi do Milanu, nie ma cienia wątpliwości, to jest tylko kwestia czasu."
Teraz powiedz mi w którym fragmencie Twojego cytatu znajdują się słowa: "Nie ma wątpliwości, że De Rossi chce zostać w Romie, ale na określonych warunkach sportowych" i gdzie znajdują się moje: "Na pewno trafi do Milanu, nie ma cienia wątpliwości, to jest tylko kwestia czasu.". Dziękuję.Il Padrino pisze:"Przez te miesiące chciała Cie jakaś włoska drużyna? Wziąłbyś ją pod uwagę?Wilmore pisze:Wiele razy mówił, że nie chce z Włoch odchodzić (a miał w swoim czasie wielomilionowe oferty z Realu na przykład), nie widzę powodu, dla którego miałby zmienić zdanie. Milan wydaje się być całkowicie realną opcją, jeśli tylko Daniele podtrzyma deklaracje o pozostaniu w kraju.
DDR: Tak, kontaktowały się ze mną i włoskie zespoły. Choć to dla mnie zaszczyt, ponieważ to zespoły na poziomie i dobrze się spisujące, zawsze odpowiadałem, że to byłby mój ostatni wybór. Nie ze snobizmu, ale z powodu szacunku. To kwestia tego, w co wierzę. Nie mógłbym zagrać dla innej włoskiej drużyny. Nie pasuje to do mnie."
Tak więc jak to było Wilmore?
Il Padrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 08 lut 2012, 1:01
Kaka_ACM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 08 lut 2012, 1:12
Na stronie(dokładnie forum) Interu czytałem, że wybierają się na mecz z OM. Szkoda, że na stronie Milanu nikt się nie wybiera na mecz z Arsenalem, bo wybrałbym się jakby ktoś jechał z Krakowa. Wylot na 3 dni to nie problem, tym bardziej kwota wyjazdu nie duża(do 600 zł).Kaka_ACM pisze:z rzeczy przyjemniejszych wybiera sie ktos do mediolanu na mecz z juve badz do londynu na emirates ? to informowac !
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 08 lut 2012, 1:31
słowem ostrzeżenia - tak bliskie kontakty mogą być szkodliwe dla zdrowia psychicznego.wilmore wyjasni mi to na priv.
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 08 lut 2012, 4:08
THEMANIEK
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 09 lut 2012, 10:56
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 09 lut 2012, 15:46
Ciekawy artykuł. Sytuacja z przychodami nie jest zła ale mogłaby być lepsza, z tekstu wynika, że sporo tracimy na dniu meczowym. Od dawna mi się marzy nowy, własny stadion, przy nim taki przychód powinien być kilkadziesiąt milionów większy. I sądzę, że prędzej czy później próżny Berlusconi będzie chciał pozostawić po sobie pamiątkę na miarę "najbardziej utytułowanego" prezydenta piłki
Riddick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 09 lut 2012, 15:56
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 09 lut 2012, 15:57
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio