Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1325

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 30 kwie 2011, 20:21

Faktycznie, strasznie to zaskakujace, ze zespol grajacy w rezerwowym skladzie i z zerowa motywacja przegrywa z druzyna ktora bije sie o zycie w lidze ;)

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 30 kwie 2011, 20:28

Ja się dzisiaj tego spodziewałem, może nie wygranej Saragossy, ale tego że Real może zgubić punkty w tym spotkaniu. Po pierwsze Real ma już w dupie ligę, po drugie Saragossa walczy o byt w PD, a po trzecie Saragossa od czasu do czasu potrafi grać z Real'em, to jest taki zespół dla Real'u Madryt jak Atletico dla Barcelony :P
I właśnie dlatego nie postawiłem dzisiaj na Real.

Awatar użytkownika
Internacjonalistyczny
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 30 kwie 2011, 20:36

Ooo, znowu czerwo dla Realu. A to ci dopiero niespodzianka.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 30 kwie 2011, 20:38

Ale patrzcie jaka znowu niespodzianka - tego czerwa nikt nie kwestionuje! Niesamowite, nie? Ciekawe czemu.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 30 kwie 2011, 20:38

A tak pozostaje Wam kiepska napinka. Co tam Dr.Football1 dzisiaj Atletico znowu zgubi punkty na wyjeździe i zminimalizuje szanse na grę nawet w LE
Moja napinka byla kiepska (taka zreszta miala byc),ale twoja jeszcze gorsza... Jezeli Atletico zacznie kupowac pilkarzy za 50 milionow to mozesz byc pewien,ze zadna Saragossa nie bedzie im straszna. Zreszta i tak nie jest :lol: Ogladalem ten zespol w meczu o zycie z Almeria i moge Cie zapewnic,ze nawet Atletico B rozprawiloby sie z nimi bez problemow.

Patrze,ze nawet porazki Atleti w meczach z Mallorcami bola mnie bardziej niz Was blamaz z bananowa Saragossa... A musze powiedziec,ze ja za socio nigdy sie nie uwazalem.

Cru - Ty dajesz piataka,a cwaniak RealnyFan 95 :lol:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 kwie 2011, 20:46

Czyli, że Atletico nie ma pieniędzy i składu by naprawdę walczyć w lidze o grę w Champions League z takimi drużynami jak Valencia, Villarreal, Bilbao? Aha.

Czemu ma mnie boleć porażka z Zaragozą w tym momencie? W pierwszej rundzie by bolała, ale przy obecnej sytuacji w lidze, gdy już dawno temu uznałem, że jest już pozamiatana i Real nie zajmie w niej ani miejsca pierwszego ani trzeciego?

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 30 kwie 2011, 20:57

Te z zawieszeniem Mou na cztery mecze to prawda? :lol:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 kwie 2011, 21:01

Sergek nie. To tylko plotki. Potwierdzenie za tydzien.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 kwie 2011, 21:02

Na razie nie jest to pewne, ale chyba prawdopodobne, bo UEFA będzie chciała koniecznie pokazać kto ma władzę i kogo krytykować nie wolno. Oficjalna decyzja zapadnie dopiero 6 maja.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 30 kwie 2011, 21:03

Czyli, że Atletico nie ma pieniędzy i składu by naprawdę walczyć w lidze o grę w Champions League z takimi drużynami jak Valencia, Villarreal, Bilbao? Aha.
Maja,walcza. Spojrz na tabele. Chodzi mi o to,ze jezeli na Calderon pojawia sie juz Ribery,Robben i Terry to na pewno takich baboli na Calderon nie ujrzysz. Inna mentalnosc,kibice,charakter.
Czemu ma mnie boleć porażka z Zaragozą w tym momencie? W pierwszej rundzie by bolała, ale przy obecnej sytuacji w lidze, gdy już dawno temu uznałem, że jest już pozamiatana i Real nie zajmie w niej ani miejsca pierwszego ani trzeciego?
No wlasnie :roll: Przypomniales mi dlaczego tak bardzo nie cierpie tego klubu - zwyciestw nie doceniacie,przegrane macie gdzies. Oj,niezle Wam sie w dupach od tych wszystkich sukcesow poprzewracalo :roll:

Musze sie czesciej napinac. Wspaniale uczucie. Gdzie jest moj kolega Miguel Induren ?

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 kwie 2011, 21:08

Na razie nie jest to pewne, ale chyba prawdopodobne, bo UEFA będzie chciała koniecznie pokazać kto ma władzę i kogo krytykować nie wolno
taaaaaak Mourinho moze wszsystko i wszedzie

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 kwie 2011, 22:39

No nie, Mourinho bierze winę za porażkę na siebie. Toż to przeczy wszystkim teoriom. :(
Dr.Football1 pisze:No wlasnie Przypomniales mi dlaczego tak bardzo nie cierpie tego klubu - zwyciestw nie doceniacie,przegrane macie gdzies. Oj,niezle Wam sie w dupach od tych wszystkich sukcesow poprzewracalo
Ja myślę, że nie lubisz go z zupełnie innych powodów, ale coś trzeba było wymyślić, by fajnie wyglądało. :) To co napisałeś oczywiście ma niewiele wspólnego z rzeczywistością, bo sytuacja jest jasna i klarowna. Nie sądzę, by kibiców Barcelony jakoś szczególnie zabolała dzisiejsza porażka. A że nie ma wielkiej fiesty po każdym wygranym meczu z każdym przeciwnikiem? Cóż, Real to nie Atletico.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 maja 2011, 0:11

Ja myślę, że nie lubisz go z zupełnie innych powodów, ale coś trzeba było wymyślić, by fajnie wyglądało. To co napisałeś oczywiście ma niewiele wspólnego z rzeczywistością, bo sytuacja jest jasna i klarowna. Nie sądzę, by kibiców Barcelony jakoś szczególnie zabolała dzisiejsza porażka. A że nie ma wielkiej fiesty po każdym wygranym meczu z każdym przeciwnikiem? Cóż, Real to nie Atletico.
Znalazloby sie jeszcze kilka powodow :smile2: Biale barwy,zadzieranie nosa itd. itp. Zreszta dobra. Juz mi sie nie chce napinac/klocic. Chcialem wylac troche jadu za przegrany kupon to se wylalem :P Peace & love.
Cóż, Real to nie Atletico.
I to jest wlasnie w tym wszystkim najpiekniejsze 8)

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 01 maja 2011, 7:14

¿ POR QUE ? ¿ POR QUE ? ¿ POR QUE ? ¿ POR QUE ?

to piekne uczucie - caly swiat sie z was smieje :haha:

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 01 maja 2011, 8:25

pamiętaj miguel, że przynajmniej na tym forum wszyscy użytkownicy się z ciebie śmieją marny napinaczu :haha:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”