Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 07 maja 2006, 21:49
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 maja 2006, 21:54
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xpakusx » 07 maja 2006, 21:55
xpakusx

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 07 maja 2006, 21:57
girlfromipanema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 07 maja 2006, 22:05
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 maja 2006, 22:13
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 07 maja 2006, 22:28
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 07 maja 2006, 22:33
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 07 maja 2006, 22:35
Ogladaj lepiej ta swoja bundesligeMartinho pisze:Villarrealowi nalezalo sie wg mnie zwyciestwo w tym mecz...Mimo iz mieli mniej sytuacji strzeleckich to byli blizej strzelenia kolejnych bramek niz Real...Gdyby ten strzal Riquelme z ostatniej minuty nie trafil w slupek...
Ogladaj lepiej ta swoja bundesligeMartinho pisze:Bezsensowne zagranie Ramosa, ja bym kazal go wychlostac za to gdybym byl trenerem
Ogladaj lepiej ta swoja bundesligeMartinho pisze:Ta pilke mogl spokojnie odbic klatka piersiowa ale chcial pokazac ze umiejetnosci bramkarskie nie sa mu obce i odbil pilke rekoma...
Ogladaj lepiej... a zreszta, nic nie ogladaj, zostan przy tancu z gwiazdamiMartinho pisze:Sluszna wg mnie czerwona kartka.
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 07 maja 2006, 22:41
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xpakusx » 08 maja 2006, 8:05
xpakusx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 maja 2006, 9:52
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 08 maja 2006, 10:39
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 08 maja 2006, 10:58
Oczywiście, że masz rację!! Zidane'owi pewnie tak się nudziło w czasie tego meczu, że zaczął ćwiczyć ciosy karate... I tylko całkowity zbieg okoliczności sprawił, że podczas próby kopa z półobroty piłka trafiła w jego nogi, a potem to już wszyscy wiedzą...Janio pisze:Gol Zidane'a z Leverkusen faktycznie piękny, szkoda tylko, że... farciarskiPrzecież to nie był czysty strzał! Piłka uderzona piszczelem wpadła w samo okno
Może mam wierzyć, że Zizou chciał tak uderzyć? Echhh...
stan_mic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 08 maja 2006, 12:18
Jezeli tak uderzyl to znaczy ze chcial tak uderzyc. Widac jak sie przygotowuje do szczalu jak by to bylo w zwolnionym tepie i poprostu strzela i pilka wpada do bramki. Ja bym tutaj nie gadal o farcie. To nie byl strzal od niechcenia, albo przypadku. Pamietam ze na nastepny dzien poszlismy z kumplami zagrac mecz zeby uczcic ten gol.Może mam wierzyć, że Zizou chciał tak uderzyć?
snake
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio