Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 135

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 08 maja 2006, 12:47

fieldy ta druga bramka Bergkampa zdecydowanie ładniejsza :wink: ale mówisz, że są ładniejsze niż Zizou bo on nie grał dla Arsenalu :wink: tak mi sie wydaje :wink: Dla mnie wygrywa Zidane 8)

Awatar użytkownika
pizmak
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 08 maja 2006, 15:05

kulekfcb pisze:fieldy ta druga bramka Bergkampa zdecydowanie ładniejsza :wink: ale mówisz, że są ładniejsze niż Zizou bo on nie grał dla Arsenalu :wink: tak mi sie wydaje :wink: Dla mnie wygrywa Zidane 8)
Bo gra w twoim ulubionym klubie :) Ja lubie Zidana i za to że grał w Juve , ale wg mnie większym technikiem od niego jest Dennis 8) Wystarczy spojrzeć co w młodości Dennis robił z zawodnikami ;)

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 08 maja 2006, 16:35

pizmak pisze:
kulekfcb pisze:fieldy ta druga bramka Bergkampa zdecydowanie ładniejsza :wink: ale mówisz, że są ładniejsze niż Zizou bo on nie grał dla Arsenalu :wink: tak mi sie wydaje :wink: Dla mnie wygrywa Zidane 8)
Bo gra w twoim ulubionym klubie :) Ja lubie Zidana i za to że grał w Juve , ale wg mnie większym technikiem od niego jest Dennis 8) Wystarczy spojrzeć co w młodości Dennis robił z zawodnikami ;)
:shock: :roll: :zgon: :angry2: :rotfl4: :won: To jest żart? Jeśli nie to ['] "wielki znawco futbolu".
Tak się składa, że Zidane technicznie praktycznie tylko Ronaldnho może się do niego równać... Reszta jest daleko za nimi :roll: :wink:

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 08 maja 2006, 16:40

pizmak a widziałeś to co Zidane robił w młodości z zawodnikami.Dennis od Zidane mógłby się uczyć.Zidane jest jednym z największych techników na świecie.

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 08 maja 2006, 16:54

Stan_mic, Snake

OK Zidane składał się ładnie do strzału, chciał strzelić bramkę itd., ALE strzelił piszczelem! Chyba nie powiecie mi, że właśnie tą częścią nogi chciał uderzyć :roll: A skoro strzelił piszczelem to znaczy, że nie do końca był to strzał kontrolowany i mierzony. I nie odbierajcie tego jako atak z mojej strony na kończącego karierę gracza Realu, bo akurat Zidane jest jednym z niewielu piłkarzy królewskich, których szanuję. Po prostu jak widzę, że ktoś zachwyca się trochę przypadkowym mimo wszystko golem nie umiem siedzieć cicho.
Tyle

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 08 maja 2006, 17:08

Janio ten strzał był kontrolowany przez sekunde po tym jak Carlos podał.Strzelił z piszczelem bo źle mu siadła piłka ale chciał tam strzelić.To był kontrolowany strzał.Strzelił piszczelem być mozę chciał właśnie tak strzelić.Po tym jak uderzył piszczelem piłka nabrała dużęj rotacji Zidane nie stał wprost do bramki więc taki strzał mógł przynieść dobry rezultat.Zidanem wszystko jest możliwe.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2447
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 maja 2006, 17:26

Janio pisze:Może mam wierzyć, że Zizou chciał tak uderzyć?
Nie wiem czy chciał uderzyć w samo okienko, ale niewątpliwie chciał trafić do siatki, a to mu się udało.
pizmak pisze:wg mnie większym technikiem od niego jest Dennis
Czy ty się dobrze czujesz? Masz gorączkę? Boli cię główka, czy może nie dowidzisz? Zidane to jeden z najlepiej wyszklonych technicznie piłkarzy na świecie w całej histori futbolu. Bergkamp jako napastnik ma przede wszystkim strzelać bramki, a nie pokazywać swoje umiejętności indywidualne, co podczas oficjalnych spotkań zrobił zaledwie kilkakrotnie z pożądanym skutkiem. Zidane natomiast swoją maestrię pokazywał w każdym meczu. Jego pamiętne "kółeczka" z przeciwnikiem, a nawet kilkoma na plecach. Bardzo ładne gaszenie nawet najtrudniejszych piłek i dogrywanie do partnerów co do centymetra. Ponadto świetny zmysł rozgrywającego i doskonały przegląd pola. Bergkamp takiej techniki i tego typu umiejętności nigdy nie miał. Potrafił pięknie przyjąc piłkę, obrucić się z nią, ale wychodziło mu to ze znacznie mniejszą częstotliwością. Niczego mu oczywiście nie odmawiając, to do Zidane'a mu daleko.

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 08 maja 2006, 17:32

pizmak pisze: Bo gra w twoim ulubionym klubie :) Ja lubie Zidana i za to że grał w Juve , ale wg mnie większym technikiem od niego jest Dennis 8) Wystarczy spojrzeć co w młodości Dennis robił z zawodnikami ;)
W młodośći to mozę i robił ale jak miał tyle lat co Zidane robił to co on raczej nie.Zidana rulety albo to co zrobił w meczu z Szwajcaria na ME majsterszczyk.

Awatar użytkownika
xpakusx
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xpakusx » 08 maja 2006, 17:34

powiem wam ze Ci dwaj pilkarze o ktorych rozmawiacie sa trudni do porowniania oby dwoje blysneli nie raz wspanialym dryblingiem czy tez swietnym podaniem
pozatym klocenie sie o to ktory jest lepszy techniczne jest glupie
i moze to nazwac "syzyfowa praca" ja oby dwoch zawodnikow cenie
jednak gra Zizou zawsze pozostanie w mojej pamieci

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 08 maja 2006, 17:38

jedno jest pewne że napewno nie chciał tej piłki piszczelem strzelić :lol:
ale po co o tym mówic bramka piekna i tyle w dodatku wielkiej wagi.

a co do Bergkampa to ta z newcastle duzo ładniejsza niż z Argentyną i to zdecydowanie :P

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 08 maja 2006, 17:49

Bezsensowny spor IMO. Wazniejsze jest to, ze tych wspanialych zawodnikow nie bedziemy w przyszlym sezonie ogladac na boiskach Europy. Dla mnie wczorajszy mecz byl tylko dodatkiem do pozegnania jednego z najwiekszych pilkarzy w historii futbolu. Francuz nie zagra juz na Bernabeu w meczu o stawke :cry: Bedzie mi brakowalo jego wspanialych, niekonwencjonalnych zagran, gracji, z jaka mijal kolejnych rywali i oczywiscie jego firmowych "koleczek", jak je nazwal RealFan. Odchodzi wirtuoz futbolu, ciesze sie, ze duza czesc swojej sportowej kariery spedzil w Realu Madryt. MERCI ZIZOU :!: :!: :!:

Co do sytuacji w lidze, to wszystko teraz zalezy od samych Krolewskich. Jesli pokonaja druzyne Savioli, zajma drugie miejsce i beda mieli dluzsze wakacje. Jesli nie, nici z urlopu i beda musieli meczyc sie w eliminacjach. Oby sie zmobilizowali :D Nie wiem jak dla was, ale dla mnie sezon juz moglby sie skonczyc. Poki trwa, nie ma co liczyc na konkretne rozstrzygniecia dotyczace spraw klubu, a to interesuje mnie teraz najbardziej.

Awatar użytkownika
xpakusx
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xpakusx » 08 maja 2006, 20:47

zgadzam sie z Toba makis sezon moglby sie juz skonczy(oby na 2pozycji)
Teraz jestem ciekaw krokow jakie dokona zarzad Realu miedzy innymi to kto zostanie prezesem, trenerem i jakie beda wzmocnienia na nastepny sezon
Mam nadzieje ze nowy Real otworzy nowy dzial w histori Los Merengues i juz w sezonie 06/07 zdobeda co najmniej podwojna korone i przerwa passe Barcelony :)

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 08 maja 2006, 20:58

xpakusx śmiałe marzenia podwójna korona.Zarząd najpierw musi wybrać Prezydenta a Prezydent trenera później trener zawodników(trenera zamienić na menagera taki jak jest w Anglii) który będzie decydować za transfery.Trenerem niech nie zostanie Schuster mało znany a Realowi jest potrzebny trener z uznaniem i wyrobioną marką na świecie.A transfery to już nie będą o nich gadać bo najpierw musi być Prezydent a później jest co marzyć o dobrych zawodnikach.

:arrow: Hala Madrid

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 08 maja 2006, 21:20

(L)egionista pisze:.Trenerem niech nie zostanie Schuster mało znany a Realowi jest potrzebny trener z uznaniem i wyrobioną marką na świecie.

Bo w Realu to musza byc na pierwszym miejscu przeciez nazwiska a nie klasa pilkarza czy trenera... Mieliscie del Bosque - wylal go Perez bo Real nie pojechal 5:0 z Barca przeciez... :lol: Mieliscie Luxemburgo - tez niedobry... To w koncu kogo chcecie miec :?: To juz nie sa te czasy kiedy do Realu chcial przejsc kazdy trener bo Krolewscy zachwycali... Mysle ze Schuster zlym trenerem by nie byl...

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 08 maja 2006, 21:27

Człekom ktorzy porównuje Zizou i Dennisa gratuluje poczucia humoru.
Moglibyśmy częsciej oglądać takie mecze jak wczoraj, bo mieliśmy wielu pilkarzy, którzy zrobili dla nas bardzo dużo, a odeszli przedwcześnie, przed zakończeniem kariery, przeważnie odejscia wybitnych graczy w dosć podeszłym wieku miały za zadanie zasilić naszą klubową kasę, tak było. min. z Fernando Carlosem Redondo Neri, który za pokaźną sumke odszedł po wspaniałych 6 latach, a był piłkarzem godnym zakończenia kariery w białych barwach, to samo może tyczyć się Hierro czy Figo zarząd zachował się w stosunku do nich troche nie fer. Życie...Czas teraz na Roberto Carlosa.

Po odejściu ZZ nie mamy rozgrywającego...nie mamy dm'a z prawdziwego zdarzenia...ściany na środek obrony...a lewa obrona robi się dziurawa...brak nam nominalnych skrzydłowych...trenera też nie mamy, prezesa zreszta tez, bardzo ciekawie zapowiada sie sprawa wyborów, bedzie piękna walka i socios wybiorą tego, który rzuci lepszymi nazwiskami...ciekawe czy obietnice się pokryją.

Kontrakt Fabio Aurelio wygasa, a spokojnie mozna by bylo gho zakontraktować nie wiem czy są prowadzone w tym stopniu jakieś sprawy ale mam nadzieje ze tak.

Mecz z Sevillą będzie ciezki, ale Bestia jest w formie i powinien występowac na szpicy i w nim największa nadzieje, myśle ze jak zagramy tak jak z VillarRealem to zwycięzymy, sezon trzymający w napięciu. Ale gdzie te sezony w których Champeone zdobywało się w ostatniej kolejce...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”