Knajpa - reaktywacja - Strona 135

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Mezo nie robi HH bo:

nie uczestniczy w wojnie pomędzy gangami Pilka.pl i Twoja Stara
11
28%
nie handluje narkotykami w forumowych gettach
3
8%
nie lubi Bonso
6
15%
nie wie co się liczy, szacunek ludzi ulicy joł!
19
49%
Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 07 maja 2007, 2:50

Kurde, przeczytalem ostatnie kilka stron sie sie wzruszylem prawie. Faktycznie, tylu ludzi sie przewinelo i brakuje ich teraz. Mi osobiscie Snippa i jego dowcipu (moze jak Juve wroci do Serie A to wroca stare dobre napinki :lol: ) i tez umarl nam na forum (o nim chyba nie wspominaliscie) jegomosc RzuR. Z "nowszych userow" malo ostatnio bywa tez Deltinho, a szkoda bo madrze pisal. No i Zaza, ale on wroci ;)

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 07 maja 2007, 9:13

Chlip...Tyle się przez ten czas działo. Wbijałeś się na forum, przekopywałeś przez kolejną porcję zdjęć Buncha, tym razem z pozą o 3 stopnie w lewą stronę, zastanawiałeś się, czy za prowokację Axela wypada wlepić WP czy nie, przeglądałeś tekst Mikusia w którym robił to co wychodziło mu najlepiej, czyli udawał alternatywnie inteligentnego. Na zakończenie sesji z forum dostawałeś priv od Smitha z linkiem do lepszego świata i tekstem, że zasłużyłeś aby się tam znaleźć. Wycierałeś pot z czoła, klikałeś krzyżyk zamykający okno przeglądarki internetowej i szedłeś do drugiego pokoju dumać nad tym, kim jest w końcu ten Wtajemniczeni_Wiedzą... :think: .

Zdajecie sobie sprawę, że to już 3 lata?

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 maja 2007, 11:10

Zauwazyliscie, ze tam gdzie BOT tam sukcesy :?: :lol:
Turow, Skra, GKS - przynajmniej trzy vicemistrozstwa a moze nawet 3mistrzostwa :o
w Perspektywie Europejskie puchary :!: Moze nawet 3LM :!: :lol: :arrow: LM, LM, Euroliga - chyba ze w gorszym przypadku LM, Uleb, UEFA 8)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 07 maja 2007, 11:44

Brakuje ludzi, oj brakuje. Takie polemiki to kiedyś było życie powszednie tego forum, a teraz tak jakoś spokojnie... za spokojnie :roll:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 07 maja 2007, 12:05

czeher pisze:Zauwazyliscie, ze tam gdzie BOT tam sukcesy
Phii już dawno :roll: Tylko brakuje jeszcze Turowa z Bełchatowie i mamy istne eldorado 8) W przypadku Turowa o dojściu do finału zadecydowała odpowiednia osoba na stanowisku trenera i ten kto go ściągnął. Inna sprawa że ten trener albo okaże się geniuszem do n-tej i zdobędzie mistrzostwo, albo przez swoją wizję koszykowki przegra finał, co nie zmieni faktu że to dobry trener jest - taka jest moja koncepcja :chill:

A ja jestem złym człowiekiem - zająłem się praniem brudnych pieniędzy, a konkretnie 30zl :P Teraz mam czyste pieniądze i na szczęście całe :mike: Nie mówcie nikomu, nie dowie się nikt :whistle:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 maja 2007, 13:11

Jablonec 97 - Slavia Prag 2 2,05
co myślicie o tym spotkaniu ? Slavia powinna wygrać, jak chce się liczyć jeszcze w walce o mistrza. Gospodarze juz o nic nie walczą, ale goście grają w kratke, potrafia wygrać z liderem, oraz zremisować z ostatnia drużyną. No a ostatnio forma nie najlepsza. Nie wygrali od 4 meczów.

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 07 maja 2007, 15:47

No tak sobie czytałem ostatnie strony i tak mi się dziwnie zorbiło... Jak już wzięło się wam tak na wspominanie, to powiem dla niektórych nowość dla niektórych nie...
Dombroś jest między wami :twisted: Założyłem nowe konto, bo na innych (wcześniejszych) ciąle dawano mi do zrozumienia (oczywiście nie wszyscy) że jestem za młody,że tutaj nie pasuje (a przynajkniej ja to tak odbierałem). I Ci sami userzy czekali tez na mój jakiś błąd, aby dodać do złotych ust, czy porpstu mnie wyśmiać. Nie wiem, może mnie zbanujecie teraz itd ale powiedźcie sami że nie jest ze mną już aż tak źle i potrafię już napisać coś w miarę mądrego ? :P
Jeszcze raz przepraszam userów których kopiowałem posty. Niggaz(Mentor), Berik, fieldy i inni..... Przepraszam jeszcze raz. Nie wiem czemu to robiłem, chyba dlatego że wam zazdrościłem wiedzy piłkarskiej, i wiedziałem że w życiu nie napisze nic mądrego o piłce tak jak Wy :roll:
Może nie znam sie na NBA jak Jarzinho czy Yukasz, nie znam sie na bukmacherce jak czeher, ale o Barcie potrafie co nieco napisać... Przynajmniej się staram (np. mój pierwszy post na forum :P ) Ja już 'dorosłem' (jak kolwiek to brzmi) wiem, że postąpiłem źle, teraz sam śmieje się z niektórych swoich błędów.... Oczywiście zdaje sobie sprawę że taki Niggaz(Menor) raczej nigdy mi nie 'wybaczy' że kopiowałem jego posty gdzie indziej, ale trudno... wiem ze to wyłącznie moja wina. Ja chciałbym tutaj zostać i pisać dalej, ale to już zależy od grona moderatorskiego..
BTW brawo dla czehera który pierwszy mnie 'rozszyfrował' :wink:

Jeszcze raz PRZEPRASZAM WAS WSZYSTKICH

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 07 maja 2007, 15:54

A stare konto masz zablokowane? Skoro już piszesz to pisz z tamtego...

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 07 maja 2007, 16:00

:o

Czyli Moofasa to słynny Dombroś :!: WoW żywa legenda jest między nami ciekwe co ja musiał by zrobic zeby zdobyc taki status.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 maja 2007, 16:03

Muszę się do czegoś przyznać. Też jestem Dombrosiem.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 07 maja 2007, 16:04

franz pisze:WoW żywa legenda jest między nami ciekwe co ja musiał by zrobic zeby zdobyc taki status.
Musiałbyś być forumowym pokemonem i trwać w tym stanie dosyć długo.

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 07 maja 2007, 16:12

:rotfl4: :lol2: :roftl3:

Jak zwykle wymiatasz.

Marco_Van_Basten pisze:Musiałbyś być forumowym pokemonem i trwać w tym stanie dosyć długo.
Że zacytuje Stuhra z filmu Kiler: Będe będe(jak tomy lee jones w ściganym)

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 07 maja 2007, 16:14

RóżA pisze:A stare konto masz zablokowane? Skoro już piszesz to pisz z tamtego...
Nie wiem. Od kiedy założyłem to konto, to nie próbowałem wchodzić na stare konto/a. To samo IP by było i już z żadnego konta bym nie wszeł na pilka.pl :wink: :lol:
Czyli Moofasa to słynny Dombroś
No, czy słynny to nie wiem... Jak już to wolałbym aby userzy zapamiętali mnei dzięki mojej wiedzy (nie tylko piłkarskiej) ale jak wiemy, zostałem zapamiętany jako gówniarz, który za szybko dostał neostrade, i próbował w sieci zabłysnąć swoimi 'olśniewającymi' wypoowiedziami....
franz pisze:ciekwe co ja musiał by zrobic zeby zdobyc taki status
Jak dla mnie, to jesteś jedną z ikon tego forum. I jednym z najbardziej rozpoznawalnych userów forum :wink:
:roll:
Ostatnio zmieniony 07 maja 2007, 16:16 przez Moofasa, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 maja 2007, 16:16

:zgon:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 maja 2007, 16:16

Moofasa pisze:Jeszcze raz przepraszam userów których kopiowałem posty. Niggaz(Mentor), Berik, fieldy i inni..... Przepraszam jeszcze raz. Nie wiem czemu to robiłem, chyba dlatego że wam zazdrościłem wiedzy piłkarskiej, i wiedziałem że w życiu nie napisze nic mądrego o piłce tak jak Wy
Czyli, jak ja jestem mało kumaty, to jaki ty jesteś ? z czystej ciekawosci pytam :lol:

Jablonec 97 - Slavia Prag 2 2,05
co myślicie o tym spotkaniu ? Slavia powinna wygrać, jak chce się liczyć jeszcze w walce o mistrza. Gospodarze juz o nic nie walczą, ale goście grają w kratke, potrafia wygrać z liderem, oraz zremisować z ostatnia drużyną. No a ostatnio forma nie najlepsza. Nie wygrali od 4 meczów.
a temu się chyba tematy popieprzyły :lol2: bana mu :!:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”