Manchester United (zbiorczy) - Strona 137

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 25 wrz 2005, 21:13

wszyscy maja taka nadzieje York :)

Starosc nei radosc :p ale ja tak szybko nie skreslalbym Fergusona, on musi udowodnic cos zarowno sobie, jak i nam - kibicom. mysle, ze jeszcze zademonstruje swoja wielkosc, ale nie chcialbym juz za dlugo czekac ;p

brakuje nam dobrego srodkowego pomocnika ! musimy sprowadzic jakiegos mlodgo i zdolnego! nie wiem dlaczego, ale nie chce zeby Ballack gral w MU. on ma chyba 29 lat?

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 25 wrz 2005, 22:42

Jesli my kupimy Sneidera to mi kaktus wyrosnie na reku.
Skład nie jest tragiczny trzeba tylko umiejetnie go rozstawic.Roversi "napewno" maja lepszy skład i nas ograli.
Queiroz out.Tyle powiem bo to on decyduje a nie Fergi.W zimowym okienku Spector i Jones back, jak dobrze pojdzie to kupimy Ballacka(chociaz watpie).I bedziemy musieli jakos grac.Fergi jesli dalej bedzie tak szlo to sie gdzies usunie i bedzie stal kolo Sir Bobiego, bo w lato konczy mu sie kontrakt a chyba o nowy mu bedzie ciekzo.
Jak mamy tak grac to niech lepiej zamiast przecitengo Parka, słabego Scholesa gra mlodziez.Jakby grali takim składem:
-------------VdS-----------
-O'Shea/Bardsley---Rio----Pique----Silvestre
---------Smith--------------
---Fletcher/Richardson----Roo---------
---C.Ronaldo-------------Richardson/Rossi
-------------RvN--------------------
To po porazce nie mialby nawet az tak duzych pretensji.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 wrz 2005, 23:47

romantyk pisze:. on ma chyba 29 lat?
z moich wiadomości wynika że ok 25 wiosen liczy ten piłkarz
romantyk pisze:dobrego srodkowego pomocnika
zupełnie jak Kanonierzy - tez by się taki przydał
John Travolta pisze:Jesli my kupimy Sneidera to mi kaktus wyrosnie na reku.
nie podlewaj za dużo bo zgnije :lol:

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 26 wrz 2005, 9:59

fieldy pisze:
romantyk pisze:. on ma chyba 29 lat?
z moich wiadomości wynika że ok 25 wiosen liczy ten piłkarz
romantyk pisze:dobrego srodkowego pomocnika
zupełnie jak Kanonierzy - tez by się taki przydał
nie podlewaj za dużo bo zgnije :lol:
Ballack ma 29 lat :!:
Skład nie jest tragiczny trzeba tylko umiejetnie go rozstawic.Roversi "napewno" maja lepszy skład i nas ograli.
Queiroz out.Tyle powiem bo to on decyduje a nie Fergi.W zimowym okienku Spector i Jones back, jak dobrze pojdzie to kupimy Ballacka(chociaz watpie).I bedziemy musieli jakos grac.Fergi jesli dalej bedzie tak szlo to sie gdzies usunie i bedzie stal kolo Sir Bobiego, bo w lato konczy mu sie kontrakt a chyba o nowy mu bedzie ciekzo.
Jak mamy tak grac to niech lepiej zamiast przecitengo Parka, słabego Scholesa gra mlodziez.Jakby grali takim składem:
-------------VdS-----------
-O'Shea/Bardsley---Rio----Pique----Silvestre
---------Smith--------------
---Fletcher/Richardson----Roo---------
---C.Ronaldo-------------Richardson/Rossi
-------------RvN--------------------
To po porazce nie mialby nawet az tak duzych pretensji.
Można odmłodzić skład, ale bez przesady.

Pique raczej nadaje się bardziej na prawą obronę, niż jako stoper.

Silvestre na lewej? Dawno tam nie grał, choć szło mu naprawdę nieźle. Jak gra na środku, to doprowadza mnie do bólu głowy.

Smith w środku to dla mnie również porażka. Chłopak w ogóle nie umie rozegrać piłki. Ja wysłałbym go do rezerw by się ograł.

Do reszty składu zarzutów raczej nie mam, choć nie pasuję mi Richardson na prawej stronie pomocy. Darren jest pewnym zawodnikiem i gra coraz lepiej. Kieran również jest w dobrej formie i trzeba stawiać na młodzież, choć bez przesady. Wzmocnienia!

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 wrz 2005, 10:32

Manumef pisze:Ballack ma 29 lat
no prosze - a wcale tak staro nie wygląda :shock:

ManU gra juz jutro z Benfiką [szczęściarze - zobaczycie mecz na TVP1] w LM. Ciekawe, czy sir Aleź zdoła wszystko poukładać po porażce w lidze.
Manumef pisze:Smith w środku to dla mnie również porażka. Chłopak w ogóle nie umie rozegrać piłki. Ja wysłałbym go do rezerw by się ograł.
jak go nie chcecie dajcie go do Arsenalu - u nas się przyda - nie będziemy narzekać, że nie pasuje u nas - to jest bardzo dobry zawodnik. W Leeds strzelał jak na zawołanie - tylko ten wasz sir coś go nie chce w ataku :lol:

Awatar użytkownika
enoce
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: enoce » 26 wrz 2005, 11:01

Chelsea ucieka... 7 meczy... 21 punktów... bramki: 14 - 1

Świetna defensywa jak i ofensywa plus żelazna konsekfencja taktyczna...
Ciekawy jestem jak długo tak dadzą radę... i czy Manchester w końcu zacznie grać na miarę oczekiwań by powalczyć bo gdy zgubią jeszcze 4,5 punktów to mimo długiego sezonu mogą już nie dogonić Niebieskich... tak samo jak długi jest sezon tak długą ławke rezerwowych ma Murinho więc na zmęczenie Londyńczyków nie ma co liczyć...

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 26 wrz 2005, 11:16

Ricky Sbragia trener rezerw Manchesteru United jest w kręgu zainteresowań Sam'a Allardyce'a. Manager Boltonu chciałby, aby Sbragia został jego pomocnikiem. Jest on znany z "oszlifowania" takich zawodników jak: John O'Shea, Darren Fletcher czy Kieran Richardson.

Ja na miejscu zarządu United wolałbym coach'a rezerw na miejscu pomocnika Fergusona, a Quieroza przesunął do zespołu rezerw :!:

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 26 wrz 2005, 13:34

Można odmłodzić skład, ale bez przesady.

Pique raczej nadaje się bardziej na prawą obronę, niż jako stoper.

Silvestre na lewej? Dawno tam nie grał, choć szło mu naprawdę nieźle. Jak gra na środku, to doprowadza mnie do bólu głowy.

Smith w środku to dla mnie również porażka. Chłopak w ogóle nie umie rozegrać piłki. Ja wysłałbym go do rezerw by się ograł.

Do reszty składu zarzutów raczej nie mam, choć nie pasuję mi Richardson na prawej stronie pomocy. Darren jest pewnym zawodnikiem i gra coraz lepiej. Kieran również jest w dobrej formie i trzeba stawiać na młodzież, choć bez przesady. Wzmocnienia!
Pique w sparinach gral na srodku.
Silvestre szybko by sie odnalazl na lewej.Teraz w sumie tak troche gra bo Richardson gra dosc ofensywnie, i on schodzi na lewa miejscami.Tam keidys gral bardzo dobrze i ja go tam wole,
Smith...nie ogladalem ostaniego meczu ale ponoc byl najlepszym zawodnikiem MU na boisku( ocena 8 w Skysports), a w porzednich meczach spisywal sie naprwde solidnie i poprawnie.
Poczatkowo nie bylem za nim na srodku ale teraz mysle ze to moze wypalic.Gorzej jest z para Fletcher Scholes...o ile ten pierwszy gra poprawnie to ze Scholesem tam jest tragedia i mysle ze powinien go tam zastapic Roo, a na lewa Richardson lub Rossi, bo Park i Giggs w sredniej sa formie.
John Travolta napisał:
Jesli my kupimy Sneidera to mi kaktus wyrosnie na reku.

nie podlewaj za dużo bo zgnije
O stary ale ty jestes dowcipny, boki zrywac.....

A z Ballakiem to nie wiadomo, chyba odejdzie tylko nie wiadomo czy w zime czy w lato.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 27 wrz 2005, 20:29

No to dzisiaj Czerwone Diabły grają z Benfica. jesrem bardzo ciekawy tego meczu. wierze, ze zwycieymy i ze bedzie to piekna gra, jednak obawiam sie ze brak Rooneya moze w znaczay sposob oslabic MU.

Zawdonicy ktorzy moga wystapic w dzisiejszym meczu, sa zdolni do gry:

United: Van der Sar, Howard, O'Shea, Bardsley, Ferdinand, Silvestre, Pique, Richardson, Smith, Fletcher, Scholes, Miller, Ronaldo, Giggs, Park, Van Nistelrooy, Rossi, Blake.

Benfica: Moriera, Quim, Nelson, Joao Pereira, Leo, Dos Sandos, Ricardo Rocha, Luisao, Anderson, Beto, Petit, Manuel Fernandes, Karagounis, Giovanni, Karyaka, Nuno Assis, Simao, Mantorras, Nuno Gomes, Miccoli.

Nasi piłkarze sa zadni zwyciestwa, wiec wierze w ich sukces :)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 wrz 2005, 23:01

United: Van der Sar, Howard, O'Shea, Bardsley, Ferdinand, Silvestre, Pique, Richardson, Smith, Fletcher, Scholes, Miller, Ronaldo, Giggs, Park, Van Nistelrooy, Rossi, Blake.
tak wyglądała wyjściowa "11" - w studio mówili, że grali ładnie etc. Bzdura - mecz był słaby - a ManU pomogło szczęście.
Diabły wygrały, ale Alex na pewno nie jest zadowolony z gry. Smith ciągle się nie sprawdza jako pomocnik. Ruud cudem strzelił gola - po czym Szpaq uznał, że Ruud jest świetny bo strzela bramki.

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 27 wrz 2005, 23:22

Mecz był przecietny, ale ja sie teraz ciesze z kazdego nawet pojedynczeko zwycistwa.
A Smith gral z pomocnikow najlepiej i wg mnie dobrze.
Ruud strzeli tak jak strzela najczesiej, cos nie tak?
Nie mial wiele dobrych podan to za wiele nie strzelil proste.

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 28 wrz 2005, 5:23

Wynik wg. Mnie nie zasłuzony. Benfica zagrała dobre spotkanie i mysle ze powinno zakonczyc sie podziałem pnk.
Z taka gra jaka narazie prezentuje MU moze daleko nie zajsc w tej edycji LM

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 28 wrz 2005, 9:14

Pomoglo nam szczescie. Najlepszym zawodnikiem byl chyba van Der Sar, ktory kilka razy uratowal nam tylek. zwyciestwo nam sie nie nalezalo. najbardziej sprawiedliwy wynik to remis, jednak ja niezmiernie sie ciesze ze zwyciestwa MU.
John Travolta pisze:A Smith gral z pomocnikow najlepiej i wg mnie dobrze
a mi sie w ogole nie podobala gra Smitha, bardzo duzo niedokladnych podan i strat. jednak to nei byl dobry pomysl ze stawianiem go w pomocy. jesli chodzi o pomocnikow to najlpeiej gral chyba Giggs i pod koniec troszke Cristiano sie obudzil.

obroncy: chyba nasza najwieksza bolaczka. O'Shea - juz na samym poczatku popelnil szkolny blad, ktory mogl nas bardzo wiele kosztowac. nie przekonywal mnie takze Bardsley, ale za jakis czas powinien sie ograc i powinno byc lepiej. Rio jak zwykle pewny punkt naszej druzyny i w dodatku asyste zaliczyl. Richardosc - calkiem niezle. wlaczal sie w akcje ofensywne, w obornie tez nie popelnial bledow.

zwyciestwo cieszy, jednak gra naszego zespolu nie jest dobra. to musi sie zmienic !!

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 28 wrz 2005, 10:38

Oglądając mecz Manchesteru z Benfiką zaczynałam myśleć, że angielski futbol się stacza. Początkowo Portugalczycy stawiali warunki, dwie bardzo dobre akcje. Później jednak gola strzelił Giggs, i gra ekipy z Old Trafford się nieco ożywiła.

Druga połowa to w moim przekonaniu dominacja mistrza Portugalii, co udokumentowali golem. Cieszy mnie jednak postawa van Nistelrooy'a: w pierwszej połowie poprzeczka, w drugiej jednak nie zawiódł, i bramkę strzelił. Nareszcie. Oby się przebudził na dobre, bo nie zniosę kolejnego sezonu domiancji Henry'ego w Premiership. :lol:

Jeżeli by porównywać mecz MU - Benfica do Arsenal - Ajax (potencjalnie rywal takiego samego poziomu, co Benifka), to przyznam, że mecz na Old Trafford był ciekawszy. Manchester gra lepiej od Arsenalu, i oby to zaprocentowało.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
enoce
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: enoce » 28 wrz 2005, 11:29

Gratulacje dla United... niestety w moich oczach na zwycięsto nie zasłużył... mieli dużo szczęścia... zaraz ktoś powie że szczęście sprzyja lepszym..., ale nie jest obiektywne :)... bynajmniej 3 pkt. zostają w Manchesterze choć z taką grą daleko nie zajdą w LM.

Zablokowany

Wróć do „Anglia”