Skoro w ostatnim meczu przez jakieś 80 minut udało się zneutralizować Xavi-Iniesta-Messi to teraz w przeciągu 90 jeżeli Real zagra na swoim poziomie to powinno się udać zneutralizować Messiego i Xaviego. Też irytuje mnie to czekanie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Douglas » 27 kwie 2011, 16:11
Douglas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 27 kwie 2011, 17:17
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 kwie 2011, 18:00
Real jeśli chce awansować powinien dzisiejszy mecz wygrać, choćby jedną bramką. Nie wiem co was skłania do tego żeby pisać, że 0:0 to będzie dla nich dobry wynik. Skoro dzisiaj nie będą potrafili pokonać osłabionej Barcy u siebie to co będzie przemawiało za tym żeby wygrali albo bramkowo zremisowali na CN gdzie Barcelona poza tym, że wzmocniona to jeszcze jest piekielnie mocna? Tak jak pisze maciek, losy dwumeczu w dużej mierze mogą rozstrzygnąć się dzisiaj. Każdy remis jak dla mnie, czy bramkowy czy nie będzie porażką Mourinho. Przy 0:0 Real będzie musiał poszukać bramki na CN bo granie przez 90, ewentualnie 120 minut na dogrywkę i karne w katalońskim kotle gdzie temperatura będzie się podnosiła z każdą minutą to zbyt duże ryzyko. To nie będzie mecz na Mestalla albo SB. Portugalczyk jest mistrzem neutralizacji, dziś ma szansę zrobić przewagę, która pozwoli za tydzień skupić się właśnie nie na polowaniu na bramki a na neutralizacji ekipy Pepa, dokładnie to co udało mu się zrobić w zeszłym sezonie z Interem. Tyle, że samą neutralizacją tego półfinału nie wygra. Jeśli Real będzie potrzebował bramki na CN żeby przejść dalej (a tak będzie przy 0:0) to szanse na awans jak dla mnie będzie miał nikłe.Douglas pisze:0-0 uznam za niezły rezultat, bramkowy remis też w sumie nie będzie zły.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 27 kwie 2011, 18:46
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 kwie 2011, 18:49
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 kwie 2011, 18:57
bo wcześniej napisałeś właśnie tak, choć nie wprost, jakby tam się nie dało ugrać żadnego przyzwoitego wyniku.Jeśli mam zakładać, że na CN można tylko przegrać, to po co to w ogóle oglądać?
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 kwie 2011, 19:10
Zależy co rozumiemy przez przyzwoity wynik. Ciężko mi sobie obecnie wyobrazić Real wygrywający z Barceloną na CN, zwłaszcza jeśli nie uda im się to na własnym stadionie. Oczywiście remis jest w zasięgu Realu ale przy 0:0 dziś narzucanie sobie konieczności strzelenia bramki na CN moim zdaniem jest średnią perspektywą dla Realu, który w meczach z Barcą ostatnio czuje się lepiej w destrukcji niż z przodu.RealFan pisze: bo wcześniej napisałeś właśnie tak, choć nie wprost, jakby tam się nie dało ugrać żadnego przyzwoitego wyniku.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 kwie 2011, 19:44
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 27 kwie 2011, 19:51
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 27 kwie 2011, 19:55
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 27 kwie 2011, 20:00
Postawili dwa razy autobus i już tacy mocni...Też żałuję, że nie gra, bo skoro zgasiliśmy Iniestę i Xaviego w finale to z takim żółtodziobem było by przyjemnie
HALA MADRID!! \o/
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 kwie 2011, 20:04
Autobus rozsądniejszy od gry Federer-Djoković na własnej połowie.gilardino11 pisze:Postawili dwa razy autobus i już tacy mocni...
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 27 kwie 2011, 20:12
Pod jakim względem, bo dwa razy udało się zremisować ?cloner pisze:Autobus rozsądniejszy
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 27 kwie 2011, 20:12
Raz remis raz wygrana na Mestalla.EnJoy's pisze:Pod jakim względem, bo dwa razy udało się zremisować ?cloner pisze:Autobus rozsądniejszy
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 27 kwie 2011, 20:13
Znalazlem na forum fcbarca.comTeraz Barca gra już nie tylko o finał dla siebie ale dla całego futbolu, by dwie drewniane drużyny w nim nie zagrały. Bo nie wiem czy taki finał w ogóle będę oglądał.
Magnum
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio