Post Wyświetl pojedynczy post autor: _samoth_ » 21 lis 2011, 18:01
_samoth_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 21 lis 2011, 18:07
LUZUJ STARY bo dostaniesz bana zanim dojdziesz do 20 postow_samoth_ pisze:
Cytuje co ten pajac powiedzial.
"I w pewnym momencie drugi trener Barcelony Vilanova uderzył Mourinho, który w tym momencie był do niego odwrócony tyłem"
Chcesz sie dalej pograzac?
Skoro to nie byla manipulacja to czemu tve na drugi dzien przepraszalo? Za co przepraszali? Przeciez to nie byla zadna manipulacja!
tylerdureń madrycki poziom
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 21 lis 2011, 19:28
Mówiąc wprost, trzeba być niezłym kretynem by poczuć się zmanipulowanym przez ten przekaz, bo cała sytuacja była tak nagłośniona i głównym jej wątkiem był właśnie palec Mou, pewnie więcej Hiszpanów zna historię palca Mou, niz to kto odkrył Amerykę._samoth_ pisze:
Cytuje co ten pajac powiedzial.
"I w pewnym momencie drugi trener Barcelony Vilanova uderzył Mourinho, który w tym momencie był do niego odwrócony tyłem"
Chcesz sie dalej pograzac?
Skoro to nie byla manipulacja to czemu tve na drugi dzien przepraszalo? Za co przepraszali? Przeciez to nie byla zadna manipulacja!
tylerdureń madrycki poziom
To nie była manipulacja dla ciebie? A dla kogos kto meczu nie ogladal?
tylerdurden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 lis 2011, 20:06
Możesz mi nie dowierzać, możesz się śmiać, ale nie dałbym WP gdybyś napisał Czapi z wielkiej litery. Zauważyłem, że używasz polskich znaków oraz wielkich liter a czapi jak raz napisałeś z małej. Jeżeli nie możesz pogodzić się z moją decyzją to składaj odwołanie choć wierzę, że obejdzie się bez tego.tylerdurden pisze:Mentor
Jak napiszę puziol o puyolu, syn o carvalho, czy depilator o ramosie, to tez dasz warna, bo nie wiem, jakich słów mogę używać, a ten czapi to jakaś obraza, bo szczerze mówiąc kompletnie nie mam żadnych złych intencji pisząc w ten sposób, no może trochę uszczypliwie to brzmi
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _samoth_ » 21 lis 2011, 20:47
Dlaczego nazywasz Kamila i czarnego_samaela i Jurka "Barcelona wygrywa dzieki spiskowi" Dudka kretynami? Oni prawdopodobnie ogladali mecz, a i tak dali sie zlapac na ta manipulacje? Jesli oni dali sie zlapac to co powiedziec o pani Gonzalesowej, ktora meczu nie ogladala? Dlaczego wymagasz od pani Gonzales, aby skojarzyla, ze Vilanova oddal za palec? Co sobie mogli pomyslec ludzie, ktorzy nie slyszeli o zadnym palcu, wlaczyli rano tv i zobaczyli jak Vilanova uderza Mourinho?Po raz kolejny piłka nożna została zepchnięta na dalszy plan. Teraz wszystkie oczy są skierowane na Mourinho i jego piłkarzy, bo to Mou uszczypnął asystenta Guardioli. Ale to właśnie on wcześniej uderzył w twarz Portugalczyka (czego kamery nie pokazały).
_samoth_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 lis 2011, 20:55
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 21 lis 2011, 23:20
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 21 lis 2011, 23:28
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 23 lis 2011, 0:57
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 23 lis 2011, 8:07
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 23 lis 2011, 12:38
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 23 lis 2011, 13:25
tylerdurden

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 lis 2011, 16:37
Emerald pisze:Ja mysle, ze kibice Barcelony maja z tym taki sam problem jak kibice np. Realu (chocby dyskusja o rece Higuaina - gdyby to byl zawodnik Barcy pewnie bym mowiel, ze nie bylo ). Ciezko o obiektywizm

Na Bernabeu? W tym sezonie? Na pewno tak nie wyjdzie. Jestem pewien na 100%, że 10 grudnia Real będzie grał normalnie ze składem możliwie optymalnym.cru pisze:po trzecie Mou pewnie wyjdzie defensywnie i na remis.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 24 lis 2011, 16:43
Tez tak uwazam...RealFan pisze:cru napisał(a):
po trzecie Mou pewnie wyjdzie defensywnie i na remis.
Na Bernabeu? W tym sezonie? Na pewno tak nie wyjdzie. Jestem pewien na 100%, że 10 grudnia Real będzie grał normalnie ze składem możliwie optymalnym.
no ten Twoj fragment wyglada troche inczej od tego, ktory analizowali w hiszpanskiej telewizji... Tam nie bylo tej nogiRealFan pisze:ręka?
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 lis 2011, 16:45
Możliwe.Emerald pisze:W tym co napisalem chodzilo mi o ta zaleznosc, ze gdybym byl fanem Realu to bym mowil, ze nie ma a gdybym byl fanem Valencii to bym mowil, ze byla
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio