Już wcześniej Gajtek tym strzełem po długim mógł dać prowadzenia.
Świerszczu - Baran ciekawa para w tym meczu.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 lis 2005, 1:19
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lis 2005, 10:22
jak widać Adnerson jest przydatny w drużynie. Aż strach pomyśleć coby było jakby nie nasz obrońca.Onet pisze:Marcin Kuś, jeden z najzdolniejszych polskich obrońców, był o krok od śmierci. Uratował go klubowy kolega – Anderson
Wszystko wyglądało niegroźnie. W sobotę lechici biegali wokół boiska. W pewnym momencie Kuś powiedział, że kręci mu się w głowie. Poprosił kolegów, aby zaprowadzili go do szatni. - Szedłem oparty o ich ramiona, ale zrobiło mi się jeszcze gorzej. Położyłem się na murawie. Więcej nie pamiętam - mówi Marcin.
Ale inni pamiętają doskonale. Kuś zaczął wierzgać nogami, miał wytrzeszcz oczu. Najpierw koledzy z zespołu myśleli, że robi sobie z nich żarty. Po chwili jednak zrozumieli, że sytuacja jest poważna. Marcin był nieprzytomny i dusił się własnym językiem. - Sekundy dzieliły go od śmierci - twierdzi Michniewicz, który już był w drodze do szatni, gdy usłyszał za plecami odgłosy zamieszania.
Najprzytomniejszy okazał się Anderson. Kciukiem wyciągnął język Kusia. Sam przy tym ucierpiał, bo "pacjent" miał zaciśnięte szczęki. Dlatego Brazylijczyk ma poranioną rękę, natomiast Marcin - rozerwane kąciki ust.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 07 lis 2005, 14:32
Loco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lis 2005, 14:41
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 10 lis 2005, 19:44
nowok
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 lis 2005, 0:32
ta .... pod nową trybuna dokopano się do XIX wiecznych bunkróew pruskichnowok pisze:ruszyła budowa II trybuny na Lechu .... narazie likwidują krzesełka
fotki z oficjalnej http://lech.poznan.pl/index.php?action=news&id=2788 i ze stronki o budowie http://budowa.maroonpoint.com/
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 30 lis 2005, 14:01
podobno nie przeszkadza on w budowie II trybuny, problem moze sie jedynie pojawic kiedy bedzie budowany dach nad tą własnie trybuną poniewaz w miejscu w którym jest bunkier ma stac jeden z filarów .... jednak do budowy dachu nad II jeszcze daleko i do tego czasu mogą juz rozebrac bunkier .....jeżeli nie miasto to kibicefieldy pisze:ta .... pod nową trybuna dokopano się do XIX wiecznych bunkróew pruskichCiekawe czy nam stadion zamkną
nowok

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 30 lis 2005, 16:47
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 gru 2005, 15:04
fieldy pisze: Co myślicie o fuzji Lecha z Amicą
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 gru 2005, 15:14
Poniewaz nie chca zeby klub nazywal sie Amica Poznan czy jakos inaczej Lech/Amica Poznan albo w logu byl jakis smieszny ptaszekfieldy pisze:Dziwi mnie, że działacze Kolejorza [z Majchrzakiem na czele] stawiaja zdecydowany opór pomysłowi Rutkowskiego.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 gru 2005, 15:20
na ptaszka niekoniecznie - w końcu marka amica wiąże się z holdingiem bardziej niz ptaszek - z wronek [chyba się jasno wyraziłem ?? ]czeher pisze:baa napewno zostanie zmienione na nazwe :Amica: i ptaszka
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 gru 2005, 15:26
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 02 gru 2005, 15:49
nowok
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 gru 2005, 15:55
wiadomo, że w przeciagu roku czy dwóch uda sie zbudować zespół, który mógłby powalczyć o mistrzanowok pisze:Nie mozna tez zakładac ze Lech z dnia na dzien stanie sie najlepszym klubem w kraju na to trzeba troche czasu ale z pomocą Amici za pare lat moze to stac sie realne
Tylko, że Rutkowski ma powiązania, znajomości .... nie musi to być Amica, załatwi innego sponsora, dla klubu [oprócz holdingu Amica] Może nawet po fuzji Kulczyk spojrzałby łaskawszym okiem [czytaj portfelem] na Lecha. Byłaby duża szansa na zbudowanie na prawde wielkiego klubu - tylko trzeba chcieć.nowok pisze:Nie mozna odrazu zakładac ze Amica łącząc sie z Lechem sypnie grubą kasą, na początku w jakiejs gazecie napisano ze Amica ma dawac rocznie 30 baniek a okazało sie ze tylko (aż) 10,
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 gru 2005, 16:03
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio