Bez obaw rozpoznasz mnie. Ściągnę Cię moim skorumpowanym wzrokiemSero pisze:Dobra. Napisz jak wyglądasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 18 kwie 2007, 20:16
Bez obaw rozpoznasz mnie. Ściągnę Cię moim skorumpowanym wzrokiemSero pisze:Dobra. Napisz jak wyglądasz
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 18 kwie 2007, 21:04
HahaMoofasa pisze:mże jakby bilety stały po 200zł
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 19 kwie 2007, 0:03
Też myślę że to miało duże znaczenie. W końcu Polacy w Niemczech pokazali że potrafią stworzyć świetną atmosferę i jestem pewny że w Polsce będzie jeszcze lepsza. Boję się tylko że te nasze stadiony będą za małeAle i tak sadze, ze glowny czynnik to wielkosc rynku zbytu: prawie 100 mln ludzi lacznie na Ukrainie i w Polsce.
Wg mnie Chorzów powinien być jednym ze szczęśliwców (mimo że nawet po remoncie będzie wyglądał jakby chciał a nie mógł) bo w końcu ten stadion ma coś w sobie i nie jedno widział. A jak Chorzów to oczywiście nie Krakówczeher pisze:Rzekomo nic stracone:
http://www2.e2012.org/pl/28_1198.html
Będą grali na UkrainieTotnik_ASR pisze:nic tylko stukac kase i jechac na mecz Wlochów Razz
A niech oniCorinthians pisze:A najgorsze miny mieli Wietnamczycy ze stadiony X-lecia Sad
Ten cały stadion to kpina i wstyd na cały świat Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 19 kwie 2007, 0:07
Mógłbyś rozwinąc tą myśl bardziej?Yukasz pisze:Ja wywaliłbym Wrocław
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 19 kwie 2007, 0:19
Bez urazy, zresztą nie ja będę decydował i nie chcę się kłócić. Poważniejszych zarzutów nie mam, niż ten który wymieniłeś. Jak Chorzów miałby być jednym z czterech miast to właśnie Wrocław bym odrzucił. Wtedy zrobiłby się taki ładny rombik. No bo jak wybrać Chorzów, to nie widzę 'lepszego' miasta niż Wrocław patrząc na mapę. Bo organizując mecze we Wrocławiu, Chorzowie i Poznaniu a odrzucić np Gdańsk to wtedy na północy robi się pustka. W-wy nie wyrzucisz bo tam ma być stadion narodowy i to jest stolica kraju. Lech jest w I lidze... No i ten rombik...bellus pisze:Mógłbyś rozwinąc tą myśl bardziej?
Bo to co najmniej kontrowersyjna opinia. Chętnie się do niej odniosę jeśli tylko sprecyzujesz swoje zarzuty. No chyba, ze jedynym jest to, że Śląsk nie gra w pierwszej lidze.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 19 kwie 2007, 8:32
kyloloko pisze:Kolego nie żadnego Garguli...Michał M pisze:Kto np. 5 lat temu słyszał o Garguli czy Matusiaku?to jest chyba nazwisko nie odmienne... a nawet jak się odmienia to nie Garguli tylko Gargule.
Sami nie mielibyśmy żadnych szans. Zresztą Surkis miał w tym wszystkim naprawdę wielki wkładsebi95 pisze:Ekstra że w Polsce ale szkoda że nie samej
Ktoś kiedyś stwierdził, że ME to w zasadzie MŚ bez Brazylii i ArgentynyCorinthians pisze: ME w przeciwieństwie do MŚ mają to do siebie, że każde są zajebiste.
Chyba jednak nie, najprawdopodobniej głosował na Włochów. Ciekawe czy uzgadniał kwestię głosowania ze swoim kumplem, Zibim?Bask pisze:Pewnie dużo pomógł Platini.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 19 kwie 2007, 12:33
A ja jednak mysle ze beda zmiany na korzysc Krakowa badz ChorzowaYukasz pisze:Zresztą pewnie wyjdzie tak że organizatorami będą W-wa, Gdańsk, Poznań i Wrocław
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 19 kwie 2007, 12:43
Tylko, że pojemność to chyba nie wszystko.czeher pisze:Chorzow tu zapewne plusem jets "aglomeracja slaska" jak i Stadion Slaski, ktory zdaje sie i tak w 2012 bedzie mial najwieksza pojemnosc
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 19 kwie 2007, 13:00
I trybuny sa zbyt oddalone od plyty, ale tak naprawde czy UEFA bedzie na to patrzecbellus pisze:Stadion jest zbudowany dość "awangardowo" doping idzie do góry a nie do środka, bo trybuny są zbyt płasko - w uproszczeniu.
A myslisz ze kibice, ktorzy przyjada beda, az tak zlaknieni zwiedzania (moze i racja ale mysle ze wiekszosc z nich w wolnej chwili wyboerze pub i zimne piwko :roll)bellus pisze:Kolejna sprawa, że jak pisałeś stadiony - mecze na tych stadionach ściągną kibiców a tym samych ludzi którzy będą zwiedzać, siłą rzeczy mecze nie trwają cały czas. Powiedz mi co można zwiedzać takiego interesujacego w aglomeracji Silesia?
Nie ma zadnych przeczuc poprostu uwazam, ze jeszcze wsyztsko mozliwe i przedstawilem krotko to co przemawia za kandydaturami rezerwowych -bellus pisze:A i jeszcze podziel się swoimi przeczuciami, które miasta wg Ciebie odpadnie?
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 19 kwie 2007, 13:33
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 19 kwie 2007, 15:23
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 19 kwie 2007, 15:33
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 19 kwie 2007, 17:24
Musiałem na czymś oprzeć swoją teoriębellus pisze:Yukasz - trochę mnie rozbawił twój argument "geometryczny" z tym rąbikiem.
Wrocław o ile mi wiadomo i o ile sie nie mylę będzie budował na już istniejącym stadionie olimpijskim i taki też ma być ten nowy. Tu chyba budowa nie będzie ruszała od zera ale będzie to taka większa modernizacjaJarzinho pisze:W lepszej sytuacji jest podobno Wrocław, ktory ma tereny ma plan i tylko teraz budować.
To może ja spróbujęRóżA pisze:nie będę wygłaszał tutaj jakiś niestworzonych teorii
Myślę że to wygląda trochę inaczej. Tamtejsi działkowicze już wiedzą że mają się wynosić a nikt nie będzie za byle grunt płacił milionów euro tylko dlatego że właściciel tak sobie wymyślił. Po prostu będzie odgórna decyzja że teren ma być pusty i do tego grunty będą wycenione i wykupione po przystępną cenę.Jarzinho pisze:Nawet niezły plan, tylko taki szczegło, ze nie wiecej nie maja, czytam, ze w Gadańsku dopiero teraz maja wykupywac dziali, tylko teraz musza je wykupic, a kazdy bedzie chcial na nich zarobić i to pewnie sporo. Szkoda, ze nie pomyślano wcześniej i nie wykupiono terenów, widąc tu napewno istanial plan, czy dostaniemy czy nie i tak zbudujemy
No co tyKrzysztof Jarzyna pisze:Bo umowmy sie szczerze - do Warszawy nie ma po co jechac na wakacje. Tym bardziej, jezeli zlikwiduja bazar na Xlecia Laughing
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 19 kwie 2007, 17:24
gringo7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 19 kwie 2007, 17:34
Yukasz pisze:A dostaną mecze tylko gdy któreś z tej czwórki nawali (jak to powiedział koleś - może Gdańsk nie podoła albo jak zwykle W-wa Laughing ), a nie że teraz będzie jakieś losowanie zeby wybrać cztery główne miasta. One już są Exclamation Są też dwa w REZERWIE jakby tamte nie dały rady Exclamation Tak myślę Cool
Tylko czy ja się kiedyś pomyliłemYukasz pisze:Zresztą pewnie wyjdzie tak że organizatorami będą W-wa, Gdańsk, Poznań i Wrocław jak wszędzie się mówi że już nimi są a tylko z piwusowego linka wynika inczej.
A tak z innej beczki http://miasta.gazeta.pl/krakow/51,35798 ... .html?i=21Euro 2012 pod Wawelem byłoby niemal pewne, gdyby UEFA zdecydowała się na zmianę formuły rozgrywania mistrzostw Europy - startują 24 drużyny, a nie 16. We wtorek Komitet Wykonawczy UEFA postanowił jednak, że pozostaną stare zasady. - To nieco utrudnia szanse Krakowa, ale ich nie przekreśla - dodaje rzecznik Koźmiński. Szef Komitetu Organizacyjnego Euro 2012 Michał Nykowski potwierdza opinię Koźmińskiego. - Nawet jeśli UEFA nie zgodzi się na to, by mistrzostwa rozgrywane były na 12 arenach Polski i Ukrainy, jej komisja często będzie wizytowała postępy w przygotowaniach i sama zdecyduje, na których stadionach rozegrane zostaną mecze - powiedział w Cardiff naszemu wysłannikowi Nykowski.
Czy się stoi, czy się leży...gringo7 pisze:Umówmy sie szczerze Warszawa to s t o l i c a.
petru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio