Ale jaja. Desperackie posunięcie Jagiellonii... Ciekawe kogo jeszcze da się odkopaćkyloloko pisze:Tomasz Wałdoch podpisuje umowe z Jagiellonią...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 12 maja 2007, 11:30
Ale jaja. Desperackie posunięcie Jagiellonii... Ciekawe kogo jeszcze da się odkopaćkyloloko pisze:Tomasz Wałdoch podpisuje umowe z Jagiellonią...
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 maja 2007, 12:49
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 13 maja 2007, 12:55
Ajgor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 13 maja 2007, 16:49
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 maja 2007, 16:51
Tak, oczywiscie, a GKS awansuje do II ligiPolonia raczej będzie lecieć w dół i uważam, że Lechia Gdańsk i Polonia Warszawa jeszcze ich prześcigną
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 13 maja 2007, 17:29
Cloner nie piszę nic pod napinkę, ale na serio dla mnie do przewidzenia było, że Polonia odpuści końcówkę bo prawda jest taka, że wasz zarząd boi się ekstraklasy, chyba że będziecie grać wszystkie mecze "u siebie" na wyjazdach.cloner pisze:Tak, oczywiscie, a GKS awansuje do II ligiPolonia raczej będzie lecieć w dół i uważam, że Lechia Gdańsk i Polonia Warszawa jeszcze ich prześcigną![]()
Jakas relacje moze napisze pozniej.
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 maja 2007, 17:33
Widac, ze sie nie interesujesz II liga, tylko slepo zapatrzony jestes w lige III. Polonia jak sie okazalo ostatecznie zagrala bez swoich 5 podstawowych graczy, a na druga polowe wyszedl rezerwowy bramkarz, ktory popelnil spory blad przy ostatnim golu.na serio dla mnie do przewidzenia było, że Polonia odpuści końcówkę bo prawda jest taka, że wasz zarząd boi się ekstraklasy
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 13 maja 2007, 17:43
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 maja 2007, 18:06
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 13 maja 2007, 18:57
kyloloko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: player3_91 » 13 maja 2007, 19:08
kyloloko pisze:z Śląskiem na wyjeździe raczej sobie poradzimy
player3_91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 13 maja 2007, 19:17
Niby tak, ale zaliczyli u siebie pare wpadek z ŁKS Łomża, Lechią Gdańsk, Odrą Opole czy Zagłębiem Sosnowiec... no i pierwszy mecz z Jagiellonią w Białymstoku przegrali 3:0...player3_91 pisze:kyloloko pisze:z Śląskiem na wyjeździe raczej sobie poradzimy
No no ja mam inne zdanie.. Śląsk u siebie ma stosunek 9-4-1 bramki 19-3.
kyloloko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 maja 2007, 19:26
Tak, tak. Sami ze soba zaliczyli wpadkeŚląskiem Wrocław
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 13 maja 2007, 19:31
No rzeczywiście... oczywiście chodzi mi tu o inny zespół konrkretnie Lechie Gdańsk, której piłkarze urwali 2 punkty gospodarzom...cloner pisze:Tak, tak. Sami ze soba zaliczyli wpadkeŚląskiem Wrocław
kyloloko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 13 maja 2007, 20:22
Czyżby już sodówka kibicom Jagielloni uderzyła? A może to przyjście Wałdocha taki optymizm wprowadziło? Formalnością można nazwać tylko i wyłącznie vo za Zawisza, reszta rozstrzygnie się na boisku.kyloloko pisze:Stal i Unia to tylko formalność...
limansky
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio