Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 27 sie 2007, 10:42
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 27 sie 2007, 10:45
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 27 sie 2007, 11:14
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 27 sie 2007, 11:49
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 27 sie 2007, 22:57
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mejgus » 29 sie 2007, 20:00
mejgus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 29 sie 2007, 20:15
http://www.soccer-live.kk.e-wro.pl/pon-pia.htmlmejgus pisze:ktoś wie gdzie będzie transmisja??
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 sie 2007, 20:39
sorry ogladales jakies skroty, moze caly mecz ze takie wywody ruzcasz czy tak sobie ubzdurales, iz jezeli nie wygrali to musza byc slabiSawyer pisze:Parma w lidze pierwszy mecz słabo
mejgus pisze:Ostatnio odpuszczaliśmy sobie Coppa Italia.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 29 sie 2007, 20:44
Jeżeli juz nas raczysz swoimi mądrościami, to uzupełnij braki w swojej wiedzy. Pierwsza kolejka juz dawno za nami, nie musisz już tak przeżywać tej wygranej Juventus i fotelu lidera po 1 kolejce. Wiem, że nie możesz się nacieszyć, ale easy man!czeher pisze: odpadli juz w 2rundzie przed startem ligi
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 sie 2007, 20:50
O jeju wielkie rzeczy 2 czy 3 runda co to za roznica zwlaszcza ze pisalem to z pamieci, a ponadto podreslilem "chyba"arek_ahig pisze:Jeżeli juz nas raczysz swoimi mądrościami, to uzupełnij braki w swojej wiedzy.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 29 sie 2007, 20:55
Ty się czepiasz Juventusu, ja sie czepiam ciebie, ok?czeher pisze:oze napiszesz cos wiecej a nie czepiasz sie o malo istotne szczegoly
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 29 sie 2007, 21:56
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 29 sie 2007, 21:57
Trudno zaliczyć remis z Catania na własnym stadionie do udanych meczyczeher pisze:sorry ogladales jakies skroty, moze caly mecz ze takie wywody ruzcasz czy tak sobie ubzdurales, iz jezeli nie wygrali to musza byc slabi Ale wkoncu musieli zagrc slabo bo jak sie ma 2:2 z 5:1
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 29 sie 2007, 22:52
No patrz .. nie udało sięczeher pisze:Ja tam widze remis albo wygrana Parmy, za czasow swietnosci wygrywalo wam sie tak ciezko
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 29 sie 2007, 22:58
Jak zwykle... Nie wiem co my poczniemy, jak Pavel skończy kariereSawyer pisze:Aha ... Wyraźnie widac brak Nedveda ...
maestro
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio