Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 maja 2012, 19:30
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista » 19 maja 2012, 19:40
Messi gra głową jak Ferdinand - jest tylko sporo niższy, gorszy fizycznie i ma słabszy wyskokco do gry głową - na podobnym poziomie obaj, tylko portugalczyk jest sporo wyższy
Realista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 19 maja 2012, 19:49
a już miałem nadzieję, że wziąłeś pod uwagę AKTUALNY sezon, bo to on ma znaczenie ale tak jak myślałem - przerosło cię to zadanie. aktualnie karne najlepiej panenka strzela co nie?Kamil232 pisze:Wiesz, fajnie się znowu poczuć młodym i zniżyć do twojego poziomuco za gimnazjalny bełkot;)![]()
Skąd wziąłem? wyobraź sobie, że śledzę karierę Ronaldo i Messiego od samego początku. Kiedy ty brudziłeś się podczas jedzenia kaszki z mleczkiem ja oglądałem ich mecze. Stąd wziąłem.
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 19 maja 2012, 20:36
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 maja 2012, 9:37
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 20 maja 2012, 10:08
HELDER
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 20 maja 2012, 10:08
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 maja 2012, 11:14
Ostatnio ktoś z Santosu mówił, że Robinho jest za drogi na Brazylię - i nic dziwnego, że się tak ceni, bo jest wciąż świetnym piłkarzem, choć pierwszą rundę stracił przez uraz i brak okresu przygotowawczego.Możliwe również, że wymienimy Robinho na Ganso.
Tak, to ten bramkarz. Wygraliśmy o niego rywalizację z Juventusem, ale ja jestem daleki od optymizmu - facet nie zadebiutował w Cruzeiro, przychodzi do nas w sytuacji, gdy będzie daleki od pierwszego składu czy nawet ławki, wydaje mi się, że będzie skakał między primaverą a pierwszym składem. Poza tym - widziałem tamten finał, ale to jeszcze nic nie znaczy, codziennie bramkarze zupełnie anonimowi grają wybitne spotkanie, większość golkiperów ma taki dzień konia w swojej karierze. Gdyby chłopak miał doświadczenie w piłce seniorskiej, to byłoby ok, ale na razie nie wygląda to na jakiś powód do euforii.Jesli to jest bramkarz ktory bronil na ostatnim MS under20(2011 w Kolumbii) w meczu z Hiszpania, akurat ogladalem tamten mecz - bramkarz Brazyli wyczynial doslownie cuda na kiju co on tam bronil to byl szok. Tylko nie wiem czy to byl Gabriel.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 20 maja 2012, 11:17
Nie wiem która gazeta to napisała, ale to nieprawda. Juventus ma Branescu i przede wszystkim ma przyjśc Leali i to z młodym Włochem są wiązane nadzieje na przejęcie "1" po Gigim. Żaden Brazol nie wchodził w grę w tym mercato.Wilmore pisze: Tak, to ten bramkarz. Wygraliśmy o niego rywalizację z Juventusem,
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 maja 2012, 11:24
Do wczoraj Gabriel też nie wchodził w grę - facet został wzięty dosłownie znikąd, nie było na jego temat ani jednej plotki.Nie wiem która gazeta to napisała, ale to nieprawda. Juventus ma Branescu i przede wszystkim ma przyjśc Leali i to z młodym Włochem są wiązane nadzieje na przejęcie "1" po Gigim. Żaden Brazol nie wchodził w grę w tym mercato.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 20 maja 2012, 13:46
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 20 maja 2012, 14:09
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 20 maja 2012, 14:11
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 20 maja 2012, 15:12
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 maja 2012, 15:21
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited