Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 07 maja 2016, 16:19
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 07 maja 2016, 16:32
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 07 maja 2016, 16:39
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 07 maja 2016, 16:43
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 07 maja 2016, 16:45
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 07 maja 2016, 17:10
do obecnej reprezentacji Holandii to by się łapali Voskamp, Benson i Van Bizon.Dr.Football1 pisze: Fosu-Mensah powolany do doroslej reprezentacji Holandii.
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 07 maja 2016, 17:49
maxskr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 08 maja 2016, 11:02
To duży wór, wiele już mieści, ale zapewne tak. Niby wygraliśmy, a byłem wściekły po meczu jakbyśmy dostali z 5-tkę.maxskr pisze: Chyba śmiało można ten mecz nazwać jednym z najgorszych w tym sezonie w wykonaniu MU.
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 08 maja 2016, 11:59
Zgadzam się, może z opóźnieniem, ale w końcu zaskoczy. Tu najwięcej zależy od niego samego. Ma wolne wakacje od Euro, będzie miał czas na zapieprzanie i pokazanie od przyszłego sezonu, że obecny był tylko falstartem i wypadkiem przy pracy.czarny samael pisze: Depay musi dostać czas u nowego trenera
maxskr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 08 maja 2016, 13:17
Chociażby wczoraj.Nie wiem czy przez cały sezon udało mu się wykonać choć jeden wolny, który był blisko zamiany na gola
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 08 maja 2016, 13:42
Nie pamiętam, ale w 1 połowie opuściłem z 15 minut meczu, więc możliwe. Nadal patrząc na całokształt jego wolnych w tym sezonie wygląda to słabo.red85 pisze: Chociażby wczoraj.
Ale kontrolą czego? Bezbramkowego remisu? Gdyby nie prezent Bassonga to z dużym prawdopodobieństwem dzisiejszy mecz Arsenalu z City nie miałby żadnego znaczenia. Norwich miało 3 czy nawet więcej świetnych sytuacji po dośrodkowaniach i tylko nieudolność Jerome'a i Mbokaniego zdecydowała o tym, że:red85 pisze: Prawdę powiedziawszy trochę dziwi mnie ta krytyka po wczorajszym meczu. Mieliśmy mecz długimi fragmentami pod kontrolą, czego nie można było powiedzieć w niejednym spotkaniu tego sezonu.
red85 pisze: De Gea wcale nie musiał się dwoić i troić
maxskr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 maja 2016, 13:43
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 08 maja 2016, 14:06
To było już w drugiej czesci, bodaj przy stanie 1:0.maxskr pisze: Nie pamiętam, ale w 1 połowie opuściłem z 15 minut meczu, więc możliwe. Nadal patrząc na całokształt jego wolnych w tym sezonie wygląda to słabo.
A gdyby Mata w pierwszej części lepiej przyjął piłkę, a gdyby Herrera lepiej trafił w piłkę po podaniu Maty, a gdyby, a gdyby...Nie mówię, że zagraliśmy dobrze, ale dziwi mnie aż tak krytyczne reakcje na postawę w tym meczu, szczególnie mając na uwadze okoliczności i kompromitujące występy w tym sezonie.maxskr pisze: Ale kontrolą czego? Bezbramkowego remisu? Gdyby nie prezent Bassonga to z dużym prawdopodobieństwem dzisiejszy mecz Arsenalu z City nie miałby żadnego znaczenia. Norwich miało 3 czy nawet więcej świetnych sytuacji po dośrodkowaniach i tylko nieudolność Jerome'a i Mbokaniego zdecydowała o tym, że:
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 08 maja 2016, 14:16
Nawet nie chodzi mi o to co by było gdyby, tylko o samo to, że do takich sytuacji dopuszczono. A z drugiej strony za mało wykreowaliśmy patrząc na okoliczności, w których byliśmy przed meczem. Dlatego zwyczajnie nie mogę się zgodzić z Twoim zdaniem, że długimi fragmentami kontrolowaliśmy spotkanie, nie przy 0:0 do 72 minuty.red85 pisze: A gdyby Mata w pierwszej części lepiej przyjął piłkę, a gdyby Herrera lepiej trafił w piłkę po podaniu Maty, a gdyby, a gdyby...Nie mówię, że zagraliśmy dobrze, ale dziwi mnie aż tak krytyczne reakcje na postawę w tym meczu, szczególnie mając na uwadze okoliczności i kompromitujące występy w tym sezonie.
maxskr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 08 maja 2016, 17:36
Jaką kontrolą? Nie żartujmy. W jaki sposób kontrolowaliśmy spotkanie, które musieliśmy wygrać a praktycznie nie stwarzaliśmy zagrożenia i tylko prezent obrońcy dał nam 3 punkty? Oczywiście lepiej wygrać w taki sposób niż szturmując bramkę rywali przez 90 minut i zremisować 0:0 ale to było kolejne daremne spotkanie w wykonaniu MU gdzie drużyna była bezbronna z przodu. Mecz na 0:0 gdzie obie ekipy nie miały pomysłu na zaskoczenie rywala. Po drugiej stronie biegał beniaminek pod formą (tylko AV jest w ostatnim czasie gorsza), prawdopodobny spadkowicz i jedna z najgorszych ofensyw w Premier League. To, że De Gea tym razem nie był zmuszony ratować nam tyłka to IMO żaden powód do zadowolenia. Mecz się odbył, wygraliśmy go i tyle można na jego temat powiedzieć pozytywnych rzeczy. Byliśmy osłabieni ale skoro brak środkowego pomocnika grającego na stoperze, 20-latka z Francji i 19-latka z Akademii, którego kilka miesięcy temu nikt sobie nie wyobrażał w pierwszym składzie sprawia, że jesteśmy bezbronni w ataku z Norwich to chyba wystarczający powód żeby stwierdzić, że przez te 2 lata budowy zespołu coś poszło nie tak jak trzeba?Mieliśmy mecz długimi fragmentami pod kontrolą, czego nie można było powiedzieć w niejednym spotkaniu tego sezonu.
Dodałbym do tego, że długimi okresami bywa też leniwy. Potrafi się wrócić albo zerwać skrzydłem ale były też fragmenty kiedy człapał bez żadnego pomysłu po swojej stronie kiedy zespół atakował. Na szansę oczywiście zasługuje ale tak jak byłem bardzo pozytywnie nastawiony do tego transferu tak teraz nie jestem przekonany czy odpali. Jak nie ogarnie głowy to może być problem, póki co wygląda jak ciało obce w tej drużynie. Tego wolnego też bym nie przeceniał, to że uderzył nad murem metr czy pół od bramki to jeszcze nie znaczy, że to to było zagrożenie.Niestety, liczono na chłopaka, ale prawdę powiedziawszy wygląda jak zawodnik z Championship. Prawdę powiedziawszy gdyby do drużyny wszedł jakiś junior z łatką talentu z akademii to zapewne większość grzmiałaby, że to nie jest poziom United. Depay wydaje się mieć wszystko, ale wszystko zawsze robi odrobinę za wolno. A przede wszystkim za wolno myśli jak na warunki angielskie.
Morrow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio