Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 30 paź 2020, 20:31
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 paź 2020, 20:32

cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 30 paź 2020, 20:33
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 30 paź 2020, 20:34
Możesz tam pieprzyć o wchodzeniu w rolę, przewidywaniu przyszłości, ale wyraziłeś się jasno cytuje "ja na ich miejscu bym tyłem próbował (....) jeżeli miałbym (dop. ja miałbym) to zrobiłbym zakaz wychodzenia z domu ....". Pisałeś nie z perspektywy Kaczyńskiego. Nie z perspektywy jego cech charakteru oraz jego linii życia. Tylko z perspektywy swojej, to jest człowieka któremu uruchomiły się chore fantazje. Po czym wzorem partii rządzącej postanowiłeś się wycofać z tego okrakiem. Jakże to jest u was typowe.DDK pisze: ↑30 paź 2020, 20:26Czytanie ze zrozumieniem level hard. Wiesz, niektórzy czasami próbują się wczuć w kogoś rolę, żeby przewidzieć co może zrobić. Jak moja dziewczyna jest złą i wkurwiona, to znam ją na tyle, że wiem czego oczekuje. I to, że oczekuje żebym przyjechał i przytulił i nic nie mówił nie oznacza, że ja też bym tego oczekiwał. Jak miała rozwaloną nogę i miała odpoczywać, ale odwołali jej bieg życiowy w którym miała wziąć udział to wiedziałem, że pójdzie biegać i tak, nawet nie pytałem. Po prostu potrafiłem wczuć się w nią, bo ją znam. Ale to nie oznacza, że zrobiła dobrze. Tak samo jest tutaj - na miejscu Kaczora, jako dyktatora, gdybym nie miał tak jak on żadnych zahamowań to żeby rozgonić tę szarańczę zrobiłbym tak jak napisałem. Taktycznie, jeśli się uda, będzie to dobre zagranie, ale moralnie czy społecznie nigdy. Ale widzę, że ciężko to zrozumieć![]()
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 30 paź 2020, 20:35
Możesz tam pieprzyć o wchodzeniu w rolę, przewidywaniu przyszłości, ale wyraziłeś się jasno cytuje "ja na ich miejscu bym tyłem próbował (....) jeżeli miałbym (dop. ja miałbym) to zrobiłbym zakaz wychodzenia z domu ....". Pisałeś nie z perspektywy Kaczyńskiego. Nie z perspektywy jego cech charakteru oraz jego linii życia. Tylko z perspektywy swojej, to jest człowieka któremu uruchomiły się chore fantazje. Po czym wzorem partii rządzącej postanowiłeś się wycofać z tego okrakiem. Jakże to jest u was typowe. Moralizatorzy pierdoleni. Moderacje przepraszam za ostatnie dwa słowa. Ostrzeżenie przyjmę godnieDDK pisze: ↑30 paź 2020, 20:26Czytanie ze zrozumieniem level hard. Wiesz, niektórzy czasami próbują się wczuć w kogoś rolę, żeby przewidzieć co może zrobić. Jak moja dziewczyna jest złą i wkurwiona, to znam ją na tyle, że wiem czego oczekuje. I to, że oczekuje żebym przyjechał i przytulił i nic nie mówił nie oznacza, że ja też bym tego oczekiwał. Jak miała rozwaloną nogę i miała odpoczywać, ale odwołali jej bieg życiowy w którym miała wziąć udział to wiedziałem, że pójdzie biegać i tak, nawet nie pytałem. Po prostu potrafiłem wczuć się w nią, bo ją znam. Ale to nie oznacza, że zrobiła dobrze. Tak samo jest tutaj - na miejscu Kaczora, jako dyktatora, gdybym nie miał tak jak on żadnych zahamowań to żeby rozgonić tę szarańczę zrobiłbym tak jak napisałem. Taktycznie, jeśli się uda, będzie to dobre zagranie, ale moralnie czy społecznie nigdy. Ale widzę, że ciężko to zrozumieć![]()
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bezimienny11 » 30 paź 2020, 20:40
Niekoniecznie. Wystarczy, że Kaczor rozwiąże Parlament i rozpisze wcześniejsze wybory jak to uczynił w 2007 roku (choć jeszcze dziś znajdą się idioci - nawet na tym forum - którzy piszą, że Jarek wybił się po śmierci brata w 2010
Bezimienny11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 30 paź 2020, 20:45
Wiesz nie wszyscy tu mieli w 2010 roku 10 czy 15 lat. Natomiast kondycja partii Kaczyńskiego była wówczas fatalna. Ludzie nie mogli na tych ludzi patrzyć, co pokazywały sondaże (poniżej 20 %). Szli na dno i tak ten Smoleńsk był dla nich "trampoliną" na której budowali swoje poparcie.Niekoniecznie. Wystarczy, że Kaczor rozwiąże Parlament i rozpisze wcześniejsze wybory jak to uczynił w 2007 roku (choć jeszcze dziś znajdą się idioci - nawet na tym forum - którzy piszą, że Jarek wybił się po śmierci brata w 2010Taaaaa, a wybory w 2005 wygrał Lech, a świat o Jarosławie usłyszał 11. kwietnia 2010
Jeśli już ktoś się wybił po katastrofie smoleńskiej to córka Jarugi-Nowackiej. Czy ktoś słyszał o Barbarze przed 10. kwietnia 2010 ? ) i problem z głowy.
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 paź 2020, 20:49
Ej, bez przesady. Czy tylko ja tu zrozumiałam o co chodziło DDK?MarcinW pisze:Możesz tam pieprzyć o wchodzeniu w rolę, przewidywaniu przyszłości, ale wyraziłeś się jasno cytuje "ja na ich miejscu bym tyłem próbował (....) jeżeli miałbym (dop. ja miałbym) to zrobiłbym zakaz wychodzenia z domu ....". Pisałeś nie z perspektywy Kaczyńskiego. Nie z perspektywy jego cech charakteru oraz jego linii życia. Tylko z perspektywy swojej, to jest człowieka któremu uruchomiły się chore fantazje. Po czym wzorem partii rządzącej postanowiłeś się wycofać z tego okrakiem. Jakże to jest u was typowe. Moralizatorzy pierdoleni. Moderacje przepraszam za ostatnie dwa słowa. Ostrzeżenie przyjmę godnieDDK pisze: ↑30 paź 2020, 20:26Czytanie ze zrozumieniem level hard. Wiesz, niektórzy czasami próbują się wczuć w kogoś rolę, żeby przewidzieć co może zrobić. Jak moja dziewczyna jest złą i wkurwiona, to znam ją na tyle, że wiem czego oczekuje. I to, że oczekuje żebym przyjechał i przytulił i nic nie mówił nie oznacza, że ja też bym tego oczekiwał. Jak miała rozwaloną nogę i miała odpoczywać, ale odwołali jej bieg życiowy w którym miała wziąć udział to wiedziałem, że pójdzie biegać i tak, nawet nie pytałem. Po prostu potrafiłem wczuć się w nią, bo ją znam. Ale to nie oznacza, że zrobiła dobrze. Tak samo jest tutaj - na miejscu Kaczora, jako dyktatora, gdybym nie miał tak jak on żadnych zahamowań to żeby rozgonić tę szarańczę zrobiłbym tak jak napisałem. Taktycznie, jeśli się uda, będzie to dobre zagranie, ale moralnie czy społecznie nigdy. Ale widzę, że ciężko to zrozumieć![]()
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 30 paź 2020, 20:50
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 30 paź 2020, 20:54
Tak oglądałem ją w 5-10-15
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 30 paź 2020, 20:59
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 30 paź 2020, 20:59
Ktoś (nie pamiętam kto) pięknie skwitował twórczość tego użytkownika. On jest niby za, ale .... Potem jak ten kot ze Shreka robi te swoje maślane oczka, mami i czaruje, ale w głębi duszy to jest tylko poza liczy się tylko to jego "ale". I tu jest podobnie, bo przecież on wszedł w buty Kaczyńskiego tylko ja tego nie kupuje.
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bezimienny11 » 30 paź 2020, 21:02
Nie jest rzeczą istotną kto ile miał lat w 2010. Fakty są takie, że wybory parlamentarne w 2005 wygrał PiS z którego na czele rządu z ramienia partii stanął JAROSŁAW, z kolei prezydenckie wygrał LECH. Obaj jegomoście nazwiskiem KACZYŃSKI. To co się działo później, jakie mieli poparcie, itd. jest mało istotne. JAROSŁAW był w polskiej polityce na długo przed 2010, dlatego sugestie, że wybił się on na śmierci brata są niskie i idiotyczne. Bo nawet jeśli uznać je za słuszne, to wybory prezydenckie 2010 wygrałby Jarosław nie Bronisław, a kolejne parlamentarne 2011 PiS nie PO.
Fantastycznie.
Bezimienny11
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 30 paź 2020, 22:19
ozob
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio