Naoglądał się Farsy to teraz próbuje ich naśladować skoro takie teatrzyki przynoszą sukcesy.Bienias pisze:Etus2 idz zacznij trenowac niczym twoj idol Pepe.
![]()
rasowym warszawiakiem to moze byc Pih. Ja jestem rodowitym
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 08 kwie 2012, 23:42
Naoglądał się Farsy to teraz próbuje ich naśladować skoro takie teatrzyki przynoszą sukcesy.Bienias pisze:Etus2 idz zacznij trenowac niczym twoj idol Pepe.
![]()
rasowym warszawiakiem to moze byc Pih. Ja jestem rodowitym
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 08 kwie 2012, 23:44
Widziałem pewne spotkanie w listopadzie.Bienias pisze:Mirek15 chcialbys. Obejrzyj mecz za nim zaczniesz pisac.
Niekoniecznie. Primo mecze na Calderon oraz na San Mames są do wygrania. Co do meczu na CN to niekoniecznie Barca go wygra. Osobiście zastanawiam się czy nie wpłacić kasy do buka i zagrać Real z Atletico oraz na Milan z Chievo.Kamil232 pisze:Ja osobiście w tym momencie gdybym miał stawiać hajs to postawiłbym na Barcelona na majstra.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 08 kwie 2012, 23:52
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 08 kwie 2012, 23:56
Wygląda na to, że tak skoro Bienias już pogratulować Realowi mistrzostwaMorrow pisze:Swoją drogą, kibice Barcelony nadal chcą odpuszczać ligę do końca i uważają ją za przegraną jak to było na 14 czy 15 kolejek przed końcem sezonu?
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 08 kwie 2012, 23:56
Nic bardziej mylnego. Spójrz na terminarz. Mecze z Bilbao i Atletico na wyjeździe zostały.Morrow pisze: bo najgorsze nie licząc GD już chyba za Realem
Spytaj się Chaosa oraz samego Guardioli.Morrow pisze:Swoją drogą, kibice Barcelony nadal chcą odpuszczać ligę do końca i uważają ją za przegraną jak to było na 14 czy 15 kolejek przed końcem sezonu?
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 08 kwie 2012, 23:58
A kto Ci się do tego przyzna w obliczu ostatnich wydarzeń w La Liga?Morrow pisze:Swoją drogą, kibice Barcelony nadal chcą odpuszczać ligę do końca i uważają ją za przegraną jak to było na 14 czy 15 kolejek przed końcem sezonu?
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 kwie 2012, 0:04
owszem. Ja sam juz gratulowalem. W sumie dalej nie wierze ze Real nie zdobedzie mistrzostwa. Majac 10 punktow przewagi i sumarycznie dobry uklad gier, tak znakomicie prezentujacy sie Real nie powinien stracic lidera.Arwin pisze:Wygląda na to, że tak skoro Bienias już pogratulować Realowi mistrzostwaMorrow pisze:Swoją drogą, kibice Barcelony nadal chcą odpuszczać ligę do końca i uważają ją za przegraną jak to było na 14 czy 15 kolejek przed końcem sezonu?
Zobacz na jego statystyki z poprzednich klubow. On czesto pod koniec sezonu roztrwanial przewage. Jednakze zawsze wychodzil obronna reka.Morrow pisze:Z z drugiej strony Portugalczyk nie miał też prawa dopuścić do takiego roztrwonienia przewagi.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 09 kwie 2012, 0:06
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 kwie 2012, 0:08
na sedziowanie. on widzial karnego.nte Przeciew czemu dziś Tłumacz protestuje, że nie było mu po drodzena konferencję prasową ?
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 09 kwie 2012, 0:09
Dlatego dla mnie nadal faworytem jest Real.Bienias pisze: Zobacz na jego statystyki z poprzednich klubow. On czesto pod koniec sezonu roztrwanial przewage. Jednakze zawsze wychodzil obronna reka.
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 kwie 2012, 0:13
Przecież poszedł Karanka. To coś nowego?grzegorzfcb pisze:btw Przeciw czemu dziś Tłumacz protestuje, że nie było mu po drodze na konferencję prasową ?
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 09 kwie 2012, 0:18
A to norma u was ?RealFan pisze:Przecież poszedł Karanka. To coś nowego?grzegorzfcb pisze:btw Przeciw czemu dziś Tłumacz protestuje, że nie było mu po drodze na konferencję prasową ?
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 kwie 2012, 0:26
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 kwie 2012, 1:48
No juz to widze jak Real gra dwa slabe mecze w przeciagu 3 dniRealFan pisze:Irytuje mnie takie pisanie z nastawieniem, jak to Real nie będzie miał łatwo. Bart bodajże też pisał, jaki to będzie wielki wpierdol we wczorajszym meczu, a wystarczy właśnie gorszy dzień, nieskuteczność i jest problem.
Dr.Football1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio
Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 08 kwie 2012, 23:42
Fajne zakończenie weekendu - na prawdę bardzo dobre spotkanie, sytuacje z oby dwóch strony, Iker pierwsze dwie sytuacji wyłapane w sezonie [ wybaczcie, że tak piszę, ale w tym sezonie jak widziałem Real to Iker wpuszczał wszystko co leciało w bramkę