Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 145

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Hawaii 96
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hawaii 96 » 06 lis 2005, 16:40

Diamen23 zgadzam się z Tobą bo Inter ma dobrą pakę ale nie rozumiem dlaczego kupują zawodników mimo,że na tą pozycję jest już preferowanych z 3 zawodników. Obrona a konkretnie boki powinny być wzmocnione a formą Adriano się nie dziwię jak nie ma gry nie ma goli...ale Inter to jest konsekfentny klub i szybko wynosi wnioski...Lazio mocny team u siebie ale nie jestem zły za remis mimo,że lepsza paka mieli...ale ja wieżę w FC Internazionale 8)

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1502
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 06 lis 2005, 16:45

czeher pisze:Emeryt Figo
ten zekomy emeryt jest po Cambiasso naszym najlepszym pomocnikiem w tym sezonie wydawało sie ze idzie na łatwa kase a ten pokazuje ze gra tak jak sie od niego oczekuje chociaz moze grac jeszcze lepiej

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 lis 2005, 16:48

Hawaii 96 pisze:Inter to jest konsekfentny klub i szybko wynosi wnioski...Lazio mocny team u siebie ale nie jestem zły za remis mimo,że lepsza paka mieli...ale ja wieżę w FC Internazionale
chyba miales na mysli inny klub, "powiedz" w czym ta konsekwencja sie ujawnia w Interze :!: chyba bardziej u Was, caly czas piszecie ze zdobedziecie scudetto mimo iz za kazdym razem jest wielkie rozczarowanie
Inter moze jest konsekwentny w tym ze przed kazdym sezonie przyjmuje pod swoje skrzydla nowych graczy - polowe skladu
i niech nikt nie pisze ze tak nie jest :arrow: Samuel, Solari, Figo, Wome, Pizzaro, smieszny bramkarz (ciekawy jestem co bedzie w zimowym oknie)

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 06 lis 2005, 16:58

szkoda ze fiorentina ma takiego zadufanego w sobie kibica którego kazdy komentaz to kpina z innego klubu no ale cóz poradzic mówisz ze Inter wymienia pół składu a powiedz mi ilu wymieniła viola podczas mercato ? i sam sie przekonaj przyszedł prandelli i nie eksperymentuje ze składem tylko wystawia jedna podstawowa jedenastke i sa efekty a Mancini ciagle kombinuje mam juz dosc czytania głupich komentarzy zeby dac manciniemu szanse moim zdaniem mancini juz wykorzystał kredyst zaufania i najwyzsza pora aby odszedł . Lubie viole ale takich kibiców nie trawie

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 lis 2005, 17:08

coco pisze:szkoda ze fiorentina ma takiego zadufanego w sobie kibica którego kazdy komentaz to kpina z innego klubu
Poza Interem jeszcze z zadnego nie zakpilem, a jezeli juz wjechales w kwestie kibica to bardziej popatrz sie co wy prezentujecie (Zdobedziemy Scudetto - jak robociki) caly czas to samo, ciekawy jestem co pisalibyscie wtedu gdyby Inter wygrywal (i kto tu jest "zadufany")

coco pisze:Inter wymienia pół składu a powiedz mi ilu wymieniła viola podczas mercato
To sa dwie rozne sprawy!!! Violka miala niektorych graczy na wspolwlasnosc a ze Juve sie uparl i dal wiecej wiec musiala gdzies szukac wzmocnien :!: -wzorowe transfery
coco pisze:Mancini ciagle kombinuje mam juz dosc czytania głupich komentarzy zeby dac manciniemu szanse moim zdaniem mancini juz wykorzystał kredyst zaufania i najwyzsza pora aby odszedł
A z jakiego trenera bylibyscie zadowoleni!!! Nikt nie zagwarantuje wam tego o czym marzycie!!! Bylo juz tyle trenerow i zaden sie nie sprawdzil, juz to kiedys pisalem nawet Mourinho nic by nie zwojowal

Kamiel
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Inter the best

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamiel » 06 lis 2005, 18:41

Inter to najlepszy klub serie a ma najlepszych piłkarzy i kibiców a poza tym te pajace z ac nawet nie dorastaja im do piet FORZZA INTERNAZZIONALE

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 06 lis 2005, 20:59

czeher pisze:A z jakiego trenera bylibyscie zadowoleni!!! Nikt nie zagwarantuje wam tego o czym marzycie!!! Bylo juz tyle trenerow i zaden sie nie sprawdzil, juz to kiedys pisalem nawet Mourinho nic by nie zwojowal

Ja bym był zadowolony z GUUSA HIDINKA
A mancini jest naprawde słabym trenerem

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 06 lis 2005, 21:10

vieris pisze:
Ja bym był zadowolony z GUUSA HIDINKA
A mancini jest naprawde słabym trenerem
Czasami chcialbym aby Moratti podkupil Capello, moze u was by tez wpuszczal Adriano i po paru minutach go zdejmowal :/

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 07 lis 2005, 14:16

vieris pisze:Ja bym był zadowolony z GUUSA HIDINKA
on jest napewno bardzo dobrym trenerem jednak ja mysle ze najlepszy był by Hitzfeld on odpoczał od futbolu mysle ze nabrał energii ... niemcy bardzo dobrze radzili sobie w Interze mysle ze Hitzfeld tez wkoncu by stworzył 11 do wygrywania wszelkich trofeów :wink:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 08 lis 2005, 13:32

Tak sobie spojrzałem na nasz kalendarz i doszedłem do wniosku, że jeżeli nie wygramy co najmniej dziesięciu z następnych dwunastu meczy to możemy zapomnieć o mistrzostwie. Spośród tych meczy na remisy możemy sobie pozwolić tylko w starciach z Milanem i/lub Palermo (myślę że przydałoby się zdobyć cztery punkty). Pozostali rywale to są przeciętne drużyny które trzeba będzie w komplecie ograć. Tak więc liczę że w tych dwunastu meczach Inter zdobędzie co najmniej 32 punkty. Biorąc po uwagę, że w tym czasie Milan i Juventus będą grali z silnymi zespołami liczę na to, że stracą kilka punktów. Może się jednak okazać, że mój optymistyczny plan się sprawdzi a jednak główni przeciwnicy będą grali na tyle dobrze, że nie uda się ich dogonić. Wtedy trzeba będzie dalej wygrywać ale już z trudniejszymi przeciwnikami więc może być ciężko. Tak czy inaczej w tej chwili wszystko jest w rękach i nogach zespołu. Już niedługo okaże się czy umieli wykorzystać sprzyjające warunki czy po raz enty dadzą ciała. :roll:

Moje typy (optymistyczne typy :D ) na następne 12 meczów:

:arrow: Inter Mediolan - Ac Parma(16) 1

:arrow: Messina(17) - Inter Mediolan 2

:arrow: Inter Mediolan - Ascoli(14) 1

:arrow: Inter Mediolan - Ac Milan(2) 1x

:arrow: Reggina(15) - Inter Mediolan 2

:arrow: Inter Mediolan - Empoli(8.) 1

:arrow: Siena(12) - Inter Mediolan 2

:arrow: Inter Mediolan - Cagliari(19) 1

:arrow: Treviso(18.) - Inter Mediolan 2

:arrow: Inter Mediolan - Palermo(9) 1x

:arrow: Lecce(20) - Inter Mediolan 2

:arrow: Inter Mediolan - Chievo(5) 1

:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 08 lis 2005, 19:10

Na pierwszy rzut oka wydaje się , że Inter wszystkich ogra z palcem w nosie. Ale dopiero najbliższy mecz z Parmą pokaże czy to prawda.
Liczę na zwycięstwo , ale nigdy nic nie wiadomo.
Parma to zespół nieobliczalny , który może sprawić dużo kłopotów.
Jeśli zagra Recoba i Solari to jestem pewien , że Inter wygra.
Chyba , że Manciniemu odbije i wstawi do pomocy wstawi takich artystów futbolowych jak Ze Maria czy Wome.
Zobaczymy. :jupi:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 10 lis 2005, 21:26

A teraz dość sensacyjny , ale niestety chyba plotkarski news

Dwa tygodnie temu Massimo Moratti
kontaktował się z Arsene Wengerem w sprawie objęcia posady trenera
Interu. Moratti chciał się dowiedzieć, czy Wenger chciałby się
przenieść do Mediolanu. Wśród innych kandydatów wymienia się Novellino,
Prandellego i Capello...
Wychodzi na to, że wbrew temu co mówi Moratti, dni Manciniego w Interze są policzone.

Napewno Mancini nie dorasta Wengerowi do pięt , ale póki co to Mancio jest na stanowisku i jeśli rozmowy z innymi trenerami będą trwały długo to może to odbić się na postawie drużyny. Dlatego póki co proponuje dać sobie spokój ze zmianami trenera i pozostawić Manciniego przynajmniej do końca sezonu , później się zobaczy ...

Ostatnio pojawiają się także plotki o przyjściu do Interu m.in. Ballack , Torres , Henry - i szczerze powiedziawszy Niemiec by się przydał gdyż Veron coraz częściej mówi o powrocie do ojczyzny.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 lis 2005, 10:08

Veron coraz częściej mówi o powrocie do ojczyzny
Najgrosze jest to, że Veron ma chyba o ile sie nie myle nadal wazny kontrakt, i to chyba nawet do 2007 roku :shock: Nie wiem co on sobie wyobraza. Jak grac w Interze to grac, a nie jak juz mi sie znudzi to zabieram swoje zabawki, dziekuje i ide do innej piaskownicy. Wogole to on nie jest jeszcze taki stary na konczenie kariery no, ale widocznie juz mu sie znudzilo. Jak dla mnie z takim podejsciem to juz moze sie pakowac ... albo kupic lek na wrzody bo moga mu sie od lawki rezerwowych zrobic :roll:

POZDRO

Awatar użytkownika
whelan
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: whelan » 11 lis 2005, 10:48

Inter wymiata :D

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 lis 2005, 17:08

Pojawiła się nowa strona www o Interze Mediolan :!: :!: :!:

Tak sie składa, że bede na niej pracowal, wiec serdecznie zapraszm wszytkich forumowiczów do odwiedzania naszej stronki :wink: Dopiero starrtujemy, ale (szczerze) to spodziewam sie wiele po tej witrynie ...

Jeszcze raz zapraszam

www.inter.oz.pl

POZDRAWIAM

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”