Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kniaź » 11 lip 2012, 21:32
Kniaź

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 11 lip 2012, 21:58
Albo podbijanie ceny albo po prostu nie chcieli denerwować kibiców, teraz to będzie dopiero ambaras w Mediolanie. Nie chcę widzieć tych protestów. Zresztą co to za czasy, że gwiazdy ligi włoskiej kupują Francuzi.Kniaź pisze:Nie mogę w to uwierzyć, że obaj mają odejść. Naprawdę jak pierwszy raz przeczytałem wasze posty, to myślałem że robicie sobie poprostu jakieś jaja. To musi być plotka, przecież nie podpisywali by nowego kontraktu z Silvą tylko po to żeby zaraz go sprzedać.
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 11 lip 2012, 22:00
Czasy arabów i nic więcej.wloski pisze:Zresztą co to za czasy, że gwiazdy ligi włoskiej kupują Francuzi.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 11 lip 2012, 22:05
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 lip 2012, 22:22
Nie za uchem. Dzisiaj mial spotkanie z Gallianim i to klub dazy do potencjalnej sprzedazy a nie zawodnik.eszcze sprzedawca pizzy sie we wszystko wpierdala gadajac za uchem Ibrze.
Juz drugi raz sie w ostatnim czasie pojawiaja zli arabowi (ostatnio ktos w temacie Juve pisal jak to psuja rynek itp). Zapomnieli wszyscy kto zapoczatkowal wielkie transfery na poczatku wieku? Tak wloskie kluby razem z Realem. Zapomniano ile placono za Buffona, Thurama, Toldo, Neste, Rui Coste itp? Wlosi mieli kase wtedy i wydawali rownie astronomiczne kwoty na tamte czasy jak teraz Arabowie czy Romek tylko, ze nam sie teraz gorzej powodzi to kluje to w oczy. Jest jescze jedna roznica - wloskie kluby myslaly wtedy o terazniejszosci stad teraz zapasc w Calcio a arabowie maja dlugoterminowe plany (szkolki, inwestycje w mlodziez i stadiony, itp). Kto ma ten kupuje proste i logiczne i cale zlo nie rozpoczeli arabowie.Czasy arabów i nic więcej.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 11 lip 2012, 22:53
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 11 lip 2012, 23:20
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 lip 2012, 23:56
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 12 lip 2012, 0:09
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 12 lip 2012, 10:14
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 12 lip 2012, 10:20
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 12 lip 2012, 10:23
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 12 lip 2012, 10:55
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 12 lip 2012, 10:58
Wloski, sorki, ale to co napisales nie ma najmniejszego nawet sensu. Co za roznica czy transfery wewnatrz ligi czy miedzynarodowe? Czyli gdyby Pastore'a za 50 baniek kupil Milan czy Juve to by juz nie bylo psucie?wloski pisze:Co to za psucie rynku, jak to były transfery wewnętrzne, to coś zupełnie innego. Dla mnie lepiej obracać wewnątrz swojego rynku, jak mniejsze kluby dostają kasę, żeby robić kolejne transfery, a duże kluby robić sukcesy na arenie międzynarodowej. Drugi aspekt, że te transfery przyczyniały się do sukcesów klubów, a przecież zakup Silvy czy Ibry nie gwarantuje w LM półfinału. To jest psucie jak takie PSG kupuje Verattiego, gnoja, który nie zagrał ani jednego meczu w Serie A 12-14 mln Euro.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 12 lip 2012, 12:18
cruel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio