Ale na pierwszy rzut oka wygląda na lepszą niż dwie inne
Ma taką radę: nie róbcie do tej stronki forum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 11 lis 2005, 17:31
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 11 lis 2005, 19:50
serek408 pisze:Ostatnio pojawiają się także plotki o przyjściu do Interu m.in. Ballack , Torres , Henry - i szczerze powiedziawszy Niemiec by się przydał gdyż Veron coraz częściej mówi o powrocie do ojczyzny.
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 lis 2005, 20:18
Masz racje nie ma sie czym podniecac!!! chociaz jestem pewnien iz Inter znowu sprowadzi jakis przecietnych graczy ktorzy po paru meczach zasiada na lawie ale to moje zdanieDiamen23 pisze:serek408 napisał:
Ostatnio pojawiają się także plotki o przyjściu do Interu m.in. Ballack , Torres , Henry - i szczerze powiedziawszy Niemiec by się przydał gdyż Veron coraz częściej mówi o powrocie do ojczyzny.
Jakby Wenger przybył do Interu to są duże szanse na przyjście Henry'ego.Ja jednak jestem pewien , że to plotka wymyślona przez dzienikarzy z gazety pokroju "Fakt". Nie ma się (niestety Crying or Very sad ) czym podniecać.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 12 lis 2005, 11:37
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 12 lis 2005, 11:47
Mi się też tak wydaje że przyjdzie Wenger pewne jest jednak że trener zmieniony będzie na bank chyba że Moratti jest zakochany w mancinimcoco pisze:wydaje mi sie ze Wenger to całkiem realna opcja poniewaz Arsenal prawie nie liczy sie juz w walce o mistrzostwo bo przeciez sam Henry nie bedzie wygrywał kazdego meczu arsenal stracił moim zdaniem najwazniejszego gracza Vieire i mimo ze Fabregas ma ogromny talent to do klasy francuza mu duzo brakuje Wenger juz raczej nic nie wyciagnie z tych graczy których ma wiec transfer do Interu jest prawdopodobny zwłasza ze kiedys czytałem z nim wywiad i mówił ze komus takiemu jak Massimo Moratti sie nie odmawia wiec licze na niespodzianke ze strony Morattiego
vieris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 12 lis 2005, 11:58
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 13 lis 2005, 9:03
Tymszasem Inter chce mieć ,reprezentanta Brazylii , Ze Roberto. Kończy mu się kontrakt po sezonie i mógłby przyjść za darmo. Jakoś nie widze go w zespole. Kolejny lewy pomocnik? Jest: Solari , Recoba , Figo , Kily Gonzales i ew. Stankovic. Więc nie widze powodu by sprowadzać już niemłodego Brazylijczyka.Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 13 lis 2005, 10:03
Już troche przesadzają z tymi transferami "Dziadków" mogli by kupić jakiegoś młodego pomocnika np Vicente wczoraj np w meczu ze słovakami wszedł na kilkanaście minut i popisał się dwoma asystamiDiamen23 pisze:Tymszasem Inter chce mieć ,reprezentanta Brazylii , Ze Roberto. Kończy mu się kontrakt po sezonie i mógłby przyjść za darmo. Jakoś nie widze go w zespole. Kolejny lewy pomocnik? Jest: Solari , Recoba , Figo , Kily Gonzales i ew. Stankovic. Więc nie widze powodu by sprowadzać już niemłodego Brazylijczyka.
vieris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 13 lis 2005, 10:30
hiszpanie nie maja dobrego doswiadczenia w grze w Serie A nieliczni grywali na wysokim poziomie ale to było bardzo dawno temu nie przypominam sobie zeby ostatnio jakis hiszpan dobrze grał we włoszech oni poprostu nie pasuja do tutejszego stylu gry chciałbym Vicente ale jestem przekonany ze ani on ani Joaquin by sobie nie poradzili a co do samego Ze roberto to na chwile obecna mógł by przyjsc bo zaden z naszych lewoskrzydłowych nie prezentuje światowego poziomuvieris pisze:Już troche przesadzają z tymi transferami "Dziadków" mogli by kupić jakiegoś młodego pomocnika np Vicente
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 lis 2005, 10:38
coco pisze:nie prezentuje światowego poziomu
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 13 lis 2005, 10:48
Bo Mancini uważa go za napastnikabagg pisze:coco pisze:nie prezentuje światowego poziomu
Coś jest nie tak. Bo jeszcze nie dawno wszyscy pisali, że Figo jest w życiowej formie, itd. Pozatym macie naprawdę świetnego Recobę...nie wiem czemu nie gra, bo pokazuje on świetną piłkę.
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 13 lis 2005, 12:06
Ale Figo to jest prawy pomocnik a nie lewy mimo ze moze grac na obu stronach to jest jednak prawym pomocnikiem i tam gra najlepiejbagg pisze:Bo jeszcze nie dawno wszyscy pisali, że Figo jest w życiowej formie,
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 lis 2005, 12:10
coco pisze:Ale Figo to jest prawy pomocnik a nie lewy
coco pisze:mimo ze moze grac na obu stronach
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 13 lis 2005, 12:29
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 13 lis 2005, 12:33
ja juz pisałem wiele razy Mancini WON !! to powinno odpowiedziec na twoje pytaniebagg pisze:Ale Recoba....no po prostu Mancini'ego nigdy nie zrozumiem. Jeśli ma kłopoty z lewą stroną (załóżmy) to aż się prosi o Alvaro. A on chyba z uporem maniaka nie chce na niego postawić.
coco
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio