Zobaczymy jak to będzie. Może w drugiej połowie pojawi się Abidal i nasza obrona wreszcie będzie w tym podstawowym składzieBarça 11 for Racing; Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Xavi, Iniesta, Thiago, Villa, Messi and Pedro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 15 paź 2011, 19:32
Zobaczymy jak to będzie. Może w drugiej połowie pojawi się Abidal i nasza obrona wreszcie będzie w tym podstawowym składzieBarça 11 for Racing; Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Xavi, Iniesta, Thiago, Villa, Messi and Pedro
Professor Chaos
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 paź 2011, 21:23
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 15 paź 2011, 21:56
The player @3gerardpique has a right hamstring injury and will be out for around 2 weeks #fcblive
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 paź 2011, 11:43
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 paź 2011, 12:07
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 16 paź 2011, 12:13
Zauważyłem w statystykach z wczorajszego meczu, że miał większość ilość podań od Xaviego i taki sam procent celności podań. Nie jestem w 100% pewien, ale chyba nie często zdarza się taka sytuacja. Naprawdę zadziwia mnie ten chłopak. Taka konkurencja a on kiedy gra to jest świetny.Thiago nie przestaje zadziwiać. Niekiedy gra bardzo głęboko (wczoraj chyba jako DM grał) i pracuje znakomicie. Tak się walczy o przebicie w Barcelonie
Będzie wielki.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 16 paź 2011, 14:21
Mam podobne przeczucia, niestety.Mentor pisze:Z Pique w tym sezonie nic nie będzie. Rzekłem.
Ciężko byłoby z tego strzelić nawet napastnikowi, gdyż piłka zwyczajnie była adresowana w Puyola a nie do Puyola - jak to powiedział piesek leszek - Pedro trafił nią w Puyola(...) ale Puyol z trzech (?) metrów nie trafia w pustą bramkęVilla też mijał już bramkarza po perfekcyjnym podaniu Messiego, ale w bramkę już kopnąć nie zdołał.
stary rupieć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 paź 2011, 15:11
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 17 paź 2011, 18:21
Ogólnie w tym sezonie widać jedną zasadniczą różnicę. O ile do tej pory Xavi był zdecydowanie głównym rozgrywającym i praktycznie w każdym meczu to on miał najwięcej podań, o tyle w tym sezonie sytuacja się zmieniła. Dwukrotnie więcej podań od niego zaliczył Fabregas i Thiago też już chyba drugi raz ma więcej podań niż Hernandez. Oczywiście mówię o meczach w których grali oni razem z Xavim od początku. Pep kombinuje i na razie dobrze na tym wychodzimete pisze:Zauważyłem w statystykach z wczorajszego meczu, że miał większość ilość podań od Xaviego i taki sam procent celności podań. Nie jestem w 100% pewien, ale chyba nie często zdarza się taka sytuacja. Naprawdę zadziwia mnie ten chłopak. Taka konkurencja a on kiedy gra to jest świetny.Thiago nie przestaje zadziwiać. Niekiedy gra bardzo głęboko (wczoraj chyba jako DM grał) i pracuje znakomicie. Tak się walczy o przebicie w Barcelonie
Będzie wielki.
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 17 paź 2011, 18:34
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 paź 2011, 20:17
Czy tak niedługo? Jeszcze pewnie ze trzy tygodnie poczekamyProfessor Chaos pisze:Niedługo wreszcie wróci Alexis![]()
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 18 paź 2011, 13:50
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 paź 2011, 14:05
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 18 paź 2011, 14:11
grzegorzfcb
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio