Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 29 wrz 2006, 17:18
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 29 wrz 2006, 17:42
Doświadczenie to nie wszystko. Po co oni w reprezentacji w obecnej formie? Tylko zajmują miejsce na ławce rezerwowych, bo nie wierzę, że LEo wystawi Ebiego kosztem Jelenia.sbQ pisze:Doświadczenie Smolarka i Franka może się przydać.
Oj wątpię... Chciałbym żeby tak było, ale po oglądnięciu bramki którą zdobył za wiele bym po nim sobie nie obiecywał. Franek dzięki temu trafieniu zdjął tylko z siebie bagaż tych godzin bez bramki, o tyle jest w lepszej sytuacji, ale nic więcej. Są lepsi jak narazie.sbQ pisze:Franek być może zaczyna odzyskiwać fromę
Dotychczasowe mecze o pkt sztuk 2 napewno nie działają na jego korzyść, a szczególnie porażka z Finami. Masz rację, ale mam nadzieję że "My" jako Polacy damy mu się wykazać.sbQ pisze:Jak narazie to w Polsce za wiele nie pokazał, więc chyba nie ma się co podobać
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 29 wrz 2006, 18:40
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 wrz 2006, 19:10
czeher pisze:LAgiewka - wreszcie dostanie szanse Okej
SMalarek akurat zaczal grac w klubie "dzieki" kontuzji Valdeza wiec powinien byc w lepszej dyspozycji niz ostatnio na zgrupowaniu kadry, Franek podobna sytuacja gra regularniej niz mialo to miejsce w Wolverhampton wiec nie skreslabym ich - zawsze na kilka minut moga sie przydac - to glownie tyczy sie Frankalimansky pisze:A ja nie wiem co w tej reprezentacji robią jeszcze Bronowicki, Smolarek i Frankowski.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 wrz 2006, 19:26
No proste, jeszcze pytaszczeher pisze:Mam nadzieje ze Bak bedzie w lepszej formie, usprawiedliwa go to, ze podczas ostatnich spotkan nie byl w sezonie, w Katarze wakacje mieli ale czy juz sie skonczyly![]()
moze Konstanty wie
![]()
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 wrz 2006, 20:46
sQ pisze:W dodatku nie mamy drugiego tak uniwersalnego piłkarza jak Smolarek
Nie wiem czy oni sa az tak bardzo doswiadczeni w reprezentacji.Doświadczenie Smolarka i Franka może się przydać.
No to bierzemy do kadry Swierczewskiego, Kłos, Hajto, Jusko i Rzasę...Doświadczenie bardziej się przydaje niż dobra forma.
Oceny, ktore zbiera za swoje wystepy jednak nie powalaja, a raczej martwia. Co sie stało z zawodnikiem, ktory jeszcze niedawno był kluczowa postacia w Dortmundzie.SMalarek akurat zaczal grac w klubie "dzieki" kontuzji Valdeza wiec powinien byc w lepszej dyspozycji niz ostatnio na zgrupowaniu kadry
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 wrz 2006, 21:19
Ebii i 1:0 dla BVBMessi E2 Ronaldinho pisze:Oceny, ktore zbiera za swoje wystepy jednak nie powalaja, a raczej martwia. Co sie stało z zawodnikiem, ktory jeszcze niedawno był kluczowa postacia w Dortmundzie.czeher pisze:
SMalarek akurat zaczal grac w klubie "dzieki" kontuzji Valdeza wiec powinien byc w lepszej dyspozycji niz ostatnio na zgrupowaniu kadry
cloner pisze:KLIKNIJ Cool
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 29 wrz 2006, 22:10
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 wrz 2006, 22:12
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 29 wrz 2006, 22:15
Bobohawk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 30 wrz 2006, 9:17
Trochę lipa... Mam nadzieję, że Irek jednak zagra bo byłoby to spore osłabienie prawej strony. IMO jest na chwilę obecną najbardziej nadającym się piłkarzem na prawe skrzydło. Dobrze, że chociaż Smolarek złapał formę, to może tą lukę da się załatać....W poniedziałek zaczyna się zgrupowanie reprezentacji przed meczami z Kazachstanem i Portugalią.
- I jest problem. Trener Auxerre uważa, że powinienem mieć przerwę. Muszę z nim porozmawiać. Może Jean Fernandez zadzwoni do kogoś ze sztabu polskiej reprezentacji?
A Pan chce grać?
- Przede mną tyle meczów, że chyba wolałbym odpocząć. Cieszę się z powołania, ale zdrowie jest najważniejsze. Koledzy raczej poradzą sobie z Kazachstanem beze mnie, to może zagrałbym tylko z Portugalią? Decyzja nie należy jednak do mnie.
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 30 wrz 2006, 9:24
Trener Auxerre uważa, że Ieleń powinien mieć przerwę. "Muszę z nim porozmawiać. Może Jean Fernandez zadzwoni do kogoś ze sztabu polskiej reprezentacji? Przede mną tyle meczów, że chyba wolałbym odpocząć. Cieszę się z powołania, ale zdrowie jest najważniejsze. Koledzy raczej poradzą sobie z Kazachstanem beze mnie, to może zagrałbym tylko z Portugalią? Decyzja nie należy jednak do mnie" - kończy Jeleń.
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 wrz 2006, 9:27
jasne poradza sobie, tam bedzie cholernie ciezkoKoledzy raczej poradzą sobie z Kazachstanem beze mnie,
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LucasoMori13 » 01 paź 2006, 15:08
LucasoMori13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gerd » 01 paź 2006, 15:17
Gerd
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio