Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 28 lis 2020, 13:56
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 lis 2020, 14:02
Dyplomy są niewiele warte, ważne co się ma w głowie. A ty pojąć nie umiesz, że jeśli się ma jakieś prawo to z niego można korzystać. Każde panstwo prowadzi politykę tak, jak mu się podoba (czyli tak jak powinno się najbardziej opłacać).
cloner
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 28 lis 2020, 14:27
Pani Pawłowicz najlepszym przykładem
Nie państwo tylko rząd nie myl tych pojęć,i rozumiem że Polakom nie opłaca się przyjąć pieniędzy z UE na ratowanie biznesów itd. ?
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 lis 2020, 14:30
Oj Conrado, rząd w imieniu całego państwa, ten rząd został de facto przez naród polski wybrany
A Ty tylko o pieniądzach. Może PiS walczy o inne wartości? które stawia wyżej od hajsu?
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 28 lis 2020, 14:43
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 28 lis 2020, 14:47
80% Polakow nie chce wyjscia z UE. Rzad sie musi dostosowac.
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 28 lis 2020, 14:49
Mówisz jakbyś nie wiedział jaki podział mamy w społeczeństwie
No a o jakich wartościach mówisz w tym momencie ? Praworządność,sprawiedliwość,uczciwość przecież te wszystkie wartości jarek z ekipą mają w dupie więc walczą tylko o siebie.
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 lis 2020, 14:52
Nie zauważyłem, żebyśmy w Polsce byli blisko wyjścia z UE, to raczej w twoim państwie jest blisko wyjścia.
Ja doskonale wiem, jaki jest podział. Ale co to ma do rzeczy? Chyba uznajesz wyniki demokratycznych wyborów.
Chłopak + dziewczyna = normalna rodzina.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 28 lis 2020, 14:59
Uznaję wynik ALE demokratycznie wybrany rząd który robi niedemokratyczne rzeczy =sprzeciw obywateli to chyba jasne prawda ?
Znowu to homofobiczne gadanie ,serio ?
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 28 lis 2020, 15:02
To teraz łaskawie powiedz mi, czy w jakimkolwiek kraju UE ingerowała w model rodziny politologu za 5 groszy ? I skoro twoi koledzy tak chętnie odnoszą się do tych dyplomów (szczególnie moich) to łaskawie powiedz jakie zdanie na ten temat ma ETPC ? Czy jakimkolwiek orzeczeniem narzucał jakiemukolwiek państwu np. konieczność wprowadzenia np. związków partnerskich ? Jako politolog orzecznictwo ETPC znać powinieneś. Zresztą zamłamanym typem jesteś to napiszę sam nigdy czegoś takiego nie narzucano i zawsze ETPC wskazywał, że jest to w kompetencji państw członkowskich i nie ma kognicji do ingerowania w to, więc przestań pierdolić tego typu głopotyhłopak + dziewczyna = normalna rodzina.
MarcinW
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 lis 2020, 15:08
Ależ jaka homofobia? Normalną rodziną jest związek kobiety i mężczyzny. Każdy inny jest odchyłem od normy.
Żaden, przecież związki homoseksualne sa legalne w kraju, patrz np. Biedroń. Mieszka razem z facetem i nikt go nie aresztował.
cloner
ozob
cloner
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio