Real Madryt (zbiorczy) - Strona 150

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 21 wrz 2005, 11:40

Na podstawie obserwacji dziennikarzy można oczekiwać w jutrzejszym meczu z Athletic Bilbao sporo zmian w składzie. Z powodu kartki Ramosa oraz kontuzji Helguery, środek obrony mogą utworzyć Mejia oraz Woodgate.

:rotfl2:

obrona marzeń... : ))

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 wrz 2005, 14:08

Bardziej się boje pomocy marzeń Gravesen i Garcia. Mam nadzieje ze duńczyk siadzie na gwiezdnej lawce a gwiezdny Guti wskoczy do składu. Bedzie cięzko :?

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 21 wrz 2005, 16:03

dlaczego nie chcecie pomocy Gravesen - Garcia???
przeciez dunczyka wychwalaliscie pod niebiosa za poprzedni sezon a urugwajczyk miałbyc wzmocnieniem :!:
widac luxemburgo miota sie teraz ze składem i cos mi sie wydaje ze dopiero zidane moze troche upoządkowac srodek pola realu, ale kiedy on ma wrócic???
czyzby jutro kolejna porazka???

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 21 wrz 2005, 18:16

środek obrony mogą utworzyć Mejia oraz Woodgate
To oznacza ze Realowi brakuje silnej obrony. Jesli nie beda grali Ramos i Helguera to Grawesen bedzie musial troche sie cofnac dotylu. Co do Woodgate to nie mam wogole zaufania. Nie wiem czy bedzie w stanie zagrac dobrze. Mejia, hmmm, jeszcze nieawno bym zapytal, co to jest? Teraz musze powiedziec ze ten koles gra w Realu bo nie ma nikogo kto moglby zagrac. Nie wiem jak ulozy sie mecz z Athletic. Dobrze ze Real gra w czwarek, bedzie wiedzial przynajmniej jak grala Barca, tzn. czy wygrala itp. Chociaz ze to i tak nic nie da. Co do Zidane, to ja nie mam pojecia kiedy zacznie grac. Mam nadzieje ze juz niedlugo. Widac ze go brakuje.

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 21 wrz 2005, 18:24

snake pisze:Co do Woodgate to nie mam wogole zaufania.
Ja bardziej mam do niego zaufanie niż do Mejii ;). Może dlatego że Woodgate'a pamiętam jeszcze jak grał w poprzednim klubie, a grał dobrze, Mejia niestety nie zagrał nigdy dobrego meczu co dobrze o nim nie świadczy. Po stronie Hiszpana jest tylko ogranie choć nie o standardowe ogranie mi chodzi, mam na myśli że Woodgate nie grał od ponad dwóch lat :/.

Bądźmy jednak dobrej myśli...

HALA MADRID!!!

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 21 wrz 2005, 21:02

No przeciez musi kiedyś wogóle zacząć swoją gre w realu , dobrze ze robi to teraz niz byśmy mieli czekać jeszcze dłuzej .
A krolewscy znowu zaczynają sezon jak przed rokiem , mam nadzieje że ttylko dopisza se na swoje konto jakies trofeum :P

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 22 wrz 2005, 9:28

kaczy pisze:mam nadzieje że ttylko dopisza se na swoje konto jakies trofeum
:shock: :shock:
Bardzo wątpię żeby 'se' dopisali jakieś trofeum... Pod wodzą Luxe jakiekolwiek puchary będą mega sukcesem...

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 22 wrz 2005, 16:05

Już dzisiaj o 22:00 na Stantiago Bernabeu odbędzie się mecz Real Madryt - Athletic Bilbao. Barca wczoraj się potknęła z Valencią i miejmy nadzieje że Real dziś to wykorzysta. Spotkanie to zapewne będzie jednym z najważniejszym dla Luxemburgo, przecież działacze Realu w końcu mogą nie wytrzymać tych porażek i po prostu Brazylijczyka zwolnić. Jak wiadomo wreszcie zagra Woodgate, przekonamy się czy jest on jeszcze coś wart? Mam nadzieje że przez ponad dwa lata kontuzji nie zapomniał jak się gra w piłkę. Bądźmy dobrej myśli.

Prawdopodobne składy:

REAL MADRID C.F.: Casillas - Roberto Carlos, Salgado, Woodgate, Helguera - Pablo García, Gravesen, Beckham, Robinho, Raúl - Ronaldo.

ATHLETIC BILBAO: Aranzubia - Expósito, Luis Prieto, Lacruz, Gurpegi - Ibon Gutiérrez, Orbaiz, Iraola, Yeste, Etxeberría - Llorente.

HALA MADRID!!!

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 22 wrz 2005, 16:18

Ja słyszałem ze podobno Helguera ma kontuzję i ze ktos go ma zastąpić.....ciekawe jak to będzie z Galaktycznymi...mam nadzieje ze nie przyniosą nam wstydu i w końcu pokażą pazurki :) szkoda tylko, że nie ma Zidana który wnosi zawsze coś nowego do gry zespołu swoją postawą...

HALA MADRID !!!

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 22 wrz 2005, 16:40

Roomeczek pisze:Ja słyszałem ze podobno Helguera ma kontuzję i ze ktos go ma zastąpić
Na stronie Realu jest napisane:
Pod znakiem zapytania stał również występ Ivana Helguery, ale Hiszpan wyleczył już uraz i jest zdolny do gry. Zajmie on miejsce na środku obrony, a jego partnerem będzie, uwaga, Jonathan Woodgate!

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 22 wrz 2005, 16:40

Roomeczek pisze:Ja słyszałem ze podobno Helguera ma kontuzję i ze ktos go ma zastąpić
Podobno nie, tylko napewno. Myslano ze Ivan bedzie w stanie zagrac, ale widzialem dzisiaj jak opuszczal zgrupowanie i nie zagra w tym meczu. RadoGol bedziesz musial wypisac z tych twoich prawdopodobnych sladow Ivana Helguere.
mam nadzieje ze nie przyniosą nam wstydu
Ja tez mam taka nadzieje i tym razem wydaje mi sie ze zagra lepiej niz w ostatnich meczach, ale nie jestem w stanie powiedziec ze wygra ten mecz, bo bedzie bardzo ciezko.
Przypominam ze jesli Real wygra to wyprzedzi Barcelone w tabeli.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 22 wrz 2005, 19:41

Dziś Ronaldo Luiz Nazário de Lima obchodzi swoje 29 urodziny.

el Fenomeno w 157 oficjalnych spodkaniach dla Realu Madryt zdobyl 99 goli.

Mistrzostwo Świata → 1994, 2002;

Wicemistrzostwo Świata → 1998;

Copa América → 1997, 1999;

Puchar UEFA → 1998
(F.C. Internazionale Milano);

Puchar Zdobywców Pucharów → 1997
(F.C. Barcelona)

Puchar Hiszpanii → 1997
(F.C. Barcelona);

Puchar Holandii → 1996
(P.S.V. Eindhoven);

Oraz z Realem:

Puchar Interkontynentalny → 2002;

Superpuchar Europy → 2002;

Mistrzostwo Hiszpanii → 2003;

Superpuchar Hiszpanii → 2003;

Trofeo Santiago Bernabéu → 2005;

Indywidualnie:

FIFA World Player of the Year →
1996, 1997, 2002;

Złota Piłka "France Football" →
1997, 2002;

UEFA MVP → 1998;

Złoty But (8 goli na MŚ) → 2002;

Doliczyć mozna równiez krola stzrelców ligi Holnederskiej, Włoskiej i 3 krotnie Hiszpańskiej...

Obrazek

Kariera Ronaldo jest imponująca,

Młody Ronaldo w Cruzeiro
Obrazek

Pierwsze kroki w Europie PSV...
Obrazek

Przystanek, największy rywal Realu, Blaugrana
Obrazek

Inter...
Aż w końcu Real Madryt

Ronaldo, który po tak cięzkich kontuzjach 2x zerwane więzadla krzyżowe się podniósł, po czym zdobywal złota piłke, i wiele inny tytułów...gracz fenomelnalny...

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 22 wrz 2005, 22:29

No i moje obawy co do Woodgate'a się sprawdziły. Już strzelił bramkę... samobujczą :/. Widać że dawno nie grał. Luxe pewnie już ma ciepło

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 wrz 2005, 22:31

Nie to żebym się napinał, ale debiut Woodgate'a :rotfl:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 22 wrz 2005, 22:33

Ale widac chęć do gry u pojedyńczych jednostek w szeregach Blancos jak zwykle Robinho, Beckhs no i Ronaldo mial już swe okazje. Na szczegolną uwage zasluguje strzał z 7' z okolicy 18m w słupek a oddający strzał największy pechowiec Blanocos Robinho który to juz slupek tego mlodzieńca...jest źle...

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”