Niepewne wyjścia z Romą, kiepski mecz z Boro, tak żeby wspomnieć tylko dni ostatnie.Giggsy King pisze: I nie wiem co masz na myśli mówiąc "VDS ostatnio nie zachwyca",
Co mnie obchodzi, ile ma meczów w sumie - interesuje mnie, ile z ławki.Giggsy King pisze:Carrick gra chyba najczęściej i najrówniej z wszystkich pomocników United w tym sezonie. Anderson też ma 35 meczów na koncie więc rezerwowym bym go nie nazwał.
Jakoś stale mi chodziło po głowie, że Carrick to superrezerwowy, bo Hargreaves go wygryzł, my bad.
A czy ja mówię, że jego wina? Piszę tylko, że gdyby nie to, to Brown byłby rezerwowym. Bo i na tylko takiego w takim klubie, jak United, ma predyspozycje.Yukasz pisze: Kontuzje są wliczone w zawodowy sport, też niczyja wina że mają problemy z kontuzjami Łypiący
Toś mnie zaskoczył.Yukasz pisze: Z tym że ostatnio ileś tam meczów rozegrał.
A gdzie ja piszę, że jest słaby?Yukasz pisze: Tylko że ten drugi słabszy gra dość często nawet jak wchodzi z ławki i taki słaby nie jest jakbyś chciał.
boskigonzo pisze: VDS tak IMHO to juz od 2 sezonow nie zachwyca , nie mniej jednak jest 1 bramkarzem i zaliczanie go jako rezerwowego jest smieszne
To poczytaj, a nie się pluj.boskigonzo pisze: Wogole to nie wiem co probujesz udowodnic
Polecam powyższe również pozostałym przedmówcom - rozumiem, że popełniłem błąd z Carrickiem, ale wciskanie mi w usta słów niewypowiedzianych trąci lupkiem lub innym crackiem.