Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 28 maja 2006, 13:45
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 28 maja 2006, 13:48
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 28 maja 2006, 13:53
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 28 maja 2006, 13:57
krako
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 28 maja 2006, 13:59
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 28 maja 2006, 14:17
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 28 maja 2006, 15:47
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 28 maja 2006, 21:03
Ja ze swojej strony polecam www.seedler.org (chociaż często są jakieś awariemaestro pisze:Najlepiej wyślij na taką wiesz, najbardziej przydatną Twoim zdaniem![]()
Chyba po angielsku i jakość też raczej znośna jak na 2 CDmeecik_mks pisze:Tak na boku, ma ktoś KOD DA VINCI w dobrej wersji kinowej, najlepiej po angielsku...
Void

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 28 maja 2006, 21:14
Jak chcesz to mam linki do wersji RMVB 489 mb... Daj znać to Ci prześle te linki.meecik_mks pisze:Tak na boku, ma ktoś KOD DA VINCI w dobrej wersji kinowej, najlepiej po angielsku... bo widziałem w necie same francuskie i niemieckie wersje...
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 28 maja 2006, 22:18
krako

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 28 maja 2006, 23:22
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 29 maja 2006, 8:28
krako

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 29 maja 2006, 13:18
Karmelinho15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 29 maja 2006, 16:42
Yyy... To chyba te Twoje strony są śmieszne - zamiast torrentów po kliknięciu na Movie downloads są jakieś reklamy AllegroLookAsh pisze:Void Nie badz smieszny:lol: Te strony co wymieniles sa beznadziejne, pelno tam pijawek. Najlepsze sa te na ktore mozna sie dostac tylko z zaproszeniem. Najlepsza polska strona - www.polishtracker.pl oraz www.tnp.net.pl
LookAsh pisze:Uwaga ! Wlasnie doslownie przed trzema godzinami otwarto nowa strone z torrentami: http://torrentteam.eu/ ktorej tworcami sa znani polscy torrentowicze.
Statystyki strony pisze:Zarejestrowani użytkownicy 4,151
Torrenty 7
Peerów 6
Seedów 5
Leecherów 1
Ja ściągam wyłącznie DVDRipy w DivX/XviD i to najlepiej na 2 CD lub jakiejś znanej grupy np. Axxo - mają dobrą jakośćkrako pisze:ktore najlepiej sciagać
Void

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 29 maja 2006, 17:24
Void pisze:zamiast torrentów po kliknięciu na Movie downloads są jakieś reklamy Allegro
Void pisze:Na tej drugiej nie ma żadnego ciekawego filmu (wziąłem 3 losowe - Kumple, Elling i Pluton). No chyba że dobre filmy są odblokowane dopiero po otrzymaniu zaproszenia
Wiec ja jestes. Pijawka to taki osobnik ktory tylko sciaga i nie daje sciagac innym bo odrazu wylacza swoj program po zgraniu pliku. Nie wiem czy wiesz ale na tym wlasnie polega siec ze nie tylko sciagasz ale i wysylasz innym.Void pisze:Być może dlatego, że nie wiem co to są "pijawki"
Void pisze:Statystyki strony napisał:
Zarejestrowani użytkownicy 4,151
Torrenty 7
Peerów 6
Seedów 5
Leecherów 1
Rotfl2
LookAsh
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio