Real Madryt (zbiorczy) - Strona 16

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 09 sty 2005, 21:01

cudownie !!!!!!!!!! 3 do jaja w derbach madrytu hahahaha drugi mecz nowego trenera i znow zwyciestwo !!!!!!!!! JEST !!!!!!!!!!! YUPI

JAK SIE CIESZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Qrczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 09 sty 2005, 21:11

Brawo Królewscy !!!! Wreszcie pokazaliśmy klase !! Wypunktowaliśmy Atletico jak bokser. Wynik 3-0 oddaje wszystko co działo się na boisku, choć Atletico też mialo swoje szanse. Ale zwycięstwo to zwycięstwo i to jeszcze 3-0 !!! Brawa też dla pana Luxemburgo któey potrafił ożywić i zmobilizować Real. Teraz tylko trzeba czekać na potnkięcie Bar$y i będzie super !!!!

Hala Madrid !!!!!!

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 09 sty 2005, 21:19

Real przez Luxemburgo, będzie według mnie znow wielki, będzie błyszczał w europejskich pucharach. Atletico zostalo zmiażdżone podczas tego meczu.Gratuluję kibicom Królewskich na forum oraz drużynie i działaczom. Tylko jest jeden szkopuł... Szkoda tylko, że Luxemburgo przyszedł tak późno, jak by przyszedł do Realu na początku sezonu, to by teraz Galakticos zajmowali by może nawet pierwsze miejsce, a mecz z Barceloną zakończyłby się innym wynikiem niż 3:0... :(

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 09 sty 2005, 22:16

jeszcze nigdy nie cieszylem sie tak z porazki wroga mojej druzyny !!!! Real 3-0 barca 2 bramki w tyl i juz tylko 7 pkt straty :D jak tu sie nie radowac, wczoraj mialem studniowke a teraz jeszcze TO WOW !!!!

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 09 sty 2005, 22:30

Pięknie Real pokazał na co ich stać choc to jeszcze nie była ta gra która zachwycali dom pieknej gry jeszcze daleko ale sezon dlugio barca traci real gromi :lol:

archigsm
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

BARCELONIE GRATULUJEMY WYNIKU z VILLAREAL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: archigsm » 09 sty 2005, 22:42

qczak pisze:trener chce pozostania Morientesa, a zarząd mimo to go sprzedaje- świetna decyzja :shock: ; widać kto tam rządzi

KRÓLEWSKIM GRATULUJEMY ZARZĄDU

BARCELONIE GRATULUJEMY WYNIKU z VILLAREAL!!!

Awatar użytkownika
Matys90
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 09 sty 2005, 23:43

chociaż styl gry był tragiczny cieszyć sie trzeba z wyniku, skruceniu dystansu do barcy i 100% skuteczności
strzelcy bramek
Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
foitek
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: foitek » 10 sty 2005, 15:49

choć nie było idelanie to najwazniejsze że idzie ku lepszemu :-) jeszcze tą barce dogonimy i przegonimy :-P

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 10 sty 2005, 17:16

Villarreal: Reina, Venta, Gonzalo, Peña, Armando Sá; Héctor Font, Josico, Senna, Riquelme (Arzo, m.89), Guayre (Jose Mari, m.69) i Forlán.

Barcelona: Valdés, Damiá (Iniesta, m.56), Puyol, Oleguer, Sylvinho, Márquez, Xavi, Giuly, Deco, Ronaldinho i Eto'o.

gole: 1-0, m.29 Forlán. 2-0, m.47 Gonzalo. 3-0, m.85 Forlán.

arbiter: Velasco Carballo.

żółte kartki: Héctor Font, Forlán i Deco.

widzów: 22.000

Czy punktow jest 30 nad drugim zespołem, czy też tylko 1, mistrzostwo jest zdobyte. Ja bym proponował nie wpadać w euforię i ekstazę kibicom Realu, bo to nie Barcelona dostała baty 3:0 w ubiegłej rundzie. To nie Barcelona przewracała się o własne nogi i nie potrafiła podać piłki do bramkarza.

Fakt, w meczu z Villareal świetnym zawodnikiem był tylko Etoo, bo reszta stała głeboko w cieniu.

Więc jeszcze raz mówię, 7 pkt przewagi jest trudno odrobić.

Królewskim gratulujemy nazwy, bo umiejętności profesjonalnego zachowania ... bez komentarza.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 10 sty 2005, 17:25

Loczek pisze:Villarreal: Reina, Venta, Gonzalo, Peña, Armando Sá; Héctor Font, Josico, Senna, Riquelme (Arzo, m.89), Guayre (Jose Mari, m.69) i Forlán.

Barcelona: Valdés, Damiá (Iniesta, m.56), Puyol, Oleguer, Sylvinho, Márquez, Xavi, Giuly, Deco, Ronaldinho i Eto'o.

Czy punktow jest 30 nad drugim zespołem, czy też tylko 1, mistrzostwo jest zdobyte. Ja bym proponował nie wpadać w euforię i ekstazę kibicom Realu, bo to nie Barcelona dostała baty 3:0 w ubiegłej rundzie. To nie Barcelona przewracała się o własne nogi i nie potrafiła podać piłki do bramkarza.

Fakt, w meczu z Villareal świetnym zawodnikiem był tylko Etoo, bo reszta stała głeboko w cieniu.

Królewskim gratulujemy nazwy, bo umiejętności profesjonalnego zachowania ... bez komentarza.

haha ... a moze pamietasz jak wy wrzucaliscie na nas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z reszta moje komentarze mialy byc tylko zlosliowoscia na to co wy wzcesniej pisaliscie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pozdro :D 8)

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 10 sty 2005, 19:46

no wreszcie real sie odradza

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 10 sty 2005, 19:49

Real powli, powoli, ale forma rośnie, troche dyscypliny i gwiazdeczki grają :wink:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 10 sty 2005, 19:51

nawet kulka zaczal cos strzelac i biegac:lol

Awatar użytkownika
Matys90
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 10 sty 2005, 20:45

Loczek pisze:Villarreal: Reina, Venta, Gonzalo, Peña, Armando Sá; Héctor Font, Josico, Senna, Riquelme (Arzo, m.89), Guayre (Jose Mari, m.69) i Forlán.

tylko pamiętaj że jest jeszcze 20 kolejek do końca ligi i barca a jeszcze mecze z Valencią, Realem i Sevillą na wyjeździe oraz derby z Espanyolem u siebie. A te mecze będą bardzo trudne

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 10 sty 2005, 20:56

Matys90 pisze:

tylko pamiętaj że jest jeszcze 20 kolejek do końca ligi i barca a jeszcze mecze z Valencią, Realem i Sevillą na wyjeździe oraz derby z Espanyolem u siebie. A te mecze będą bardzo trudne
Tak wiem, doskonale o tym wiem i zdaję sobie sprawę z trudnej drogi, jaką Blaugrana ma do pokonania.
Wydaje mi się jednak, że sporosta oczekiwaniom.

I dzięki Matys90, że wypowiadasz się w sposób kulturalny, świadczy to o Twoim poziomie. Bo tego samego o niejakim Smitu powiedzieć nie można.
Powiedz mi Smitu gdzie i kiedy Ja, jako user pisałem, że jesteście tacy a tacy? Nigdzie! Więc nie życzę sobie podobnych uwag.

Czytałem informacje dotyczące meczu Barcelony. Rijkard poszedł po rozum do głowy i rozpoczął poważnie rozmawiać z piłkarzami, mówiąc im prosto w oczy o ich błędach i beznadziejnej grze.
Po spotkaniu odbył się normalny trening, w którym nie brali udziału Eto’o, Giuly i Gerard.. Kameruńczyk spędził czas na sali gimnastycznej, a Francuz z Hiszpanem ćwiczyli indywidualnie.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”