lubiani nielubiani - Strona 16

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Abramovic
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Abramovic » 07 cze 2006, 20:27

Takie pisanie znienawidzone kluby to trochę przesada, albo dziecinada, to tylko sport.

Ja z zagranicznych klubów lubię Chelsea i Real, a nie lubię Barcelony i ManU.

I żeby mi ktoś nie wyskoczył od jak dawna Chelsea, to od razu mówie, że od 1997.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 cze 2006, 20:31

Abramovic pisze:I żeby mi ktoś nie wyskoczył od jak dawna Chelsea, to od razu mówie, że od 1997.
pewnie dlatego masz takiego a nie innego nicka :P

gringo7 pisze:Lubie:
-większość angielskich klubów: Arsenal,
ManU, Tottenham ... oprucz Chelsea
-parę hiszpańskich: Braca, Sevilla
-Werder, Wolfsburg, Bayer
-Celtic
-Henry, cała Legia, Eto'o, C. Ronaldo, S. Gerrard, Fabregas, Hleb
Nienawidze:
-Włochów
-Ligi włoskiej
-Reprezentacji Włoch
-Każdego włoskiego piłkarza
to klub jako taki lubisz, ale np. Lupoliego już nie ?

Awatar użytkownika
Abramovic
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Abramovic » 07 cze 2006, 20:38

fieldy pisze:
Abramovic pisze:I żeby mi ktoś nie wyskoczył od jak dawna Chelsea, to od razu mówie, że od 1997.
pewnie dlatego masz takiego a nie innego nicka :P
Jakiś nick trzeba było wykombinować, poprzez taki chciałem się utożsamić z tym klubem.

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 07 cze 2006, 20:49

Ebi napisał:
ZAdyma na Heysel była rewanżem. Rok wcześniej, w 1984 roku w PUIEFA grały dwa włoskie i dwa angielskie kluby. Wówczas we Włoszech zaszlachotwano dweóch kibiców Anglii. I co? Powiedzcie wresxcie, że Wam głupio. Heysel było rewanżem. Angole leją się, żeby się polac i poobijać, ale nie zabić! Włosi to juz innaa półka.
Ile ty masz lat, przekroczyłeś 11, bo po tym co piszesz trudno uwierzyć. Zginęło prawie 50 osób a ty piszesz reważ. Dobrze się czujesz. Zawaliła się na Heysel trybuna X, bo przebywający na trybunie Z Anglicy wtargnęli na wspomnianą trybunę X zajmowana przez Włochów, a ci "prowokatorzy" zamiast zareagować właściowie tak jak to "mądrzy Anglicy" zrobili zaczęli uciekać. Tylko nie bardzo mieli gdzie bo z drugiej strony była siatka i wtedy trybuna runęła. Patrz jacy ci Włosi głupi. Ale UEFA też "nie za mądra" była bo zespoły angielskie na 5 lat z pucharów wykluczyła. Pewnie ciebie tam brakło bo byś im wytłumaczył że to rewanż :evil: :roll: :badziewie: .
A mistrzostwa świata we Włoszech co Anglicy wyprawiali. Mecze ich pewnie przypadkiem aż na Sycylię i Sardynię przeniesiono bo mniejsze straty. Rząd aż problemem "pałających rewanżem kibiców się zajął". Patrz tak też w tym angielskim rządzie są głupki, nie zrozumieli że to rewanż, tylko potraktowali ich jak najgorszych zbirów.
Czasami warto zastanowić sie co się pisze. Nawet na forum

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 07 cze 2006, 21:06

AgaM pisze:Ebi napisał:
ZAdyma na Heysel była rewanżem. Rok wcześniej, w 1984 roku w PUIEFA grały dwa włoskie i dwa angielskie kluby. Wówczas we Włoszech zaszlachotwano dweóch kibiców Anglii. I co? Powiedzcie wresxcie, że Wam głupio. Heysel było rewanżem. Angole leją się, żeby się polac i poobijać, ale nie zabić! Włosi to juz innaa półka.
Ile ty masz lat, przekroczyłeś 11, bo po tym co piszesz trudno uwierzyć. Zginęło prawie 50 osób a ty piszesz reważ. Dobrze się czujesz. Zawaliła się na Heysel trybuna X, bo przebywający na trybunie Z Anglicy wtargnęli na wspomnianą trybunę X zajmowana przez Włochów, a ci "prowokatorzy" zamiast zareagować właściowie tak jak to "mądrzy Anglicy" zrobili zaczęli uciekać. Tylko nie bardzo mieli gdzie bo z drugiej strony była siatka i wtedy trybuna runęła. Patrz jacy ci Włosi głupi. Ale UEFA też "nie za mądra" była bo zespoły angielskie na 5 lat z pucharów wykluczyła. Pewnie ciebie tam brakło bo byś im wytłumaczył że to rewanż :evil: :roll: :badziewie: .
A mistrzostwa świata we Włoszech co Anglicy wyprawiali. Mecze ich pewnie przypadkiem aż na Sycylię i Sardynię przeniesiono bo mniejsze straty. Rząd aż problemem "pałających rewanżem kibiców się zajął". Patrz tak też w tym angielskim rządzie są głupki, nie zrozumieli że to rewanż, tylko potraktowali ich jak najgorszych zbirów.
Czasami warto zastanowić sie co się pisze. Nawet na forum
Z tego co wiadomo to zginęło jakieś 35. Prawie robi wielką różnicę. 0-1 w plecy u Ciebie

Gdzie napisałem, ze Anglicy są dobrzy lub tez ich bronię? 0-2 w plecy u Ciebie

Czy ja poruszałem temat MŚ lub burd angelskich kibiców? W tej chwili rozmowa jest o Włochach. Trybuna zawaliła pod ciężarem tłumu,. Oczywiście zadymy były, ale napewno nikt nie chcał takiego skutku 0-3 w plecy.

Dziwisz się mówiąc tutaj o rewanżu. Piszesz, że trybunka runęła. Owszem, ale nie taki miał być skutek. Za to zadźganie dwóch kibiców było skutkiem absolutnie zamierzonym i nie było przypadku. Nie bronie Anglików, tylko bronię swoich racji.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 07 cze 2006, 21:15

Podoba mi sie sposob w jaki bronisz swoich racji.Punktowanie na swoja korzysc do zera jest naprawde niezle :mrgreen:

Wyglupiles sie niestety z tym "rewanzem" i strzeliles sobie samoboja.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 07 cze 2006, 21:47

Chlopaczek pisze:Podoba mi sie sposob w jaki bronisz swoich racji.Punktowanie na swoja korzysc do zera jest naprawde niezle :mrgreen:

Wyglupiles sie niestety z tym "rewanzem" i strzeliles sobie samoboja.
Czytanie ze zrozumieniem jest jak widze słaba strona u Ciebie. 0-1 w plecy u niej tj. ona przegrywa. Ciężko zrozumieć mi ludzi, którzy nie wiedzą a dużo gadają i sa krzykliwi.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 cze 2006, 21:48

Ebi pisze:Wyglupiles sie niestety z tym "rewanzem" i strzeliles sobie samoboja.
czyli w meczu było 0:3 ale walkower dla fanatyczki talentu Rogera :lol:
i jeszcze - 10 pkt :wink:

Ebi pisze:Z tego co wiadomo to zginęło jakieś 35.
ja tez bym obstawał przy 50, ale dziś nie kontaktuje i moge się mylić :lol:

Ebi pisze:Czytanie ze zrozumieniem jest jak widze słaba strona u Ciebie. 0-1 w plecy u niej tj. ona przegrywa
ale on to raczej zrozumiał i to u ciebie czytanie kuleje :roll:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 07 cze 2006, 22:01

Ebi pisze: Czytanie ze zrozumieniem jest jak widze słaba strona u Ciebie. 0-1 w plecy u niej tj. ona przegrywa. Ciężko zrozumieć mi ludzi, którzy nie wiedzą a dużo gadają i sa krzykliwi.
Dzieki ze mi to wyjasniles lopatologicznie ale nie bylo takiej potrzeby bo zdawalem sobie doskonale sprawe o co Ci chodzi gdy pisales to za pierwszym razem.
Szkoda ze Ty nie zrozumiales co ja mialem na mysli ale to szczegol.0-1 w plecu u Ciebie :mrgreen:

Dla jasnosci zginelo 39 osob.38 Wlochow i jeden Belg.To byl zaiste udany "rewanz".

Forza Milan.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 07 cze 2006, 23:40

Ebi z tym Heysel, to wyjechałeś, nie powiem :shock: Pooglądaj filmiki, zdjęcia, poczytaj troche na ten temat, posłuchaj relacji ludzi, którzy tam byli, bo malutkie pojęcie masz o tym, co się działo na Heysel :?

Proponuję zmienić temat

http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... sc&start=0

http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... c&start=15

OT będą nagradzane, pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 11 cze 2006, 20:24

JKeszcze coś odnośnie pisania, że strzelam sobie samobóje. apisałem do osoby "0-1 w plecy u Ciebie" co uznaliście, że to ja przegrywam. Czyli rozumiem, że "0-1 w plecy u mnie" znaczyłoby że gol dla mnie i osoba z którą rozmawiam przegrywa? Lol!!!!!! 0-1 w plecy u Ciebie oznacza, że u niej jest wynik 0-1 czyli przgrywa. To taka ntka odnośnie czytania ze zozumieniem!!!!!

Pozdro i przesztańci już gadać bo racji nie macie.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 cze 2006, 20:30

Ebi pisze:Czytanie ze zrozumieniem jest jak widze słaba strona u Ciebie. 0-1 w plecy u niej tj. ona przegrywa. Ciężko zrozumieć mi ludzi, którzy nie wiedzą a dużo gadają i sa krzykliwi.
co za typ :lol: przecież Chłopaczek wie, że ty "prowadziłeś", nawet cię pochwalił za to
ale jego zdaniem samobója sobie strzeliłeś poprzez tekst z rewanżem, gdzie sie zbłaźniłeś. Teraz odwracasz kota ogonem.

Ebi pisze:Lol!!!!!! 0-1 w plecy u Ciebie oznacza, że u niej jest wynik 0-1 czyli przgrywa. To taka ntka odnośnie czytania ze zozumieniem!!!!!
dobre :spoko: ja rozumiem gadać do siebie, ale pisać ? :think:

Ebi zrozum, wszyscy wiedzą, że ty punktowałes na swoja korzyść, że nieby wygrywasz :roll: problem w tym, że nikt ci racji nie przyzna odnośnie tematu na jaki postanowiłeś podyskutować :?

Ebi pisze:Pozdro i przesztańci już gadać bo racji nie macie.
ok, skoro tak stawiasz sprawę :lol:

p.s nie lubie Manu, Chelsea i Tottenhamu, a lubie Arsenal, od jakiegoś czasu, podobali mi się w tej edycji LM co teraz grali :P

$canda(L)ous
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: $canda(L)ous » 12 cze 2006, 2:21

Ja nie lubie najbardziej Tottenhamu i MU :evil: Lekko z tylu jest Chelsea :roll:
ARSENAL 8) to jest druzyna :wink: a najwiekszy szacun z przeciwnikow Arsenalu w Premiership mam do...LFC :wink:(dziwne, jestesmy ich najwiekszymi wrogami)

SerieA to wogole calej nie lubie, ale jakos do Milanu zawsze mialem Szacun i podoba mi sie ich gra, wiemy ze Arsenal slabo "gral" w LM to zazwyczaj kibicowalem Milanowi w LM :D

Hiszpania, mimo ze ostatnio po LM jakos nie bardzo czuje sympatie do Barcy to jednak ich najbardziej lubie, nie dla tego ze graja ladna pilke a za to ze pracuja bardzo dobrze z mlodzierza i druzyna nie opiera sie na hajsie 8)

OE- tylko (L)egia :P

Bundesliga, jest mi obojetne, podoba mi sie wogole Bundeslig a z racji tej ze Ebi gra w Borussi to jakos za nimi jestem, HSV tez buduje fajna pake :idea:

Francja, jakos zawsze lubilem PSG i wciaz lubie :lol:

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 12 cze 2006, 11:31

A więc tak:

Zawodnicy:

1. Vicente - mój ulubiony piłkarz :) Cenię go za grę przemyślaną, z odrobiną taktyki i dryblingów.

2. Van Der Vaart - lubię go trochę mniej od Vicente, ale za to samo ;)

3. Mascherano - jest młody, dobry i ma klasę chłopak. JUż niedługo może być większą gwiazdą niż jest aktualnie ;)

Nie lubię:

1. Ballack - nie lubię go za całokształt, jest dobry, co trzeba mu przyznać, ale nie lubię jak gra. Jest hamski, często fauluje i zagra z nami w środę :(

2. Ronaldo - chodzi o Brazylijczyka, nie lubię go bo strzela dużo goli, często ma kontuzje, i głupio się cieszy :D. A poza tym ma zawse głupią fryzurę

3. Drogba - kolejny piłkarz, który jest dobry, ale którego także nie lubie ;) Stzela dużo goli, ale mało współpracuje z kolegami. Częściej się ,,kiwa" niż ładnie odgrywa do partnerów. Taki boiskowy ,,samolub".

Kluby:

1. Lech Poznań - oczyście, ukochany Lech. ;) Mój ulubiony klub od zawsze. Mieszkam nie daleko Poznania i to właśnie z tego powodu im kibicuję. Od czasu, do czasu jeżdze na mecze, co daje mi wiele satysfakcji ;)

2. Watford - lubię ten zespół nawet nie wiem za co ;) Lubię kilku piłkarzy z tego zespołu, a także dlatego że zawsze chciałem kibicować jakiemuś zespołowi z 1 Ligi Angielskiej.

3. AZ Alkmaar - za to, że grają widowiskową piłkę, za to że mają dobrych piłkarzy, i za to że zawsze oglądam ich mecze na Polsacie Sport ;) Szkoda tylko, że nie zagrają w LM ;/

Nie lubię:

1. Real Madyt - za całokształt. Najbardziej znienawidzony przeze mnie klub :)

2. Bayern Monachium - tak samo jak wyżej

3. Wisła Kraków - jak wyżej, tylko że z polskiej ligi. Chyba nikt się nie obrazi jeżeli ich nie będę lubił?:)

Awatar użytkownika
mihalinho
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mihalinho » 22 cze 2006, 14:30

Mój ulubiony klub to oczywiście Real Madryt, następny w kolejności jest Juve i Manchester Utd. Darzę także sympatią West Ham United.
Zidane i Ronaldinho królują, a jeśli chodzi o antypatie to oczywiście Oliver Kahn :evil: :evil: :evil: nienawidzę go za całokształt

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”