Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 19 sie 2013, 22:15
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 19 sie 2013, 22:42
Zgadzam się i z powyższym zdaniem, i z tym o Dzeko. Kadrowo City jest najsilniejsze w lidze (duet Yaya-Fernandinho imo pozamiata pomoc w całej PL) i w dodatku teraz mają na stanowisku konkretnego trenera. Premier League chyba jeszcze nigdy nie zapowiadała się tak interesująco. Żeby tylko Spursi nie sprzedawali tego Bale'a...Ebi pisze:A City to tylko czekam aż wystrzeli - kadra zabija większość zespołów z Europy
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 19 sie 2013, 22:50
Gall

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 19 sie 2013, 22:53
Nie chce się kłócić, ale Premier League co rok jest najciekawszą ligą świata. No chyba, że ktoś uważa Primera Division za ciekawszą, gdzie o mistrzostwo biją się dwie drużyny. Sorka, trochę sprowokowałem, wiem, ale nie mogłem się powstrzymać.szefu91 pisze:Premier League chyba jeszcze nigdy nie zapowiadała się tak interesująco.
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 19 sie 2013, 22:53
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 19 sie 2013, 22:54
i tak taki Bienias pewnie twierdzi że gejliga jest ciekawsza i mocniejszaszefu91 pisze:Premier League chyba jeszcze nigdy nie zapowiadała się tak interesująco. Żeby tylko Spursi nie sprzedawali tego Bale'a...
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 19 sie 2013, 22:56
raf2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 19 sie 2013, 22:57
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 19 sie 2013, 22:59
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 19 sie 2013, 23:06
szefu91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 19 sie 2013, 23:59
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 sie 2013, 8:18
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 20 sie 2013, 8:53
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 sie 2013, 8:56
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 20 sie 2013, 13:59
Fenin to przecież jedna z największych gwiazd kanadyjskiego Mundialu (dla nas wielce pamiętanego ze względu na występ Polski). Znalazł się w drużynie gwiazd razem z Janczykiem, Aguerro czy Vidalem (swoją drogą gdzie są teraz Polak i Czech, a gdzie dwaj ostatni). Wydawało się, że będzie wielkim grajkiem, już po mistrzostwsach upominał się o niego m.in Juventus, ale chłopak wybrał Eintracht aby móc grać i rozwijać się w słabszym klubie. Kariera niby modelowa. Niestety coś mu odbiło - podjął nawet próbę samobójczą i ze świetnie zapowiadającego się grajka został ochłap.EnJoy's pisze:Zapewne fani BL pamiętają tego gracza - http://www.transfermarkt.de/de/martin-f ... 21021.html, świetne wejście do niemieckiej ligi, w miarę fajne dwa sezony, a później już same problemy i nie tylko problemy na boisku.Wszedłem na stronę Slavii, żeby zobaczyć co piszą o dzisiejszym blamażu (0:7 z Teplicami) i zauważyłem, że Martin tam gra, ale od paru lat nie wyszedł ponad trzy bramki w sezonie.Dramatyczny zjazd tego piłkarza.
Btw. nie wiedziałem, że trenerm PAOKu został Steevens.
Ebi
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio