FMy - Strona 154

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 07 lip 2005, 19:38

polećcie mi kim grać jakims średnim klubem z perspektywami, najlepiej żeby był z pierwszej ligi :wink: zaczynam od nowa z nowym patchem i updatem :P

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 lip 2005, 19:48

Rom$on pisze:
Rossi pisze:Tak powczechnie mówi się że talenty to Robinho, Tevez, Diego a zrobilsicie kiedyś np z jakiegoś 16 wyszukanego w drugiej lidze zawodnika światowego formatu ????? bo ja prubuje tką perelke znaleść i narazie lipa choć jeszcze sprawdze drugą po Eusebio czarną perłe z Mozambkiu. Koleś z Mozambiku , gra w portuglaskij lidze, napstnik, rocznik 1989 czyli 15 lat jak się zaczyna gre.Kiedyś mialem save Fc Porto i w swoim macierzystm klubie został dwa razy z rzędu królem strzelców drużyn młodzieżowych!!! Sprubuje z niego zrobić drugiego Eusebio i wytrebuje go w Benfice :D na początku umiejętnosic na kiepski ale barmki wali. :D
Jeżli chcesz takich młodziutkich na wychowanie to polecam MArtina Metodieva, po 4 sezonach jest naprawdę dobry, a przy starcie gry ma 14 lat. A jak ma już tą 18-tkę to ma 15 drybling, 15 wykończenie akcji, 18 przyspiesznie i 14 prędkość. Warto w gościa zainwestować. Jeżeli jesteś już w portugalii to polecam Tottiego (taki portugalczyk młody) i Cacheira z Leixoes. Też się przy dobrych warunkach i trenerach nieźle wychowują.
W krajach skandynawskich jest pełno takich młodych zawodników po 15,16 lat i emigrantów. Tam sobie można poszukac jakieś perełki do drużun mlodzieżowych. Ja ostatni znalazłem Danilo Arrieta , reprezentant Dani a z pochodzenia chlijczyk, w drużynach młodzieżowych świetnie drybluje !!!!

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 07 lip 2005, 22:50

Rossi pisze:
Rom$on pisze:
Rossi pisze:Tak powczechnie mówi się że talenty to Robinho, Tevez, Diego a zrobilsicie kiedyś np z jakiegoś 16 wyszukanego w drugiej lidze zawodnika światowego formatu ????? bo ja prubuje tką perelke znaleść i narazie lipa choć jeszcze sprawdze drugą po Eusebio czarną perłe z Mozambkiu. Koleś z Mozambiku , gra w portuglaskij lidze, napstnik, rocznik 1989 czyli 15 lat jak się zaczyna gre.Kiedyś mialem save Fc Porto i w swoim macierzystm klubie został dwa razy z rzędu królem strzelców drużyn młodzieżowych!!! Sprubuje z niego zrobić drugiego Eusebio i wytrebuje go w Benfice :D na początku umiejętnosic na kiepski ale barmki wali. :D
Jeżli chcesz takich młodziutkich na wychowanie to polecam MArtina Metodieva, po 4 sezonach jest naprawdę dobry, a przy starcie gry ma 14 lat. A jak ma już tą 18-tkę to ma 15 drybling, 15 wykończenie akcji, 18 przyspiesznie i 14 prędkość. Warto w gościa zainwestować. Jeżeli jesteś już w portugalii to polecam Tottiego (taki portugalczyk młody) i Cacheira z Leixoes. Też się przy dobrych warunkach i trenerach nieźle wychowują.
W krajach skandynawskich jest pełno takich młodych zawodników po 15,16 lat i emigrantów. Tam sobie można poszukac jakieś perełki do drużun mlodzieżowych. Ja ostatni znalazłem Danilo Arrieta , reprezentant Dani a z pochodzenia chlijczyk, w drużynach młodzieżowych świetnie drybluje !!!!
Danilo Arriettę to już cały grający w managera wrocłąw zna. w zeszłej edycji CMa grał w valencii także trudno go było nie zauważyć. Ja osobiście nie polecam tych perełek, bo kiedyś ich naściągałem do klubu i 1 na 5 a czasami nawet 1 na 10 był dobry. Lepiej poużywać FM Scouta ;)

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 07 lip 2005, 23:02

musze sie pochwalić moim składem chelsea ]:-> zaczołem dopiero gre mam początek sezonu i koniec pierwszego okna transferowego a skład mam juz jak z bajki ^^ :

===========cech==========

=fereira==terry==carvalho=bridge=

=====makelele===lampard=====

=joaquin=====hleb=====robben=

==========tevez==========

ława : schmeichel , gallas , kompany , duff , kerzhakov

mam do tego jescze : de jong , huth , johnson , kristiansen , fredheim holm , hubshmann

joaquin przyszedł za 65 mln euro :twisted: :roll:
hleb za 20 :wink:

no i tyle z tych ciekawszych chyba :D

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 lip 2005, 23:08

no nie iem czy taki z bajki, od H;leba znam wielu wielu innych lepszych (kallstrom) a Tevez jako snajper to za bardzo go tam nie widze :P:P

No ale reszta skladu spoko ale nie wydaje mi sie zeby to bylo jak z bajki :P

POZDRO

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 07 lip 2005, 23:15

a na początku gryu to akllstroem taki dobry jest ?

hleb o iebo lepszy :D pewnie go w akcji nie widziałeś :D jescze na prawo kupie heitinge albo alhma a na lewo przyjdzie dede i bedzie git :D:D:D tevez neizły ale za niego wpuszczam często kerzhakova albo weaha młody 17 snajper powoli sie ogrywa :D

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 07 lip 2005, 23:19

Po 4 sezonach ManUtd:

Ibrahimovic Rooney

Ronaldinho

Zambrotta Schweinsteiger C.Ronaldo

Dede Woodgate Nesta Puyol

Howard

Drugi skład:

Nistelrooy

Ballack Riquelme

Rothen Fletcher

Ernst

Heinze Lucio Brown Neville

Lastuvka

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 07 lip 2005, 23:23

koncze Feyenoordem drugi sezon, moj skład wyglada nastepująco

--------------------Bobel--------------------
Breinburg----Bovio------Paauwe-----de la Cuesta
--------------------------------------------------
--Grislaes-----Goliński------Mascherano-----Leonardo
-------------------------------------------------------
-----------Żurawski-------------Kone-----------

Ławka
Babos, van den Borre, Magrao, Łatka, Adu, Korzym, Lazovic, Loovens, Ghali, Yakubu, Nigel de Jong,

Mówcie kogo dokupic w razie co, lub jak coś zmienić, poradzcie cos

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 07 lip 2005, 23:48

Cris7 pisze:Po 4 sezonach ManUtd:

Ibrahimovic Rooney

Ronaldinho

Lastuvka
jato eniweim skąd wytrzasnołes puyola neste cronaldo i zambrotte ... pzreciez oni sa praktycznie nie do kupienia ! podaj ceny ajkbyś mógł za ile ich kupiłes

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 08 lip 2005, 0:04

Ale to dopiero slad po 4 sezonie wiec mogl ich nawet z wolnego lyknąć a C. Ronaldo gra w Man U :wink:

nasami

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nasami » 08 lip 2005, 0:05

c.ronaldo jest od poczatku przeciez w man utd :D , ja go ostatnio kupilem do milanu za 20 mln funtow i gra swietnie :D polecam tez do kupienia Santane oraz na bramke Saja :D

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 lip 2005, 1:47

THEMANIEK pisze:

Ibrahimovic Rooney

Ronaldinho

Lastuvka
jato eniweim skąd wytrzasnołes puyola neste cronaldo i zambrotte ... pzreciez oni sa praktycznie nie do kupienia ! podaj ceny ajkbyś mógł za ile ich kupiłes
No a wyobraź sobie ze ja za darmoche sciagnlem neste, C.Ronaldo i Buffona .. i co ty na to ??

POZDRO

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 08 lip 2005, 9:54

RoRo pisze:no nie iem czy taki z bajki, od H;leba znam wielu wielu innych lepszych (kallstrom) a Tevez jako snajper to za bardzo go tam nie widze :P:P

No ale reszta skladu spoko ale nie wydaje mi sie zeby to bylo jak z bajki :P

POZDRO
Ja jak raz grałem Realem to miałem Teveza jako snajpera i wymiatał. Jest naprawdę skuteczny i pracowity. Skład miałem taki:

===============Tevez====Robinho===============
================Schweinstenger=================
=Sneijder=============Dinjar=============Joaquin==
=Del Horno====Samuel==========R.Ferdinand===Heitinga=
===================Casillas===================

POlecam na obronę Hubschmana, naprawdę dobry, opłaca się wywalić za niego kupę kasy.

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 08 lip 2005, 10:06

RoRo pisze:
THEMANIEK pisze:

Ibrahimovic Rooney

Ronaldinho

Lastuvka
No a wyobraź sobie ze ja za darmoche sciagnlem neste, C.Ronaldo i Buffona .. i co ty na to ??

POZDRO

taa nie gadaj ! bosh... pytam sie jego ... po 4 sezonach to nesta ma 33 lata i go dalej trzyma puyol 31 jescze ujdzie ... buffon to jest niezły to bym go trzymał cały czas :D ale bez pzresady niektóre takie składy sa pzresadzone i duzo osób nie gra fair... :P i dlatego sie spytałem...

Awatar użytkownika
Kielich
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kielich » 08 lip 2005, 10:18

Mój skład po 4 sezonach gry Betisem był nastepujący:

-------------------- Cassano ------------------------

Rothen ---------- Ronaldihno ------------ Mancicni

----------- Gattuso ---------- M.Blasi --------------

Evra ------- Woodgate ----- Chivu -------- Miguel

------------------ T.Sorensen ----------------------

Ławka rezerwowych:
:arrow: Źurawski
:arrow: Balack
:arrow: Bojinov
:arrow: Juanito
:arrow: Dellas
:arrow: Ibrahimovic
:arrow: Luque
:arrow: Deisler
:arrow: Assuncao
:arrow: van Bommel
:arrow: Fawcett
:arrow: Delgado
II sklad m.in:
:arrow: Tote
:arrow: Ricardo Oliveira
:arrow: Hernan Crespo
:arrow: Arzu

Ja uwazam ze bardzo dobry sklad a co wy na to ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”