F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 154

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
cranci
Pseudoforumowicz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cranci » 30 wrz 2005, 23:49

co mam zrobic aby miec foto na forum??

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 30 wrz 2005, 23:49

k@li pisze:kaczy napisał:
Jedynnym pilkarzem Bary ktorego troche lubie jest Beletti .

Gówno nas to obchodzi...
kaczy napisał:
Jedynnym pilkarzem Bary ktorego troche lubie jest Beletti . Jakoś lubie jego styl gry i podoba mi sie jego osobowość na boisku . może nazwisko ma niezasławne ale stara si nie odróżniać od tych gwiazdeczek . I wogóle fajnie gra na tej prawej obronie

Z takimi postami to do tematu o ulubionych piłkarzach. Nie zaśmiecaj...

To ześ zabłysnoł, zabronisz mu tego, przeszkadza Ci to co on napisal to kliknij Obrazek i bedziesz mial po problemie...

Zastanawiam sięz jakiej stronki wkleiłeś te wiadomosci :?: wielki "znafco"...

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 30 wrz 2005, 23:58

Gówno nas to obchodzi...

Mow za siebie . To że przytrafiaja sie tacdy kibice Barcy jak ty to raczej nic nadzwyczajnego , ale jednak są .

A propo meczu
Barcelona oczywiście jest w tym meczu favorytem , ale moim zdaniem ten zespol grający na Camp Nou jest zupełnie inny niz ten na boisku rywala . I raczej nie powinno być niesodzianki (Chodź jak zawsze ,na to licze)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 paź 2005, 0:03

Kaczy co masz na mysli mowiac ten zespol grający na Camp Nou jest zupełnie inny niz ten na boisku rywala?

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 01 paź 2005, 0:04

Toudinho pisze:To ześ zabłysnoł, zabronisz mu tego, przeszkadza Ci to co on napisal to kliknij i bedziesz mial po problemie...

Zastanawiam sięz jakiej stronki wkleiłeś te wiadomosci wielki "znafco"...
no żebyś wiedział że zabłysnęłem w przeciwieństwie do Ciebie... :lol: , a te wiadomości są z www.********* uderz na gg to Ci powiem, nie chce tutaj reklamować żadnej stronki!
PS: Ty naprawde jesteś taki głupi, czy tylko udajesz ??? Nieźle nabijasz i jesteś klasycznym przykładem sfrustrowanego kibica realu, ale mam do Ciebie prośbę - nie wylewaj swoich smutków oraz utraconych ambicji w temacie o najlepszej drużynie w Hiszpanii! Wam to by tylko trzeba non-stop powtarzać: "Madrid, cabrón saluda al campeón!" ! Zaśmiecaj sobie temat o Realu...

EDIT:
kaczy pisze:Mow za siebie . To że przytrafiaja sie tacdy kibice Barcy jak ty to raczej nic nadzwyczajnego , ale jednak są .
Mówiłem w imieniu wszystkich kibiców Barcy udzielających się w tym temacie, bo jestem więcej niż pewien że każdy z nich zgodzi się ze mną że niepotrzebnie zaśmiecasz temat. Możesz mi powiedzieć jakim to ja jestem kibicem że tak Cię to irytuje ???
kaczy pisze:I raczej nie powinno być niesodzianki (Chodź jak zawsze ,na to licze)
Choć jak zapewne zawsze się przeliczysz...
Ostatnio zmieniony 01 paź 2005, 0:09 przez k@li, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 paź 2005, 0:04

k@li mogłeś chociaż podać źródło tekstu (chyba, że pytałeś samego autora czyli R***** o zgodę :wink: ). Co do samego spotkania to tym razem na ławce zasiądzie Xavi. Zagra pewnie Messi (ale nie cały mecz raczej). Rotacja bardzo dobrze wpływa na grę Barcy i jutro również powinniśmy zobaczyć tą świeżość która sprawie, że Barca jest nie do powstrzymania. Rywal jeszcze nie zaznał w tym sezonie goryczy porażki. Czas to zmienić.

EDIT:
k@li już sprostował źródło :wink:
A co do postu kaczego to chyba coś mu nie wyszło w nim. Ciekaw jestem co odpowie na pytanie Bieniasa. O ile oczywiście odpowie.
Ostatnio zmieniony 01 paź 2005, 0:07 przez Mentor, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 01 paź 2005, 0:06

Kaczy co masz na mysli mowiac ten zespol grający na Camp Nou jest zupełnie inny niz ten na boisku rywala?
Hmm , podam ci przyklad np wiselki .
Widziales roznice tych 2 meczy .I postawe panatinaikosu na wlasnym boisku przy dopingu ok. 100 ty fanowpo prostu ta atmosfera opbudza to gry . Barca jest jednym z tych którym to czy graja u siebie robi wiekszą roznice :idea:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 paź 2005, 0:10

kaczy pisze:Hmm , podam ci przyklad np wiselki .
Taaaa sytuacje Barcy opisywać na przykładzie Wisły Kraków :rotfl: To jest szczyt ale czego? Głupoty, frustracji czy może zerowego pojęcia o piłce?
kaczy pisze:Widziales roznice tych 2 meczy .I postawe panatinaikosu na wlasnym boisku przy dopingu ok. 100 ty fanowpo prostu ta atmosfera opbudza to gry . Barca jest jednym z tych którym to czy graja u siebie robi wiekszą roznice
Bo Barcelona na boiskach rywali klasy Saragossy gra inaczej :roll: Broni się czy co? A może ogólnie gra jakąś specjalną taktyką? Różnica jest taka, że na Camp Nou jest większa presja i w sumie tyle.
No i oczywiście na stadionie Saragossy będzie 100000 jej kibiców :rotfl:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 paź 2005, 0:11

Nie zgodze sie.
Barcelona jest druzyna ktora jest skazana na atak. to czy graja na wyjedzie nie robi im roznicy. Musza atakowac bo innaczej przegrywaja tak jk np z madrytem w tym sezonie. to ze im nie zawsze wychodzi, to inna kwestia

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 01 paź 2005, 0:14

Niggaz pisze:Taaaa sytuacje Barcy opisywać na przykładzie Wisły Kraków To jest szczyt ale czego? Głupoty, frustracji czy może zerowego pojęcia o piłce?

Moze po prostu klasa nizsza . Ale jakbys chcial wiedziec , to byl przyklad . I sens to ma oraz nie jest napewno szczytem glupoty . Chyba że ty nie wiesz o czym ja mowie i masz zerowe pojęcie o pilce :x

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 01 paź 2005, 0:14

kaczy pisze:Hmm , podam ci przyklad np wiselki .
Widziales roznice tych 2 meczy .I postawe panatinaikosu na wlasnym boisku przy dopingu ok. 100 ty fanowpo prostu ta atmosfera opbudza to gry . Barca jest jednym z tych którym to czy graja u siebie robi wiekszą roznice
Człwieku Ty się zastanów co piszesz! Ja nic nie zrozumiałem z tego posta, weź się wyluzuj, opanuj emocje i doppiero cos napisz... :lol:

Dzisiaj mamy prawdziwą inwazję frustratów "z Madrytu" ...

Ratunkuuuuu... Niggaz weź ich spróbuj uspokoić może Ciebie posłuchają!

EDIT:
kaczy pisze:Chyba że ty nie wiesz o czym ja mowie i masz zerowe pojęcie o pilce
Taaaa zapewne...
Moja rada: kaczy, nie ośmieszaj się już więcej i sp******* takie pier...doły pisać w temacie o waszym "wspaniałym, wszechmocnym i mistrzowskim" realu...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 paź 2005, 0:19

kaczy
W takim razie pochwal się jaki sens ma obrazowanie sytuacji Barcelony na przykładzie Wisły Kraków. Czy dostrzegasz jakieś podobieństwa między jedną z najlepszych drużyn Europy a ekipą której próżno szukać w gronie europejskich przeciętniaków?
Przede wszystkim to popełniłeś błąd pisząc, że Barca jest jedną z tych drużyn dla których duże znaczenie ma, czy grają u siebie czy nie. Oczywiście znaczenie ma, ale niewielkie bo Barca zawsze preferowała ofensywny, otwarty styl gry i bez względu na to, czy gra u siebie czy nie to tak będzie dalej grać.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 paź 2005, 9:25

kaczy pisze:
Niggaz pisze:Taaaa sytuacje Barcy opisywać na przykładzie Wisły Kraków To jest szczyt ale czego? Głupoty, frustracji czy może zerowego pojęcia o piłce?

Moze po prostu klasa nizsza . Ale jakbys chcial wiedziec , to byl przyklad . I sens to ma oraz nie jest napewno szczytem glupoty . Chyba że ty nie wiesz o czym ja mowie i masz zerowe pojęcie o pilce :x
Klasa niższa?? chyba troche zaniżyłeś poziom Barcy, to jest 1500 klas niżej, i własnie porównywanie Wisły do Barcy jest nie na miejscu.

Awatar użytkownika
hellas
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hellas » 01 paź 2005, 10:03

nie ma sensu porwonywanie sytuacij wisly i barcy bo nie ma zadnych elementow wspolnych wisla to wisla a barca to barca :lol: :lol: (troche bez sensu) 8)

Awatar użytkownika
Golum
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Golum » 01 paź 2005, 13:24

hhhhhmmm tak naprawde to barca u siebie ra ofensywnie a na wyjeżdzie defensywnie więc koszcz ma troche racji

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”