F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 155

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 paź 2005, 13:28

Golum pisze:hhhhhmmm tak naprawde to barca u siebie ra ofensywnie a na wyjeżdzie defensywnie więc koszcz ma troche racji
:o
:rotfl:
Golum po co tutaj wracałeś :? Twoje wypowiedzi są mi dość dobrze znane i można się po nich spodziewać wszystkiego najgorszego naprawdę. Widać jakie pojęcie o grze Barcy masz :roll:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 01 paź 2005, 16:55

bardzo ciekawie zapowiada sie spotkanie dzisiejsz na Camp Nou przeciwko Zaragosie. Do składu wraca Giuly a wolne dostaje Xavi, widac rijkard dalej prowadzi rotacje i bardzo dobrze :D Napewno tez szanse na pokazanie sie dostanie Messi :D

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 paź 2005, 17:13

Messi zagra ale dopiero w drugiej połowie, tak mi sie wydaje przynajmniej. Zmieni Giuly'ego. Stawiam na zwycięstwo Barcy hmmmm. 4-1 :wink: Każda wygrana będzie dobra i oby w dobrym stylu i z polotem...

MAXPL
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MAXPL » 01 paź 2005, 17:15

Ma ktos moze bramki L Enrique i Eto'o w brawach Realu ?? z eto'o to moze byc tylko filmik krotki jak ma ubrana koszulke Relau...

moj nr gg 2489708

z gory bardzo dzeikuje :)

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 01 paź 2005, 17:21

MAXPL pisze:Ma ktos moze bramki L Enrique i Eto'o w brawach Realu ?? z eto'o to moze byc tylko filmik krotki jak ma ubrana koszulke Relau...

moj nr gg 2489708

z gory bardzo dzeikuje
Ja pier**** następny... weźce nie róbcie z tematu pośmiewiska, kolego z takimi prośbami to do tematu football videos a nie tutaj... jacy Ci ludzie są głupi...
MAXPL w swoim podpisie pisze:Setki serc, jedno bicie, Duma Katalonii- miłość na całe życie !!!!!!!!
Pozer jebanany! XEROBOY...
kulekfcb pisze:Messi zagra ale dopiero w drugiej połowie, tak mi sie wydaje przynajmniej. Zmieni Giuly'ego. Stawiam na zwycięstwo Barcy hmmmm. 4-1 Każda wygrana będzie dobra i oby w dobrym stylu i z polotem...
Moim zdaniem Mister w ogóle nie wystawi Maxiego! Ale mam takie dziwne przeczucie że wysoko wygramy... :twisted:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 01 paź 2005, 18:27

MAXPL pisze:Ma ktos moze bramki L Enrique i Eto'o w brawach Realu ?? z eto'o to moze byc tylko filmik krotki jak ma ubrana koszulke Relau...

moj nr gg 2489708

z gory bardzo dzeikuje :)
moze lepiej napisz to do fanów realu? bo który kibic Barcy bedzie miał filmiki z zawodnikami realu????????? bo ja zadnego takiego nie mam i nie zamierzam miec :P

Ludzie zastanówcie sie co piszecie bo powstaje tutaj wielki burdel a potem kazdy ma pretensje :evil:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 01 paź 2005, 18:34

luk1208 pisze:moze lepiej napisz to do fanów realu? bo który kibic Barcy bedzie miał filmiki z zawodnikami realu????????? bo ja zadnego takiego nie mam i nie zamierzam miec :P
ja mam, ale chyba spreparowany, jak raul robi komus loda :D

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 01 paź 2005, 19:33

A co myślicie o Tevezie??? Przydał by się w szeregach Barcy?? Niektórzy mówią że on prowokuje , bo nie cały miesiąc wcześniej był w koszulce Czerwonych Diabłów........ :? (może był w ich koszulce ale nic nie deklarował). A wracając do tematu Lubicie Argentyńczyka?? Ja słyszałem że chrapkę miało na niego Atletico Madryt.JA jestam na TAK.Ale to i tak odemnie nie zależy :cry: :cry:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 01 paź 2005, 19:36

k@li pisze:MAXPL napisał:
Ma ktos moze bramki L Enrique i Eto'o w brawach Realu ?? z eto'o to moze byc tylko filmik krotki jak ma ubrana koszulke Relau...

moj nr gg 2489708

z gory bardzo dzeikuje

Ja pier**** następny... weźce nie róbcie z tematu pośmiewiska, kolego z takimi prośbami to do tematu football videos a nie tutaj... jacy Ci ludzie są głupi...

MAXPL w swoim podpisie napisał:
Setki serc, jedno bicie, Duma Katalonii- miłość na całe życie !!!!!!!!

Ty jestes niewyzyty psychicznie i cie w domu biją . Czy miałeś ciężkie zabawki w dzieciństwie ?
Ci ludzie są zupełnie normalni . Powiem ci cos na twoim niskim poziomie "Kto sie tak przezywa , Ten sam sie tak nazywa" . Wiec opanuj stresy , wyluzuj . Chyba cie rodzeństwo nie terroryzuje o komputer.

zawdi pisze:ja mam, ale chyba spreparowany, jak raul robi komus loda

Moim zdaniem to nie jest "Chyba" spreparowany tylko "Napewno" .

No teraz Raikard zaczął stosować niezłą taktyke rotacyjną . Pamiętamy jak ostatni od meczy odsówał pilkarzy na których opierała sie gra pierwszego skladu . Ronaldinho , Deco , Giuly`ego i Edmilsona. To teraz przyszedl czas Na Xaviego .

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 01 paź 2005, 20:51

kaczy pisze:Ty jestes niewyzyty psychicznie i cie w domu biją .
Taaa i co jeszcze ??? To co napisałeś, napisałes na swoim przykładzie zapewne... ale Ty jesteś kibicem Realu :lol: więc nie wymagajmy cudów...
kaczy pisze: Czy miałeś ciężkie zabawki w dzieciństwie ?
Nie interesuj się... :lol:
kaczy pisze:Ci ludzie są zupełnie normalni .
Tak jak Ty... :lol:
kaczy pisze:Powiem ci cos na twoim niskim poziomie "Kto sie tak przezywa , Ten sam sie tak nazywa" .
Jak ja reprezentuje niski poziom to Ty nie reprezentujesz sobą żadnego poziomu... :lol:
kaczy pisze:Wiec opanuj stresy , wyluzuj .
Stary, jak ja mam "opanować stresy" jak co chwile jacyś sfrustrowani gówniarze którzy uwarzają się za kibiców realu wylewają swoje żale i utracone ambicje oraz opowiadają o swoim trudnym dzieciństwie w temacie który jest przeznaczony do postów o zupełnie innej tematyce...

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 01 paź 2005, 20:53

kaczy pisze:No teraz Raikard zaczął stosować niezłą taktyke rotacyjną . Pamiętamy jak ostatni od meczy odsówał pilkarzy na których opierała sie gra pierwszego skladu . Ronaldinho , Deco , Giuly`ego i Edmilsona. To teraz przyszedl czas Na Xaviego .
No! A Laxembargo najpierw sprzedał skrzydłowych a teraz nie ma kim grać na skrzydłach... :roll:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 paź 2005, 21:06

kaczy pisze:
k@li pisze:MAXPL napisał:

moj nr gg 2489708

z gory bardzo dzeikuje

MAXPL w swoim podpisie napisał:
Setki serc, jedno bicie, Duma Katalonii- miłość na całe życie !!!!!!!!

Ty jestes niewyzyty psychicznie i cie w domu biją . Czy miałeś ciężkie zabawki w dzieciństwie ?
Ci ludzie są zupełnie normalni . Powiem ci cos na twoim niskim poziomie "Kto sie tak przezywa , Ten sam sie tak nazywa" . Wiec opanuj stresy , wyluzuj . Chyba cie rodzeństwo nie terroryzuje o komputer.

zawdi pisze:ja mam, ale chyba spreparowany, jak raul robi komus loda

Moim zdaniem to nie jest "Chyba" spreparowany tylko "Napewno" .

No teraz Raikard zaczął stosować niezłą taktyke rotacyjną . Pamiętamy jak ostatni od meczy odsówał pilkarzy na których opierała sie gra pierwszego skladu . Ronaldinho , Deco , Giuly`ego i Edmilsona. To teraz przyszedl czas Na Xaviego .
Ty hamuj bajere człowieku, a ciebie nie bija za takie pieprzenie farmazonów?? Teksty 12-latka, zastanów sie co piszesz.

Co do meczu, Barca gra nieźle, kontroluje grę, Ronnie fajnie kopnął kolesia w głowe :D Jest sporo fauli ( oglądałem tylko 20 minut pierwszej części)

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 01 paź 2005, 21:24

No nie... 2:0 dla Zaragozy :/ ,pierwsza brama po wolnym (Savio dośrodkowuje, a Diego Milito strzałem z główki pokonuje Valdesa) no i drugą także wpakował nam Milito... (Strzał zza pola karnego na bramkę Barcy, Valdes paruje uderzenie, ale na tyle nieudolnie, że piłka spada zaraz obok niego, gdzie dopada ją Diego Milito) co się dzieje, przeciez dużo atakujemy , gramy dobrze a tu taki "zimny prysznic"... ale Barca nie poddaje się, przed chwilą (w 56 min. ) wyborną sytuację zmarnował Deco, teraz akcja toczy się w bardzo szybkim tempie pod polem karnym Zaragozy... musimy to odrobić!

Awatar użytkownika
szpari
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szpari » 01 paź 2005, 21:27

no kurde te znie wiem co jest lipa straszna z saragossa no nie tylko nie to chopaki dajcie rade prosze ;(

66 minuta wchodzi messi cos mi smierdzi ze to wlasnie on odmieni losy tego spotaknia leo pokaz im

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 01 paź 2005, 21:33

No wchodzi ten wasz Messi . Zobaczymy co pokaże jeszcze przez 25 min .
A poki co gratuluje wam swietnej walki i jeszcze lepszego wyniku :twisted: :twisted: :twisted:

2-0 ooouu!!!! kto by sie spodziewal . Wy chyba zaliczacie ssie do tych ostatnich (Życie!) :twisted:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”