Bienias pisze:oni maja swoja wlasna prawde i z nimi nie wygrasz.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 28 kwie 2011, 9:15
Bienias pisze:oni maja swoja wlasna prawde i z nimi nie wygrasz.
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: martin83 » 28 kwie 2011, 9:25
martin83
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 28 kwie 2011, 9:56
te wszystkie sytuację były na styk więc nie wiem co się tak grzejeszmartin83 pisze: odnośnie wypowiedzi Mou : dlaczego nie wspomni o przekręcie na San Siro , z Barcelona bramka ze spalonego,druga poprzedzajaca faul na messim, z Chelsea czerwo na Samuela za faul na Kalou i karny dla Chelsea przy wyniku remisowym? Dlaczego nie wspomni że w pierwszym meczu Barca - Chelsea należał nam się ewidentny karny a Ballacka w rewanzu nie powinno w ogole być
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 kwie 2011, 10:04
Właśnie o tym miałem pisać. Barcelona od jakiegoś czasu jest w dużo słabszej formie niż normalnie. Obrona gra bardzo niepewnie(pokazały to mecze z Realem czy pierwszy mecz z Szachtarem) i Mourinho zamiast tu szukać swojej szansy a zwłaszcza, że ma super potencjał w ataku to wolał zamurować bramkę. Jestem przekonany, że Real byłby w stanie osiągnąć lepszy wynik i w meczach wcześniejszych i we wczorajszym gdyby zagrał bardziej ofensywnie. I tu się nasuwa szansa dla United(zakładając, że w finale obie ekipy się spotkają). Jeżeli Ferguson nie wystraszy się Barcy to jest w stanie wygrać. Jeżeli na Olimpico nie wystraszył się Barcy w gazie to wydaję mi się, że teraz też tego nie zrobi i możemy być świadkami ciekawego finału.odnośnie taktyki Mou.... Villa bez formy, Pedro bez formy, Busi bez formy,Iniesta kontuzja , dm na stoperze a stoper na lewej...w Realu wszyscy w gazie. co robi Mou? muruje się. jakiego napastnika wpuszcza w przerwie? Benzeme? nie. Pipite? niE. Adebayora....
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 kwie 2011, 10:21
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 28 kwie 2011, 10:45
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 28 kwie 2011, 10:51
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 28 kwie 2011, 11:15
W sezonie 04-05 odpadliśmy z Chelsea po dziwnym golu, a rok temu odpadliśmy po farsie w pierwszym spotkaniu i nieuznanym golu Bojana. Tak samo nikt nie pamięta pierwszego meczu z Chelsea w sezonie 08-09. Z Liverpoolem i Manchesterem odpadaliśmy w normalnych okolicznościachMentor pisze:
Kiedyś tłumaczyłem, że będąc kibicem nie sposób być obiektywnym, że siłą rzeczy nie zawsze jednakowo podchodzę np: do fauli piłkarzy Barcelony a fauli na piłkarzach Barcelony. Stwierdziłem, że to raczej naturalne, ale nie zostałem zrozumiany. Kiedy Mourinho wytyka na konferencjach błędy na niekorzyść swojego klubu pomijając te na których korzysta to jego działanie nie dość, że przez wielu jest akceptowane to jeszcze popierane. O co chodzi?
Ja też byłem zdziwiony, ale kiedyś Figo połamał Puyola a po meczu fani królewskich wklejali filmiki na których rzekomo nie doszło do kontaktuJednak widziałem czerwone kartki z takie wejścia. Nie dałbym w tej sytuacji, żółtko by wystarczyło.
stary rupieć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 28 kwie 2011, 11:39
A czerwona kartke dla Marcelo i Adebayora widzisz, czy tez nie?RealFan pisze:
Niesamowite. Mendy bez honoru. W zakłamywaniu rzeczywistości i przeczeniu faktom FCB i jej kibice są absolutnymi mistrzami świata.
Widzę, że w sytuacji z Pepe niektórzy nadal widzą czerwoną kartkę. Ja też widzę. Dla Alvesa. Druga żółta za bezczelne symulowanie.
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 28 kwie 2011, 11:47
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 28 kwie 2011, 11:51
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 kwie 2011, 11:52
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 28 kwie 2011, 11:57
tylerdurden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 28 kwie 2011, 11:59

Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 28 kwie 2011, 12:10
Przegrywać trzeba umieć..Arbeloa w CdR też był na tyle sfrustrowany że musiał deptać Villę? Widać od remisu a już po zwycięstwie w CdR nie którym w dupie się poprzewracałobrylancik pisze:Być może Adebayor i Marcelo zasłużyli na czerwone kartki, ale dla każdego rozumnego kibica jest oczywiste, że była to frustracja spowodowana wyrzuceniem Pepe. Do momentu czerwonej kartki niepokalana nie stworzyła sobie praktycznie żadnej stuprocentowej sytuacji! No ale przynajmniej Stark zdobył klubową koszulkę Messiego, bo chyba tylko takiej mu brakowało do kolekcji.
A co Szwab zabrał buty,koszulkę,spodenki Kace że że niemógł wejść na boisko? Aa..to wina FCB pewnie zamknęła-zamurowała drzwi z szatni aby zawodnik nie miał możliwości gry.. Paranojabrylancik pisze:Szkoda że Szwab nie pozwolił wpuścić Mourinho Kaki, bo Brazylijczyk pokazał z Valencią że jest w bardzo dobrej formie i na pomęczoną byłby idealny...
ddemon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio