Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ciaciek94 » 28 cze 2011, 19:06
Ciaciek94
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 28 cze 2011, 19:32
BłądWilmore pisze:Wiadomo, że jest wzrost gospodarczy i klientów z młyna stać na więcej, niż kiedyś.
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 28 cze 2011, 20:58
Bo u nas grają pseudo gwiazdy, zarabiające więcej niż powinny i jakieś odpadki ze wszystkich stron Europy i świata. Zresztą ty niepoważny jesteś jak u nas chcesz być na stadionie dla widowiska, sorry ale takie w naszym kraju to robią tylko kibice.Wilmore pisze:I małe pytanie pomocnicze - dlaczego w największych klubach, przy okazji najważniejszych meczów (gdzie pojawiają się tysiące wiernych fanów i doping jest prowadzony) piłkarze na to nie zwracają uwagi, nie komentują tego? Dlaczego jest to głównie zjawisko w Polsce i pojawia się tylko przy rozmowach piłkarza z przedstawicielem środowiska?
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 cze 2011, 22:02
taki bojkot ze za przyjscie na mecz dostawalo sie w morde od tzw twardego kibica z mlynaJuż się przekonaliśmy, jak na Legii był bojkot. Jakoś nie było kompletu ludzi, pikniki nie chodziły na mecze. Ciężko było uzbierać 4 tys., a tylko kryta była otwarta, a teraz po zakończonym bojkocie prawie cały stadion jest zajęty.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 28 cze 2011, 22:16
Wspomniałem już o tym, Lord jak zwykle przemiliczał, ale nie martw się jestem na posterunku. Jak zwykle lord kłamie, jakby to powiedział Stefan Wilmore nawet jak śpi to kłamie. A teraz do rzeczyI małe pytanie pomocnicze - dlaczego w największych klubach, przy okazji najważniejszych meczów (gdzie pojawiają się tysiące wiernych fanów i doping jest prowadzony) piłkarze na to nie zwracają uwagi, nie komentują tego? Dlaczego jest to głównie zjawisko w Polsce i pojawia się tylko przy rozmowach piłkarza z przedstawicielem środowiska?
Kiedy straciliśmy niespodziewanie bramkę atmosfera zrobiła się trochę nerwowa, ale kibice pomogli nam przezwyciężyć chwilę słabości.
Po meczu z Chelsea, po którym Ferguson składał hołd fanom, pochylająć się parokrotnnie przed trybunami i dziękując im. Po tym spotkaniu również inni zawodnicy United dziękowali kibicom za fantastyczny doping, zresztą pamiętam również jak po wejściu do finał LM w 2008 roku po półfinale z Barca, wszyscy dziękowali fanom za genialną atmosfere.Kibice byli wspaniali przez ostatnie 10-15 minut meczu, czyli właśnie wtedy, kiedy najbardziej ich potrzebowaliśmy. Im również należą się podziękowania. Przez ostatnie 18 lat Arsenal i Chelsea były bez wątpienia dla nas najgroźniejszymi rywalami w walce o kolejne tytuły
Lahm: Kibice byli wspaniali
Philipp Lahm, obrońca Bayernu Monachium był pod wielkim wrażeniem postawy kibiców, którzy w środowy wieczór zasiedli na trybunach Allianz Arena. Zdaniem Niemca atmosfera jaka panowała na trybunach w trakcie meczu z Olympique Lyon była niepowtarzalna.
- Atmosfera na Allianz Arena była wspaniała, zdecydowania najlepsza od czasu gdy jestem w klubie. Pamiętam, że kiedy opuściliśmy szatnię żeby udać się na rozgrzewkę całe trybuny były w czerwono-białych barwach - powiedział Lahm.
- Nigdy wcześniej czegoś takiego nie widziałem. To była dla mnie absolutna sensacja. W ostatnich tygodniach nasi kibice byli naprawdę świetni, ale to co zrobili podczas spotkania z Lyonem było fantastyczne - dodał Niemiec.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 29 cze 2011, 16:09
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 cze 2011, 16:15
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 29 cze 2011, 16:41
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ciaciek94 » 29 cze 2011, 16:49
Ciaciek94

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 29 cze 2011, 17:25
Dzięki! Przy powrocie do domu żałowałem, że nie kupiłem tego filmu, fajnie, że mogę to obejrzeć gdzie indziej.jest tez na Tubie
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 29 cze 2011, 17:33
Ja nie przedstawiam swoich słów jako jedynej, najprawdziwszej prawdy. Tymczasem ten film przedstawia się jako "prawdę o konflikcie kibiców z Tuskiem", a pokazywana jest jego jedynie jedna strona. W ten sposób "Niezależna", Gazeta Polska ani kibice nic nie wygrają, bo nawet ludzie nie mający wyrobionego zdania na tak bezkrytyczny względem kibiców i całkowicie jednostronny film zareagują obojętnie.Bardzo lubisz kategoryzować ludzi.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 29 cze 2011, 17:38
6,99złCiaciek94 pisze:Ile kosztuje ta gazeta z filmem?
No_Name

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 29 cze 2011, 17:46
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 29 cze 2011, 17:55
Ja nie mówię, że kłamią. Tak samo na temat kiboli nie kłamie Wyborcza, ale to kibicom i kibolom nigdy do głów nie wpadnie, bo to są w końcu wrogowie, a oni nie mogą mówić prawdy. Faktem jest jednak, że przedstawiają problem z jednej tylko strony i oglądając ten film ma się wrażenie, że jeśli zaraz wyskoczą z hasłem "Staruch santo subito", to nie będzie w tym żadnej żenady, ten film na tym już nic nie straci. Równie interesującym źródłem informacji byłaby opinia Macierewicza o zaletach i wadach Kaczyńskiego.Wskaż, gdzie Gazeta Polska kłamie lub podaje błędne informacje ?
zamieszki, które na polskich stadionach zaobserwować coraz trudniej
Mam wrażenie, że to Ty, a nie ja, większość meczów oglądasz w kategoriach juniorów, gdzie nie ma kibiców i faktycznie nie ma żadnych zamieszek.Tusk robi dobrze i zwalcza coś, co na stadionach już niemal nieistnieje
Chłopie, chodziłem, gdy Ciebie jeszcze (patrząc na poziom argumentacji) na świecie nie było. Pamiętam złote czasy Dziurowiczów w GieKSie, pamiętam wyjazdy, na których naprawdę można było się obawiać o życie. To była dżungla, dziś jest lepiej, o wiele lepiej. Ale wciąż "it's pretty fucking far from ok".Coraz bardziej nie chce mi się wierzyć, że wilmore chodzi na mecze...
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 29 cze 2011, 18:11
Pierwsze z brzegu:Wilmore pisze:Tak samo na temat kiboli nie kłamie Wyborcza, ale to kibicom i kibolom nigdy do głów nie wpadnie
Podobno chodzisz na mecze. Podaj kilka zamieszek. Tusk nawet mówi o morderstwach - podasz choć jedno na stadionie ?Wilmore pisze:Mam wrażenie, że to Ty, a nie ja, większość meczów oglądasz w kategoriach juniorów, gdzie nie ma kibiców i faktycznie nie ma żadnych zamieszek.![]()
MENDEZ
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio