Anglia - Transfery (zbiorczy) - Strona 17

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Najlepszym transferem letniego okienka sezonu 2017/2018 w Premier League jest:

Alvaro Morata (Real->Chelsea)
2
6%
Kyle Walker (Tottenham->M.City)
2
6%
Ederson (Benfica->M.City)
0
Brak głosów
Mohamed Salah (Roma->Liverpool)
25
74%
Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal->Liverpool)
0
Brak głosów
Alexandre Lacazette (Lyon->Arsenal)
0
Brak głosów
Sead Kolasinac (Schalke->Arsenal)
1
3%
Romelu Lukaku (Everton->M.United)
0
Brak głosów
Nemanja Matic (Chelsea->M.United)
1
3%
Richarlison (Fluminese->Watford)
3
9%
Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 lip 2005, 21:03

Wiem juz na 100%, że Gila nie przejdzie do Chelsea :? Wybierze najprawdopodobniej Milan. Do Chelsea porócił Hernan Crespo, duże wzmocnienie, siła ataku Milanu w poprzednim sezonie. Sprzedalismy do Interu Juana Sebastiana Veron. Do Chelsea najprawdopodobniej przyjdzie SWP(Shaun Wright-Phillips :) ), ktory już w następnym tygodniu może podpisac kontrakt z The Blues.

owad
Tak - jestem nabijaczem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: owad » 06 lip 2005, 22:40

Smith moim zdaniem jest bardzo dobrym pilkarzem:)
powinien sie przebic i grac z Van Nisterloyem :)

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 06 lip 2005, 23:29

owad pisze:Smith moim zdaniem jest bardzo dobrym pilkarzem:)
powinien sie przebic i grac z Van Nisterloyem
a do czego odnosi sie ten post? wytlumacz mi prosze :lol:
Ostatnio zmieniony 07 lip 2005, 1:51 przez romantyk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 07 lip 2005, 1:33

Hernan Crespo wraca do Chelsea. I po co to The Blues? Piłkarz, który odrodził się w Milanie znów będzie grzał ławę, bo nie sądz ay Mourinho widział go w pierwszym składzie. Skoro do Chelsea ma przyjść Trezeguet, to wątpie żeby wygrał rywalizację o miejsce w składzie z nim i Drogbą.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 lip 2005, 9:06

Corinthians pisze:Hernan Crespo wraca do Chelsea. I po co to The Blues? Piłkarz, który odrodził się w Milanie znów będzie grzał ławę, bo nie sądz ay Mourinho widział go w pierwszym składzie. Skoro do Chelsea ma przyjść Trezeguet, to wątpie żeby wygrał rywalizację o miejsce w składzie z nim i Drogbą.
Moggi odrzucił ofetę The Blues w spawie Davida Trezergueta i powiedział, że Francuz zostaje na Stadio Del Alpi. Według Moggiego Francuz jest lepszy niż Gilardino :roll: Chelsea ma tylko trzech napastników-Crespo, Drgba i Gudjohnsen. Rywalizacja będzie ciekawa, być może Drgba może grzać ławę.

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 07 lip 2005, 21:43

SWP(Wright-Philips) na 99% bedzie w Chelsea i bedzie napastnikiem takze bedzie ich 4 muszkieterów.

Kto moze przyjsc i gdzie no:

Chelsea:SWP
Arsenal:Julio Baptista
MU:Chyba Nikt aczkolwiek moze jakas niespodzianka Moze OWEN
Liverpool:Figo,I tak juz sie bardzo wzocnili Zenden,Barragan,Reina

Jak narazie Aston Villa osłabiła a ja ich lubie Hitselberger,S.Moore,C.Cole,Drobny.

Licze po cichu na WHU.

W końcu dzielnica Heavy Metalowa!!!

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 08 lip 2005, 10:10

bartek12 pisze:SWP(Wright-Philips) na 99% bedzie w Chelsea i bedzie napastnikiem takze bedzie ich 4 muszkieterów.

Kto moze przyjsc i gdzie no:

Chelsea:SWP
Arsenal:Julio Baptista
MU:Chyba Nikt aczkolwiek moze jakas niespodzianka Moze OWEN
Liverpool:Figo,I tak juz sie bardzo wzocnili Zenden,Barragan,Reina

Jak narazie Aston Villa osłabiła a ja ich lubie Hitselberger,S.Moore,C.Cole,Drobny.

Licze po cichu na WHU.

W końcu dzielnica Heavy Metalowa!!!
Byc może, na 70% do LFC dojdzie król strzelców Eredivisie-Dirk Kuijt. Jeśli transfer doszedlby do skutku, Liverpool pożądnie by sie wzmocnił.
Echchch...Julio Baptista, jest własciwie pomiędzy Barcą a Arsenalem. Katalonczycy próbują różnych strategii aby pozyskać Brazylijczyka. Jedną z nich jest, aby na zasadzie wymiany do Sevilli przeszedł Javier Saviola(nie jest widziany w składzie Barcelony :? )a do Barcy wlasnie Baptista. Dla działaczy Barcy, jest koniczne aby w składzie barcy na następny sezon znalazl się Barzylijczyk. Jednak jest niewykluczone, że do akcji wkroczy Manchester.

Awatar użytkownika
Kielich
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kielich » 08 lip 2005, 10:29

Baptista jest świetnym pilkarzem i wart kazdych pieniedzy, trzeba powiedziec ze w sezonie 2003/2004 jego pierwszym w Hiszpani ( zostal sprowadzony za Jose Antonio Reyesa za kwote kolo 3 milionow euro ) strzelil 20 bramek, to jak na pomocnika robi ogromne wrazenie. Moim zdaniem powinien zdecydowac sie jednak na Barcelone w Anglii gra sie inna pilke i bylo juz wielu zawodnikow ktorzy sobie nie radzili na Wyspach.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 08 lip 2005, 10:36

Reyes tylko chce grać w Realu, nie w żadnej Barcelonie. Na Wyspach po prostu sie nie zaaklimatyzował.
Dam Wam teraz tekst o tym, że gwiazda Olympique Lyon-Mikael Essien, mogł grać kiedyś w Polsce :lol: :lol: :lol:

"Michael Essien jest tego lata najbardziej pożądanym piłkarzem na świecie. Chelsea zaoferowała za niego 38 milionów euro, ale działacze Olympique Lyon, gdzie gra Ghańczyk, wyśmiali tak niską ofertę – informuje „SuperExpress”.

A jeszcze kilka lat temu Essiena nie chcieli w polskiej lidze za psie pieniądze!

Bogdan Maślanka, polski menedżer mieszkający w Szwecji, dostał w 1999 roku sygnał z Ghany, że do wzięcia jest prawdziwa perełka. Alhaji Sly Tetteh, założyciel i właściciel klubu Liberty Professionals, alarmował, że pojawił się w jego klubie talent, jakiego nie widział od lat. To był właśnie Michael Essien, defensywny pomocnik, który miał wówczas 17 lat.

- Wpadłem na pomysł, aby europejską karierę Essien zaczął od Polski. Tu miał się wypromować i stąd trafić na Zachód - mówi Bogdan Maślanka. - Zadzwoniłem do trenera Mirosława Jabłońskiego, którego znałem wcześniej - z czasów, gdy pracował w Legii Warszawa. Próbowałem przekonać, aby dał Essienowi szansę w Polsce, ale nic nie wskórałem.

Jabłoński był wówczas trenerem Zagłębia Lubin. Gdyby klub zdecydował się wysupłać wtedy 200 tysięcy dolarów, Essien trafiłby do Lubina i stałby się pewnie najlepszym interesem w historii miedziowego klubu.

- Niestety, zainteresowania Essienem nie było w ogóle. Zadzwoniłem więc do Zbigniewa Bońka. Miał kontakty we włoskiej Veronie i pomyślałem, że może tam umieścimy Essiena. Niestety, znowu klapa. Boniek nie był chyba przekonany do tego pomysłu, jak inni nie przypuszczał, że Essien to może być taka bomba - mówi Maślanka.
"

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 lip 2005, 10:38

Mikusinski pisze:Echchch...Julio Baptista, jest własciwie pomiędzy Barcą a Arsenalem. Katalonczycy próbują różnych strategii aby pozyskać Brazylijczyka. Jedną z nich jest, aby na zasadzie wymiany do Sevilli przeszedł Javier Saviola(nie jest widziany w składzie Barcelony :? )a do Barcy wlasnie Baptista. Dla działaczy Barcy, jest koniczne aby w składzie barcy na następny sezon znalazl się Barzylijczyk.
Raczej nie. 'Bestia' nie posiada paszportu UE i to w zasadzie przekreśla jego szanse na grę w Barcy w tym sezonie. Arsenal ma zdecydowanie większe szanse na pozyskanie Baptisty. Nie wiem skąd Ty bierzesz takie informacje jak w zdaniu które celowo pogróbiłem :roll: Masz jakieś znajomości w szeregach działaczy Barcy :?:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 08 lip 2005, 10:43

Niggaz pisze:
Mikusinski pisze:Echchch...Julio Baptista, jest własciwie pomiędzy Barcą a Arsenalem. Katalonczycy próbują różnych strategii aby pozyskać Brazylijczyka. Jedną z nich jest, aby na zasadzie wymiany do Sevilli przeszedł Javier Saviola(nie jest widziany w składzie Barcelony :? )a do Barcy wlasnie Baptista. Dla działaczy Barcy, jest koniczne aby w składzie barcy na następny sezon znalazl się Barzylijczyk.
Raczej nie. 'Bestia' nie posiada paszportu UE i to w zasadzie przekreśla jego szanse na grę w Barcy w tym sezonie. Arsenal ma zdecydowanie większe szanse na pozyskanie Baptisty. Nie wiem skąd Ty bierzesz takie informacje jak w zdaniu które celowo pogróbiłem :roll: Masz jakieś znajomości w szeregach działaczy Barcy :?:
No właśnie paszport jest chyba najwiekszym mankamentem całej tej sprawy. Po za tym, klub który bedzie chcial kupic Bestie, będzie musiał wyłożyć 40 mln €.
Nigazz-chodzę po różnych serwisach i czytam różne newsy transferowe :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 lip 2005, 10:59

Mikusinski pisze:chodzę po różnych serwisach i czytam różne newsy transferowe :wink:
Ja również ale z tym 'konieczne' to przesadziłeś bo dla Barcy obecnie żaden transfer nie jest już konieczny chyba a już napewno nie Baptisty bez paszportu. Można to między bajki a Marcę włożyć :wink:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 08 lip 2005, 11:02

Niggaz pisze:
Mikusinski pisze:chodzę po różnych serwisach i czytam różne newsy transferowe :wink:
Ja również ale z tym 'konieczne' to przesadziłeś bo dla Barcy obecnie żaden transfer nie jest już konieczny chyba a już napewno nie Baptisty bez paszportu. Można to między bajki a Marcę włożyć :wink:
"Sztab techniczny przyznaje, że ‘Bestia’ to kluczowe ogniwo w planach blaugrany, która z chęcią widziałaby go w swojej jedenastce przez kilka następnych lat.. "

Pasi???

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 lip 2005, 11:15

Mikusinski pisze:"Sztab techniczny przyznaje, że ‘Bestia’ to kluczowe ogniwo w planach blaugrany, która z chęcią widziałaby go w swojej jedenastce przez kilka następnych lat.. "

Pasi???
Primo - ja nic do Ciebie nie mam i do Twoich newsów więc nie musi mi nic pasować czy też nie.
Secundo - Takich informacji w sezonie ogókowym pojawia się na pęczki chyba doskonale o tym wiesz, że 75% to bajki a'la Marca.
Tertio - Przez kilka następnych lat ale czy już od tego sezonu? Czy może dopiero gdy zwolni się miejsce dla piłkarza bez paszportu? A źródło tego newsa? Ciekawe kto taki powołał się na sztab techniczny. Interesuje się sprawami Barcy i wiem dobrze co jest możliwe bardziej a co mniej i teksty w stylu tego cytatu który zapodałeś nie przemawiają do mnie.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 09 lip 2005, 9:38

Echhh. Abramowicz złożył ofertę za Ronaldninho w wysokości 120 mln €. Czy on zgłupiał? Mam nadzieję, że Braca odrzuci ofertę...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”