z wczorajszego meczu wycialem
fizycznie to jest poziom kts weszlo, pozostaje nadrabiac talentem, na szczescie tego wystarcza na krecenie sie w okolicach zlotej pilki i przeblyski na mundialu nawet bedac takim czlapakiem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 04 gru 2022, 18:58
z wczorajszego meczu wycialem
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 04 gru 2022, 19:02
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 gru 2022, 19:11
Tomusmc

Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 gru 2022, 19:19
Wiedziałem, że ciebie przywołam pierwszego, ale tu się w ogóle nie dziwię. Jak ma się smutne życie to później odbija się wszystko na Juve czy reprezentacji Polski
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 04 gru 2022, 19:19
piotrcies

Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 04 gru 2022, 19:23
Bo postrzeganie tego meczu jako ''naprawdę fajnego'' to konsekwencja naszej gry na tym turnieju, a nie tego, że ten mecz był obiektywnie "naprawdę fajny".
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 gru 2022, 19:25
Dlaczego Arabię wrzuca się na równi z Argentyną i Meksykiem? Nie był świetny, ale w porównaniu do dwóch pozostałych był co najmniej przyzwoity
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 gru 2022, 19:27
Ja napisałem wcześniej, że zagraliśmy dobrze JAK NA NASZE MOŻLIWOŚCI. Wcześniej też pisałem, że tego meczu nie wygramy, ale pokażemy się z lepszej strony i miało być to porównanie do meczu z Argentyną. Wczoraj Australia zagrała zajebiście, a dzisiaj my przeciętnie. No [k****]
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Antoni Walendziak » 04 gru 2022, 19:28
Antoni Walendziak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 04 gru 2022, 19:43
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 gru 2022, 19:56
Typie, oceniam najczęściej na gorąco i jeśli mi powiesz, że w tamtym momencie nie miałem racji jak to pisałem to ciebie też wyśmieję. Polska grała mega [ch**], oczy bolały, Krychowiak kopał się w czoło, Czesław to dupa nie trener i podjął masę złych decyzji, z Meksykiem i Argentyną zagraliśmy jak rasowe lamusy, ale biorąc wszystko na chłodno podsumowałem, że mimo tak słabej gry awansowaliśmy dalej z czego się cieszę. Dlaczego tego nie przytoczysz? Dlaczego wyciągasz tylko to jak jechałem po nich, a nie jak to, że wszystko brałem na klatę i nie wycofałem się nigdy ze swoich słów? Dzisiaj, mimo wcześniejszych niepowodzeń, byłem pewien, że jak nie mają nic do stracenia do zagrają lepszy mecz i powalczą. Było tak czy jesteś kolejnym, który powie, że Francji się nie chciało?Hersk pisze: ↑04 gru 2022, 19:43Tomus po co pouczasz innych jak własciwie codziennie nazywasz na tym forum jakiegos piłkarza albo klub parówami, jedziesz po każdym piłkarzu własciwie ktoremu cos nie wyjdzie w jakims istotnym momencie. Nagle jakis patriotyzm sie w tobie odzywa bo ktoś po Polakach jezdzi? Przeciez pochopnie oceniasz z kanapy chyba z 1000 piłkarzy na tym forum, mam ci cytaty wklejac jak jezdzisz po kims bo np skiksował?
W meczu z Meksykiem Zalewskiego lamusem nazywasz, Krychowiaka jebanym debilem, Michniewicza jebanym przegrywem. A o grze piszesz coś takiego: "Niech te polskie kurwie obejrzą sobie jak się gra w piłkę. Wystarczy dokładnie podać do napastnika, ale od tego trzeba mieć piłkarzy, a nie podróbki".
Nasi to kurwie i podróbki, ale jak ktoś inny skrytykuje to hejter XD
Naprawde nie lepiej powiedzieć jestem hipokrytą i przez emocje pierdole?
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 04 gru 2022, 20:04
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 gru 2022, 20:08
Że co [k****]? XD zapewne śmieje się na lajcie z takiego Lukaku jak sobie oglądam na bieżąco, ale nie pisze później przez parę dni jaki to on nie był [ch**]. Nie piszę też o słabym meczu Juve przez tydzień i nie porównuję go do Realu Madryt na każdym kroku. Ogarnij człowieku
Tomusmc
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio