AS Roma (zbiorczy) - Strona 166

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Roma w lidze?

1-2
0
Brak głosów
3-4
1
20%
5-6
4
80%
7-8
0
Brak głosów
Poniżej 8
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Re: AS Roma (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 07 cze 2009, 23:28

Yukasz pisze:Nieprzypadkowo nie wiedząc o co chodzi na 99% byłem pewny że chodzi o Balotellego. Dziwne nie?
To rzeczywiscie jest super argument i usprawiedliwienie dla tych idiotów.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 07 cze 2009, 23:36

Babel pisze:Na debili nie wymyslono innej rady albo wpierdol albo mgla
Pewnie nieprzypadkowo Rzymianie (celowo ciągle pomijam słowo kibice) wybrali 'wpierdol' a Balotelli 'mgłę' :P
Babel pisze:Mario juz zmadrzał.
A łyżka na to 'niemożliwe'. Pewnie to samo powie gdyby usłyszała że nie było wtedy żadnych prowokacji, także ode mnie gdy czytałem od postronnych osób włoskiej piłki pochwały zachowania Balotellego, gdy dowiadywałem się że na innych stadionach jest oklaskiwany i że wszyscy czarni zawodnicy w Rzymie są obrzucani bananami, ba turyści też.
Jeśli rzeczywiście jesteś zdziwiony tym zachowaniem i atakiem w niemal czystego jak łza Balotellego (bo on nic nie zrobił, tylko rozmawiał itp) to jestem zmuszony powiedzieć - dobranoc.
Wiesz tak samo śmieszne było dla mnie tłumaczenie Małeckiego po jakimś ligowym meczu nad morzem że on nic nie zrobił, po prostu się cieszył, kocha Wisłę a ci niedobrzy kibice wszystkich rywali Wisły niewiedzieć czemu go wyzywają :roll:
Babel pisze:To rzeczywiscie jest super argument i usprawiedliwienie dla tych idiotów.
:arrow:
kilka postów wcześniej Yukasz pisze:Nie będę nikogo bronił i należy ganić takie zachowania
Nie no, jest coraz bardziej zabawniej, może jeszcze zostanę :lol:
A Balotelli był pewniakiem bo już dawno wróżyłem mu uwielbienie ze strony innych kibiców. Nie pomyliłem się. Dziwne ze nie był nim np Zanetti, nie?

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 cze 2009, 0:00

Dla mnie Balotelli to nadal 'wszystko na głowie, nic w głowie'. Ty możesz sobie wmawiać że w kilka tygodni ukończył przyspieszony kurs mądrości i debilem już nie jest. W końcu to zawodnik Interu, więc bronić go nalezy (teraz i wtedy). I nikt nikomu nie zabroni mówić że to deszcz pada a nie ślina leci.
I co do rzeczy w ogóle ma to że koleś (ponoć taki odważny) teraz niby zmądrzał a jeszcze kilka tygodni temu prosił się by dostać wpierdol a to tylko dlatego że jego od kibiców Romy dzieliła siatka i ochrona?
kibic Juve na forum Romy pisze:Naszych też prowokował. No cóż. Będzie słyną teraz z tego.
Nie wiem jak było w tym przypadku ale Babel pewnie znowu jest zdziwiony :) Balotelli - santo subito!

PS A w Sebe nie rzucali pomarańczami? Musieli!

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 08 cze 2009, 0:15

Yukasz pisze:Pewnie nieprzypadkowo Rzymianie
Kilku/kilkunastu na jednego to jest siła kibicowska. Sorry siła mieszkanców Rzymu :spoko:
Yukasz pisze:Jeśli rzeczywiście jesteś zdziwiony tym zachowaniem i atakiem w niemal czystego jak łza Balotellego (bo on nic nie zrobił, tylko rozmawiał itp) to jestem zmuszony powiedzieć - dobranoc.
No jak na razie tylko kibice Romy sa czysci i pewnie z trybun spiewali "Mario Balotelli naszym przyjacielem jest" i dlatego ten zaczał zapraszac ich na wspolne swietowanie po meczu, jedynie Panucci długo sie wahał bo w nocy na Rai Uno leciały jego ukochane wyscigi maszyn rolniczych, ale Mario chciał aby wpadł koniecznie. Nie zrozumieli sie, ot koniec problemu.
Yukasz pisze:Nie no, jest coraz bardziej zabawniej,
No, coraz bardziej sie rozkreczasz. Najpierw rzucanie bananmi, potem OIOM za manifestowanie radości, porównywanie Zanettiego do ledwo co pełnoletniego chłopaka. Zostan podejrzewam że bedzie jeszcze ciekawie.
Yukasz pisze:W końcu to zawodnik Interu, więc bronić go nalezy (teraz i wtedy). I nikt nikomu nie zabroni mówić że to deszcz pada a nie ślina leci.
O co Ci chodzi człowieku? Bronie zawodnika, którego zaatakowała i probowała poniżyć banda debili. Broniłbym tak samo Mexesa gdyby zaatkowali go kibice w Mediolanie. Sorry nie kibice, to bedzie pewnie młodziez wszechmediolańska.
kibic Juve na forum Romy pisze: Naszych też prowokował. No cóż. Będzie słyną teraz z tego.
Najbardziej prowokował pewnie tego fana przez odbiornik telewizyjny. Ale już transparenty "Czarny Włoch nie istnieje" to zaczeli dopiero przygotowywac jak ich już sprowkował czy może przewidzieli jaki to z Mario gagatek i prowokator? W takim arzie marnuja sie chopcy.

Naprawde nie mam zamiaru dyskutowac w ten sposób, bo raz to strata czasu a dwa faktem niepodważalnym jeste iż piłkarz ma prawo reagowac w rózny spośób i rozny sposób manifestowac radość. A jesli przekroczy pewne granice od karanie sa specjalne komisje które moga go np. zawiesic czy kazac wpłacić odpowiednia sume. Wrócimy do rozmowy jak ów komisje przyznaja ze najlepsza kara dla Balotellego jest obrzucanie bananami lub obrazliwe transprenty. Jesli nie widzisz pewnych oczywistości to podejrzewam, że moje kompetencje kończa sie w tym miejscu. Bez odbioru.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 cze 2009, 0:34

Babel pisze:O co Ci chodzi człowieku? Bronie zawodnika, którego zaatakowała i probowała poniżyć banda debili.
O to mi chodzi człowieku że nie działo się to bez przyczyny. Ty zaś deprecjonujesz jedno wydarzenie (pitolisz że sobie rozmawiał z Panuccim, w takim razie jestem skłonny uwierzyć że kibole Górnika też tylko rozmawiali z zawodnikami na słynnym już treningu i po prostu świętował zdobycie gola. Roma w tym sezonie straciła wiele goli, w poprzednich takze a kibole Romy uczepili się biednego Balotellego :haha: ) i ganisz tylko postawę Rzymian. Już wierzę że broniłbyś Mexesa szczególnie znając Twój stosunek do niego.
A określenia tak rozbieżne byś zrozumiał że Balotelli kiedyś siał a dziś zbiera plony.
Babel pisze:Kilku/kilkunastu na jednego to jest siła kibicowska. Sorry siła mieszkanców Rzymu :spoko:
Ale Criscito i przede wszystkim Seba z nim byli :lol2: A tak serio to na serio myślisz że na całym świecie w tym i w Mediolanie jest inaczej?

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3330

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 cze 2009, 1:10

Hmm z Balotellim jest ciekawa sytuacja. Ciekawa z tego wzgledu ze jestem niemal pewny ze czesc atakow na niego (moze nawet ich wiekszosc) tak naprawde nie ma podloza czysto rasistowskiego. Mam na mysli to ze kibole nie atakuja go wcale dlatego ze jest czarny. Wykorzystuja tylko jego kolor skory bo wiedza ze uwypuklajac jego widoczna odmiennosc (Wlosi naturalnie czarni nie sa ;) najbardziej go zrania i pewnie im sie to udaje bo nie wierze ze go to nie rusza. Prawdziwym powodem jak mozna sie domyslac jest zachowanie zawodnika na boisku (takze niektore wypowiedzi jezeli mnie pamiec nie myli). Okazywanie braku szacunku rywalom i kibicom rywali Interu daje asumpt do takich rzeczy jak omawiane tutaj. Jezeli Balotelli nie zaprzestanie zgrywac kozaka to agresja wymierzona w niego na pewno nie ustanie bo daje ku temu pretekst.
Oczywiscie takie incydenty jak ten wspomniany powinny byc potepione i zachowanie Mario ich nie usprawiedliwia. No ale kibolom niewiele trzeba skoro nawet potrafia obrazic legende wlasnego klubu za byle pierdole.

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 08 cze 2009, 2:03

Hmm z Balotellim jest ciekawa sytuacja. Ciekawa z tego wzgledu ze jestem niemal pewny ze czesc atakow na niego (moze nawet ich wiekszosc) tak naprawde nie ma podloza czysto rasistowskiego. Mam na mysli to ze kibole nie atakuja go wcale dlatego ze jest czarny. Wykorzystuja tylko jego kolor skory bo wiedza ze uwypuklajac jego widoczna odmiennosc (Wlosi naturalnie czarni nie sa najbardziej go zrania i pewnie im sie to udaje bo nie wierze ze go to nie rusza. Prawdziwym powodem jak mozna sie domyslac jest zachowanie zawodnika na boisku (takze niektore wypowiedzi jezeli mnie pamiec nie myli).
Trudno sie z tym nie zgodzic, ale nie jest to tez cala prawda. Zlatan tez niejednokrotrnie wypowiadal sie w mediach w bardzo pewny siebie sposob , a jednak nikt go nie obrzuca. Takie akcje przeciwko Mario sa podejmowane nie po raz pierwszy i skoro ich prowokowal to odpowiedzcie na pytanie, ktore Babel postawil. Te transparenty to w przerwie przygotowali? Kto tak naprawde zaczal i dlaczego? Na te pytania bardzo ciezko bedzie odpowiedziec, a pewnym jest ze rasistowskie zachowania powinny byc bezwzglednie tepione i to bez wzgledu na to czy agresorzy mieli podstawy do takiego zachowania, czy tez nie.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 08 cze 2009, 8:53

Miało byc bez odbiou, ale co tam.
Yukasz pisze:Już wierzę że broniłbyś Mexesa szczególnie znając Twój stosunek do niego.
No własnie to jest różnica bo ja swoje moge na jego temat myslec, nawet z trybun mu zwymyślac (nie za bardzo znam włoski i francuski :roll: ), ale wychodzac ze stadionu mam go daleko w powazaniu i przetaje mnie obchozic co mowił o klubie. To sie nazywa zdrowy rozsadek. Mexesowi za teksty to w Mediolanie powinni łeb ukrecić idac Twoim tokiem rozumowania, a nie sadze zeby doszlo do takiej sytuacji jak w przypadku Mario. Przynajmniej mam taka nadzieje.
Yukasz pisze:A tak serio to na serio myślisz że na całym świecie w tym i w Mediolanie jest inaczej?
Uwielbiam taka argumentacje. Skoro wiele razy sprowadzałes wszystko do absurdu to zniesiesz jeszcze jedno: jakby na całym swiecie gwałcili entuzjastów jednosladów to tez byś tak robił?
Chlopaczek pisze:Ciekawa z tego wzgledu ze jestem niemal pewny ze czesc atakow na niego (moze nawet ich wiekszosc) tak naprawde nie ma podloza czysto rasistowskiego
To jest paradoks bo nie ma i ma zarazem. Zachowanie Mario to oddzielny akapit. Pisałem wielokrotnie ze pilkarsko to on jest mezczyzna ale mentalnie jeszcze nie bardzo. Jego reakcje moga wynikac po prostu z wieku. Kibice chca wykorzystac jego słaby punkt, bo kazdy go orientuje sie w jego historii to wie, że nie jest to przykład równy Rogerowi i nie bardzo miał wpływ na to że urodził sie we Włoszech, biologiczni rodzice go porzucili a zaadoptowała go włoska rodzina. Jak piszesz na pewno go to boli, bo mieszkajac przez całe zycie we Włoszech, wychowujac sie we włoskiej tradycji, pewnie wiele tez zawdziecza włoskim trenerom chciałby na polu pikarskim tym kibicom cos oddać. Jedni reaguja płaczem, inni obojetnoscia a jeszcze inni gestami. Z drugiej strony jest pewnien kontekst rasistowski bo chodzi o kolor skóry i sam motyw banana jest dośc znamienny.

Jako ciekawostke wkleje zdjecie jednego z najlepiej zapowiadajacych sie młodych włoskich pikarzy Romy. Tak aby sprawa nabrała kolorytu (?)
Chlopaczek pisze:kibolom
:o dalej czytasz wyborcza!

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 cze 2009, 11:21

creek pisze:Trudno sie z tym nie zgodzic, ale nie jest to tez cala prawda. Zlatan tez niejednokrotrnie wypowiadal sie w mediach w bardzo pewny siebie sposob , a jednak nikt go nie obrzuca.
Mysle ze jakby rzucili w Zlatana bananami to by po prostu podniosl jednego i go zjadl :P Zlatan dostaje zwyczajowa porcje gwizdow oraz zjebek przyspiewek i tyle.
creek pisze:Te transparenty to w przerwie przygotowali? Kto tak naprawde zaczal i dlaczego?
Ma ktos fotki tych transparentow? Jakies pro czy wygladaly jak zrobione na lekcji plastyki? Do genezy konfliktu pewnie nie dotrzemy chyba ze Yukasz byl jednym z inicjatorow tych dzialan to rzuci nam (banana?) troche swiatla na cala sprawe. Mnia natomiast zastanawia dlaczego to wlasnie kibice Romy mieliby byc takimi wielkimi rasistami. W samym Rzymie predzej bym postawil na kiboli Lazio. Jak zachowywali sie laziale podczas meczow z Interem?

Od Wyborczej zaczynam kazdy nowy dzien :)

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 08 cze 2009, 14:45

Z tego co pamietam to nie bylo zadnych ekscesow w meczu z Lazio w Rzymie, ale tam Mario nie gral, nie wiem nawet czy byl na lawce. To byl ten okres kiedy Mou pokazywal mu kto rzadzi :D Osobiscie watpie aby rzucali w Mario bananami, z tego co sie orientuje to kibice Interu i Lazio maja sztame.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 cze 2009, 17:27

Babel pisze:No własnie to jest różnica bo ja swoje moge na jego temat myslec, nawet z trybun mu zwymyślac (nie za bardzo znam włoski i francuski :roll: ), ale wychodzac ze stadionu mam go daleko w powazaniu i przetaje mnie obchozic co mowił o klubie. To sie nazywa zdrowy rozsadek. Mexesowi za teksty to w Mediolanie powinni łeb ukrecić idac Twoim tokiem rozumowania, a nie sadze zeby doszlo do takiej sytuacji jak w przypadku Mario. Przynajmniej mam taka nadzieje.
Problem w tym że jak już wyszedłeś z tego stadionu to jak teraz pokazujesz cały czas żyjesz Interem więc także poza stadionem nie lubisz Mexesa. A szczególnie wielu Włochów także poza stadionami żyje futbolem - widać taki zboczony kraj bo ciągle by gadali o piłce.
Może i Mexeswoi powinni łeb ukręcić, nie wiem. Na jego miejscu z tego powodu na pewno wakacji bym nie spędzał w Mediolanie bo Babel obiecuje że zachowałby zimną krew, wielu Włochów pewnie też ale inni już niekoniecznie. Są różne czuby i nie wiadomo co komy przyjdzie do łba. Dlaczego znowu mam wrażenie że sądzisz iż pochwalam takie a nie inne zachowanie w stosunku do Balotellego?
Babel pisze:Uwielbiam taka argumentacje. Skoro wiele razy sprowadzałes wszystko do absurdu to zniesiesz jeszcze jedno: jakby na całym swiecie gwałcili entuzjastów jednosladów to tez byś tak robił?
Co niby wg ciebie argumentowałem tą 'niby argumentacją'? Mam wrażenie że znowu nie zrozumiałeś i kolejny raz próbujesz mi wmówić że pochwalam zachowanie kiboli Romy.
Napisałeś 'Kilku/kilkunastu na jednego to jest siła kibicowska' odnosząc to do mieszkańców Rzymu. Więc odnioslem się tylko do tego zdania pomijając ekscesy związane z rzucaniem bananami w zawodnika Interu. Możesz twierdzić inaczej ale nikt mi nie powie że na znaczną większość osób przebywanie w towarzystwie nie ma wpływu na ich zachowanie. Przebywając ze znajomymi czy po prostu w kupie wiele osób zachowuje się odważniej i niekiedy zrobi coś czego w pojedynkę by nie zrobiła. I sprawdza się to na całym świecie a nie tylko w Rzymie. Zapewne o tym wiesz ale po prostu tak sobie chlapnąłeś iż takie zachowanie to głównie domena Rzymian chyba po to by ta dyskusja jeszcze głośniej pukała w dno od spodu.
Babel pisze:Jako ciekawostke wkleje zdjecie jednego z najlepiej zapowiadajacych sie młodych włoskich pikarzy Romy. Tak aby sprawa nabrała kolorytu (?)
I co chciałeś tym udowodnić? To miała być napinka? Chciałeś pokazać wyższość Balotellego? Chcialeś mi dokuczyć bo piłkarz nie gra na tym poziomie na jakim niegdyś mu karierę wróżono? No to ci się nie udało, bardziej Okace jest przykro że jego kariera się zatrzymała niż mi. Wyslij mu list wyśmiewajacy, może strzeli sobie w łeb. Jedyne co tym pokazałeś to swoją infantylność. Jak będzie ci się nudziło to w następnym poście wspomnij o Albercie i to jakim jest wielkim młodym talentem i o niedawno skończonym sezonie w wykonaniu Romy.
Kolejną rzeczą którą udowodniłeś jest to że takie a nie inne zachowanie Rzymian w stosunku do Balotellego nie ma podłoża rasistowskiego (chciałem ci to pokazać nawiązując do Zanettiego ale dla ciebie było najważniejsze samo porównanie i uczepiłeś się zestawiam młokosa do wielkiego dla kibiców Interu zawodnika. Jednak mógł to być każdy inny np czarny Vieira). Możesz jeszcze dla zabawy wrzucić fotki innych czarnoskórych byłych zawodników Romy lub rywali a w których nikt nie rzucał bananami i nikt żadnych w ich kierunku transparentów nie wywieszał. Jest jak napisał Chłopaczek.
creek pisze:Osobiscie watpie aby rzucali w Mario bananami, z tego co sie orientuje to kibice Interu i Lazio maja sztame.
Jak ktoś jest rasistą to nie powinno mu robić różnicy czy czarnoskóry piłkarz gra w drużynie przyjaciela czy rywala. Jak robi to jest zagubioną popierdółką która nie wie czego chce w życiu a nie żadnym rasistą.
Tak samo jest z Rzymianami - skoro nie przeszkadza im czarny Okaka a przeszkadza Balotelli to chodzi tu o coś innego niż o sam rasizm. Rzucając bananami po prostu chcieli mu tylko bardziej dokuczyć. Rasista nie wybiera sobei czarnych osób z którymi sie kumpluje i których leje po gębie.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 08 cze 2009, 18:05

Łoojezu. Sami interpretatorzy z bożej łaski :roll:

Zdjecie Chuki Okaki wkleiłem po to by dziejowej sprawiedliwosci stało sie za dość i kibice Romy mogli teraz swojego nieistniejacego czarnego Włocha bananami obrzucić. Nic mi do jego poziomu, choć widocznie kazdy ma takiego nieistniejacego czarnego Włocha na jakiego zasłużył. A skoro już zrobilo sie tak empatycznie to zamiast analizowac moja skromna osobe, pomysl jak miło jest Stefano jak jego zwolennicy obrzucaja bananami jego kolege także z powodu koloru skóry, w rzeczywistosci bardzo podobnego do barwy jego cery.

Odnosnie argumentu o Zanettim. Jesli nie widzisz róznicy miedzy psychika 35-letniego faceta który w swoim zyciu to pewnie cały glob przebiegł (moze kilkukrotnie) i na stadionie widział juz chyba wszystko a psychika 18-letniego chłopca wyrwanego rok temu z piłki juniorskiej to gratuluje.

Do reszty sie nie odniose bo widze ze nie warto. Generalnie fajny materiał na western sie kroi: Brudny, zły, czarny Balotelli i kilku wspaniałych tifosi Romy.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 cze 2009, 18:18

Babel pisze:Zdjecie Chuki Okaki wkleiłem po to by dziejowej sprawiedliwosci stało sie za dość i kibice Romy mogli teraz swojego nieistniejacego czarnego Włocha bananami obrzucić.
Ja nie rzucałem, nikt z forum także. Moze był to Chłopaczek :think: Nawet nie wszyscy mieszkańcy Rzymu, jedynie jakaś grupka, wiec nadal nie wiem po co ta fotka w tym temacie. Wyślij może do Rzymu.
Poza tym napisałem (zresztą nie tylko ja) jakie jest prawdziwe podłoże tych ataków i jak to się ma do rasizmu.
Inną kwestą jest to że ja PYTAŁEM po co ta fotka a nie twierdziłem że miałeś to i to na celu.
Babel pisze:Odnosnie argumentu Zanettiego. Jesli nie widzisz róznicy miedzy psychika 35-letniego faceta który w swoim zyciu to pewnie cały glob przebiegł (moze kilkukrotnie) i na stadionie widział juz chyba wszystko a psychika 18-letniego chłopca wyrwanego rok temu z piłki juniorskiej to gratuluje.
Widzę ale wiek nie jest żadnym usprawiedliwieniem jego zachowań. Jak Balotelli nie dorósł do funkcjonowania w świecie piłki to niech w nim nie żyje lub poczeka aż dorośnie. Nie wiedze powodów by się rozwodzić nad tym co przeżył dany piłkarz (jakikolwiek) i czy należy mu wybaczyć takie a nie inne zachowanie czy nie nalezy. Czy miał trudne dzieciństwo czy nie miał itd
Babel pisze:Generalnie fajny materiał na western sie kroi: Brudny, zły, czarny Balotelli i kilku wspaniałych tifosi Romy.
NIestety jak do ściany ale w każdym wierszu nie będę pisał tego co wielokrotnie juz napisałem.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 cze 2009, 18:21

Yukasz pisze: Moze był to Chłopaczek :think:
Wypraszam sobie. Ja w czasie incydentu z Balotellim bylem zajety gwizdaniem na plakat Maldiniego ubrany w koszulke Baresiego.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 08 cze 2009, 18:27

Yukasz pisze:Jak Balotelli nie dorósł do funkcjonowania w świecie piłki to niech w nim nie żyje lub poczeka aż dorośnie.
Mi wydaje sie że całkiem niezle funkcjonuje, a juz zupełnie rewelacyjnie spisywał sie w otoczeniu obrońców Romy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”