http://www.fakt.pl/Kandydat-ruchu-Palik ... 278,1.html
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 wrz 2011, 13:47
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 30 wrz 2011, 14:07
To nie prowokacja, ani żart.fieldy pisze:nie wiem czy to prowokacja, żart, czy jeszcze coś innego. Mam tylko nadzieję, że nie jest to 'na poważnie'
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 wrz 2011, 14:11
już chyba zmienili na Rucha Palikota, pewnie po to by skrót (RP) kojarzył się z Rzeczpospolitą Polskąfranz pisze:Jak najbardziej na poważnie, o ile w przypadku tego tworu pt. RPP,
jakbym miał stawiać większą kwotę na ich wynik, to max 3%. Palikot tylko w W-wie będzie, tych pozostałych pewnie niewiele osób kojarzy.franz pisze:Pozostaje mieć nadzieje, ze polska demokracja okaże się na tyle dojrzała, ze RPP dostanie góra 1-2%. Jak będzie zobaczymy.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 30 wrz 2011, 14:16
Miejmy nadzieje, ze tak będzie.fieldy pisze:jakbym miał stawiać większą kwotę na ich wynik, to max 3%
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 30 wrz 2011, 14:28
Skoro juz tak pozdrawiamy to ja chcialbym pozdrowic z tego miejsca wyborcow JKM. Pamietam ze swego czasu intensywnie dzialali na forum.franz pisze:Z tego miejsca serdecznie pozdrawiam forumowych wyborców RPP – wszystkich trzech.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 30 wrz 2011, 14:39
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 30 wrz 2011, 15:45
Również ich pozdrawiamChlopaczek pisze:Skoro juz tak pozdrawiamy to ja chcialbym pozdrowic z tego miejsca wyborcow JKM.
Serio rozważasz glosowanie na RPP, czy po prostu interesują Cie osobliwości flory i fauny?j1mmy pisze:nadal nie wiem na kogo będę głosował swoją droga to RPP ma jakiś sój program ujęty tak gdzieś cąłościowo ?
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 30 wrz 2011, 15:56
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 30 wrz 2011, 15:56
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 30 wrz 2011, 16:07
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 30 wrz 2011, 16:28
j1mmy pisze:Tak poważnie rozważam RPP
Berele Lewartow słusznie prawisz.Berele Lewartow pisze:Program jest taki, żeby wejsc do sejmu i kontynuowac autopromocje w ruchu poparcia samego siebie. Oprocz tego kilka towarzyskich wypadow do Moniki Olejnik, wcisaknie kitu, ze gospodarka jest najwazniejsza, kilka tanich skandali ku uciesze antyklerykalnych wyborców, byc moze takze zabranie na Wiejska pajaca Biedronia,a na koniec kadencji promocja nowej ksiazki.
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 30 wrz 2011, 16:53
Cholera zacheciles mnie. Dzieki Franzfranz pisze: - fundamentalny program reformy edukacji: „wibrator, wolna konopia i świński ryj w każdej podstawówce!”
- odpowiadanie na podstawowe potrzeby Polaka poprzez obowiązkową prenumerate inteligenckiego i oświeconego periodyku „NIE” dla każdego obywatela.
- Order Orła Białego dla Jurka Urbana! Należy mu się jak psu zupa!
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 30 wrz 2011, 17:11
Widzisz jak dobrze Cie znam.Chlopaczek pisze:Cholera zacheciles mnie.
Proste. Ciężko nie przyznać Ci racji.Chlopaczek pisze:Madrego to i warto posluchac.
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 30 wrz 2011, 17:23
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 30 wrz 2011, 17:28
Babel
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio