AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 1688

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 19 maja 2013, 12:03

albo zakręcić się na rok przy Juppie odchodzącym z Bayernu.
Na to nie ma kompletnie szans. Jeżeli stanie się coś nadzwyczajnego i Jupp jednak nie pójdzie na emeryturę, to jedynie kierunek Hiszpania wchodzi w grę.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 730

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 maja 2013, 12:09

Na to nie ma kompletnie szans. Jeżeli stanie się coś nadzwyczajnego i Jupp jednak nie pójdzie na emeryturę, to jedynie kierunek Hiszpania wchodzi w grę.
Wiem, wiem. To takie małe marzenie, które nic nie kosztuje :D

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 19 maja 2013, 12:18

Czyli Jupp przejmujący Real po Mou nie jest wcale nierealnym scenariuszem? Były jakieś informacje większe o tym? Sorry za OT

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 19 maja 2013, 12:30

Dlatego mówię, że musi się stać coś zdecydowanie nadspodziewanego, żeby jednak Jupp nie poszedł na emeryturę. On sam się wypowie na początku czerwca - po finale DFB Pokal. I mówił, że od dawna już wie co będzie robił po sezonie, więc podejrzewam, że zgodnie z planem emerytura.

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 19 maja 2013, 12:59

Wydaje mi się, że czytałem z nim wywiad, w ktorym powiedział, że jeśli nawet nie zakończy kariery, to poza Niemcy się nie rusza.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8716
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 maja 2013, 13:02

Masz racje, wydaje ci się.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 19 maja 2013, 13:06

tylerdurden, zdecydowanie wydaje Ci się. Powiedział dokładnie, że jest to jego ostatni mecz w Bl. Wczoraj na konferencji też powtórzył, że tu, gdzie zaczął karierę piłkarską i potem trenerską jego czas w Bl dobiegł końca.

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 19 maja 2013, 13:58

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 19 maja 2013, 14:56

Nie rozumiesz.
Powiedział, że nie jest najmłodszy, żeby się ruszać za granicę do trenowania, ale w Bundeslidze nie poprowadzi żadnego klubu. Najprawdopodobniej normalnie pójdzie na emeryturę. To był jego ostatni mecz w Bl w ogóle. Nie będzie pracował dla żadnego klubu Bl. Choć niepotwierdzone informacje mówią, że Bayern planuje mu jakąś funkcję w klubie, ale Jupp poza trenowaniem nie chce nic innego robić, więc to pewnie odpadnie.
I jeżeli zdarzy się coś niespodziewanego to zakończy karierę. Jak dla mnie właśnie tak się stanie.
W sobotę po raz ostatni poprowadzę drużynę w Bundeslidze jako trener. Gdybym miał 15 lat mniej, poważnie rozważyłbym pracę za granicą, ale młodszy już nie będę. Kluby chcą zmiany generacji, a to nie jest raczej możliwe z 68-latkiem
Widzisz tuta mówienie, że, na pewno nie rusza się poza Niemcy? Wcześniej też powiedział, że "oczywiście, że ma oferty z zagranicy" i ta wypowiedź powyżej była dalszym rozwinięciem tego co powiedział.

Zakończy normalnie karierę i będzie wszystko w porządku. Wielki trener i piłkarz przejdzie na emeryturę.

I w ogóle trochę niepoważne wrzucać newsy z fioletowej, gdzie ja słyszę te wypowiedzi live w telewizji w oryginale. Polskie tłumaczenia newsów są zwykle koszmarne. Kompletnie nie oddają sensu wypowiedzi.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 maja 2013, 20:02

(4-3-3): Abbiati; Abate-Zapata-Mexes-De Sciglio; Montolivo-Ambrosini-Nocerino; Niang-Balotelli-Robinho.
Skład na najważniejszy mecz w tym sezonie. Dziwi mnie trochę Nocerino kosztem Flaminiego, który ostatnio był w bardzo dobrej formie. Ciekawe czy to czasem nie jest ostatni mecz Robinho i Antonio w barwach Milanu.

Po zwycięstwo!

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 19 maja 2013, 20:46

Ciekaw jestem czemu ESa nie ma :?: Chyba forma jego jest powodem. Bo zmęczenie mnie nie przekonywuje skoro gramy ostatni mecz w sezonie, a nie słyszałem, żeby zaczynał fochy stroić.

Jestem pewny, że gdyby Robinho częściej grał zamiast Niang to już mielibyśmy 3 miejsce LM. Jednak warto było ogrywać Francuza bo trudno byłoby nie zająć 3 miejsca przy konkurencji która non stop traci punkty.

Cieszy Mnie brak występów Bojana oraz mam nadzieję, że będzie to ostatni występ Nocerino.

e:Wiecie czemu Antonini nie gra przez cały sezon :?:
Ostatnio zmieniony 19 maja 2013, 20:51 przez Slim91, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 maja 2013, 20:51

Ciekaw jestem czemu ESa nie ma Chyba forma jego jest powodem. Bo zmęczenie mnie nie przekonywuje skoro gramy ostatni mecz w sezonie, a nie słyszałem, żeby zaczynał fochy stroić.
Słabsza forma. Foch nie stoi. Polecam wywiad przedmeczowy.
Jestem pewny, że gdyby Robinho częściej grał zamiast Niang to już mielibyśmy 3 miejsce LM. Jednak warto było ogrywać Francuza bo trudno byłoby nie zająć 3 miejsca przy konkurencji która non stop traci punkty.
A czy ja wiem? Robinho myślami już jest gdzie indziej. Jakoś nie wierzę w zapewnienia, że chce zostać. Natomiast Niang dawał od siebie zawsze 100%.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 maja 2013, 20:53

Dobre otwarcie meczu. Oby bramkarz nie grał meczu życia.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”