Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 08 mar 2006, 8:41
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 mar 2006, 13:47
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 mar 2006, 13:53
no i co z tego ? byłes podłaczony do globalnej sieci - mogłes sobie poszukaćherdek pisze:Wiesz, pisałem z komputera ze szkoły, bo nam to na informatyke potrzebne
hahahaherdek pisze: A komentarze to zostawiaj dla siebie
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 08 mar 2006, 14:06
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: popluhar » 12 mar 2006, 19:45
popluhar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 mar 2006, 22:41
prośba do modów - odblokujcie temat o Deja Vupopluhar pisze:Przepraszam, napiszcie mi wszystkie slowa hiszpanskie na x. Potrzebne mi jest to na polski.
samemu ciężko poszukać ? łatwiej założyć konto na forum i zapytać ?popluhar pisze:napiszcie mi wszystkie slowa hiszpanskie na x
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 17 mar 2006, 22:57
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 21 mar 2006, 18:14
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 21 mar 2006, 19:09
O podobnym znaczeniu :Marq pisze:Ja mam taką prośbę do osób znających niemiecki. Mam napisać po niemiecku na trzy sposoby: Czym się interesujesz?
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 21 mar 2006, 19:21
O to mi chodziło! Wielkie dzięki!Juv pisze:O podobnym znaczeniu :Marq pisze:Ja mam taką prośbę do osób znających niemiecki. Mam napisać po niemiecku na trzy sposoby: Czym się interesujesz?
Was machst du gern ?
Welches Hobby hast du ?
Marq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 26 mar 2006, 22:17
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 26 mar 2006, 22:19
http://www.interklasa.pl/portal/dokumenty/tab_mat/piwus pisze:Potrzebuję wartość cosinusa 19,5 stopni. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mający możliwość sprawdził, bo nie dysponuję żadnymi tablicami, a potrzebuję na gwałt.
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 27 mar 2006, 15:59
Słońce jest okrągłe, lusterko kwadratowe. Jaki jest zajączek?
A. Owalny, B. Czworokątny, C. Jeśli ściana jest daleko to czworokątny, jeśli blisko to owalny, D. Jeśli ściana jest daleko to owalny, jeśli blisko to czworokątny, E. Jeśli lusterko jest małe, to czworokątny, a jeśli duże-owalny
Void

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 27 mar 2006, 16:21
Ja nie brałem bo z fizyki jestem cienki ale moi koledzyi koleżanki brali pytania były naprade rozwalajace ale bardziej od twojego Void rozwaliło mnie Co robili jacyś uczniowie Lwiatka w tamtym rokuVoid pisze:Mam pytanie do moich rówieśników (czyt. 2 klasa LO Wink ): Czy brał ktoś dzisiaj udział udział w polsko-ukraińskim konkursie fizycznym Lwiątko
Kendo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 30 mar 2006, 22:17
mlody_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio