Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 07 mar 2009, 13:44
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 mar 2009, 14:11
Śmiech. Wkleić Ci 10 innych artykułów, które mówią zupełnie coś innego? Tak naprawdę ani ja ani Ty na 100% nie wiemy jaka jest prawda, bo nie prowadziliśmy tych badań. Złapałeś się jednego artykuły które Ci pasuje i będziesz innych wyzywał od ciemnogrodów. Zaiste żenujące. Pozdro światły człowiekuCiemnogród niestety. Do Złotych Ust się nawet nadaje.
Macie jeszcze to chociaż być może już było -
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 mar 2009, 14:16
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 07 mar 2009, 14:16
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 07 mar 2009, 14:27
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 mar 2009, 14:29
Tak.Kamil232 pisze:Wkleić Ci 10 innych artykułów, które mówią zupełnie coś innego?
Mendez wie.Kamil232 pisze:Tak naprawdę ani ja ani Ty na 100% nie wiemy jaka jest prawda, bo nie prowadziliśmy tych badań.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 mar 2009, 15:10
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 07 mar 2009, 16:33
Napisałes to fakt, ale ich nie podałeś bo Ci się nie chce szukac w guglu. One przeciez na pewno sa, szkoda ze nie dałes nam szans na poznanie ich merytorycznej strony. Może byśmy sie z nimi zmierzyli, ale przecież się nie znamy, bo opieramy swoja wiedze na jednym artykule.Kamil232 pisze:Więc napisałem, że jest wiele innych które mówią zupełnie co innego.
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 mar 2009, 19:11
Skoro tak to czytanie ze zrozumieniem się kłania. Nie pierwszy już raz zresztą.Kamil232 pisze:I tylko oto mi chodziło.
Tak głupie, że aż śmieszne. Można ją rozbić na części pierwsze o obalić jak pół litra na dwóch, ale po co?MENDEZ pisze:Alkohol jest dozwolony bo jest zwykły trunek, który przy odpowiednim "dawkowaniu" nie wyrządzi Ci szkód (piwko czy wino) ale można oczywiście przedawkować, tak samo jak leki (po niektórych też nie powinno się prowadzić).
Narkotyki i rzeczy z tym związane to jeden wielki syf i nic pozytywnego. Tym bardziej, że siegają po nie, ci którzy nie znają umiaru - bądz tak im się wydaje
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 mar 2009, 19:14
Po jego stylu i wyzywaniu od ciemnogrodów i wklejaniu jednego artykułu 10 razy.Za to w ogole nie śmieszna wydaje Ci się dyskredytowanie wiedzy Mentora. Przeciez on na pewno nic nie wie i opiera sie na jednym artykule z Przekroju. Nie wiem na jakich podstawach to wnosisz, ale zapewne na wysłuchaniu argumentów jednej i drugiej strony o które apelujesz.
Wpisz sobie w google: szkodliwość marihuany i dostaniesz jak tak ich pragniesz.Nie wypowiedziałem swojego zdania na temat szkodliwości marihuany, na temat tego arytukłu i czy facet który tam pisze ma racje czy nie. Mi to do niczego nie potrzebne. Chodziło mi jedynie o wyzywanie od ciemnogrodów, bo ktoś uważa że zioło to syf. Dla mnie to śmieszne i żenujące i tyle.Napisałes to fakt, ale ich nie podałeś bo Ci się nie chce szukac w guglu. One przeciez na pewno sa, szkoda ze nie dałes nam szans na poznanie ich merytorycznej strony. Może byśmy sie z nimi zmierzyli, ale przecież się nie znamy, bo opieramy swoja wiedze na jednym artykule.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 mar 2009, 19:22
Widzę, że strasznie Ci leży na wątrobie ten artykuł i bez przerwy do tego wracasz. Pisałem już to, ale napiszę raz jeszcze - nie wyzywam od Ciemnogrodu za to, że ktoś marihuany nie lubi. Wyzywam za sposób myślenia i argumentację zupełnie oderwaną od logiki i rzeczywistości.Kamil232 pisze:Po jego stylu i wyzywaniu od ciemnogrodów i wklejaniu jednego artykułu 10 razy.
Alkohol przy odpowiednim dawkowaniu nie wyrządza krzywdy - czy nie to samo dotyczy marihuany?Mentor pisze:Alkohol jest dozwolony bo jest zwykły trunek, który przy odpowiednim "dawkowaniu" nie wyrządzi Ci szkód (piwko czy wino) ale można oczywiście przedawkować, tak samo jak leki (po niektórych też nie powinno się prowadzić).
Narkotyki i rzeczy z tym związane to jeden wielki syf i nic pozytywnego. Tym bardziej, że siegają po nie, ci którzy nie znają umiaru - bądz tak im się wydaje
Tego to w ogóle nie rozumiem.Tym bardziej, że siegają po nie, ci którzy nie znają umiaru - bądz tak im się wydaje
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 08 mar 2009, 1:51
Owszem. Wszystko jest dla ludzi. Ale to, że ja mam takie zdanie i że Ty masz podobne nie zmienia faktu, że on może mieć inne i to od razu nie oznacza, ze jest ciemnogrodem.Alkohol przy odpowiednim dawkowaniu nie wyrządza krzywdy - czy nie to samo dotyczy marihuany?
Wina pomagają w trawieniu, Browar rozpuszcza kamienie w nerkach etc. Pogadaj z dziadkiem na pewno Ci opowie o staro polskich zwyczajach.Czym pozytywnym jest alkohol?
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 08 mar 2009, 2:18
Kobietom w ciąży nie jest wskazane misiu. Także 5 zł na loda weź od mamy.Kamil232 pisze:Wina pomagają w trawieniuCzym pozytywnym jest alkohol?
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 08 mar 2009, 2:39
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 mar 2009, 2:55
I spowodowanych narkotykami też znajdziesz przypadki. Zmęczeniem, gapiostwem, złą pogodą itd także.Mentor pisze: A w programach informacyjnych regularnie podają przypadki wypadków śmiertelnych spowodowanych alkoholem. I co?
'zdecydowana większość'Cris7 pisze:Sam palę zioło i jakoś do głowy mi nigdy nie przyszło, żeby sięgnąć po heroinę. I zdecydowana większość osób, które znam ma tak samo.
Yukasz
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio