Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 31 maja 2013, 23:11
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 31 maja 2013, 23:23
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 31 maja 2013, 23:30
Owszem można się po części zgodzić bo Milan nie za bardzo lubi wydawać ok. 18 mln euro na gracza jednak jakby odpalić BoatengaEnJoy's pisze:Moim zdaniem jest to mało realistyczna opcja.
Wiarygodne źródło podało, że klauzula jest dostępna jedynie do końca lipca. Jak nikt go nie wykupi do tego czasu to od 1 sierpnia wraca klauzula wynosząca 90 mln euro.EnJoy's pisze:od razu przystąpić do szturmu a nie czekać do 30.08.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 31 maja 2013, 23:35
Klauzula Thiago wygasa 31 lipca, więc telenowela nie będzie długa.uważam, że jedyną szansą na transakcję byłoby szybkie działanie Gallianiego, od razu przystąpić do szturmu a nie czekać do 30.08
Sam Hamsik przyznał, że był zdecydowany na transfer do Milanu, ale po rozmowie z De Laurentiisem doszedł do wniosku, że chce zostać symbolem Napoli.Przecież poważnie interesowaliśmy się Hamsikiem(nawet składaliśmy oferty)
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 31 maja 2013, 23:39
piękna wizja, szkoda, że tak mało realna. do tego pozbyć się szrotu, zostawić allegriego i płakalbym ze szczęściaRealistycznie patrząc - Ogbonna?, Poli, Cerci + kretywny pomocnik (Thiago) i można zaczynać sezon
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 31 maja 2013, 23:47
A ja wiem czy mało realna? Wszystkie znaki na niebie wskazują, że szukamy wzmocnień na te pozycję. Podałem graczy, z którymi jesteśmy łączeni i po za Thiago nie są to ciężkie ani bardzo drogie transfery. Zwłaszcza, że na sprzedaży coś zarobimy u uszczuplimy wydatki na pensje.piękna wizja, szkoda, że tak mało realna. do tego pozbyć się szrotu, zostawić allegriego i płakalbym ze szczęścia
Tak jak w przypadku Poliego już chyba za dużo informacji, aby to była nieprawda. Widać, że w klubie wreszcie widzą innych pomocników niż B2B.CdS says Milan have completed the Jorginho signing and he'll stay on loan 1 year at Hellas Verona.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 31 maja 2013, 23:50
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 31 maja 2013, 23:52
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 01 cze 2013, 0:03
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 01 cze 2013, 0:19
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 01 cze 2013, 5:05
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 01 cze 2013, 8:41
Asamoah, Isla i Giovinco w zeszłym sezonie dostali 1,4 mln €Mirek15 pisze:Co tak małomete pisze:Poli ma ponoć zarabiać 1 mln euroPrzecież nawet Traore zarabia więcej bo bodajże 1,5.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 01 cze 2013, 8:47
Jeżeli nic się nie zmieni to jutro ma być decyzja.Co z waszym trenerem? Bo już mnie to mierzi, że nic nie wiadomo...
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 01 cze 2013, 9:40
Uwierzę w tę cyfrę gdy zobaczę taką wartość na informacji Gazzetty nt. wysokości pensji wszystkich graczy Serie A. Na razie chłopak zarabia 0,6, ale jest reprezentantem kraju, sprawdzonym w Serie A graczem, nawet jak na rezerwowego mógłby wywalczyć wyższą kwotę. Nie byłbym zaskoczony, gdyby dostał np. 2 miliony rocznie.BTW - Poli ma ponoć zarabiać 1 mln euro. Fajna suma i jak fajnie to wygląda w stosunku do tego co kiedyś dostawali i nadal dostają gracze gorsi od niego.
E, nie. Przede wszystkim: Ganz zanotował przez cały sezon średnią 1 gola na mecz. Chłopak należy do największych gwiazd całych rozgrywek. Po drugie: w primaverze była w tym sezonie stosowana duża rotacja, ale np. taki Henty zdobył niewiele bramek mniej od Petagny grając 1/3 mniej od niego i prezentował się korzystniej (Petagna: 23/13, Henty 14/9). Po trzecie: Cristante. Dopiero dalej bym umieścił Petagnę, tuż przed dwójką zmieniających się kapitanów: Lorą i Ferrettim i trzecim atakującym: De Feo. Ma wobec nich przewagę wieku, ale nie robiłbym z niego wielkiej gwiazdy primavery na miarę Verdiego czy Comiego.Wilmore przecież Petagna w ostatnim sezonie był największą (obok Cristante) gwiazdą Primavery.
1,2 miliona. Jak na przyjście z wolnego transferu + status wyróżniającego się gracza ekipy z Ligue 1 przed transferem (nie oglądałem, wiem to z plotek sprzed roku), to kwota uzasadniona. Odejdzie w lecie, nie martw się.Przecież nawet Traore zarabia więcej bo bodajże 1,5.
Moim zdaniem to gra na podbicie ceny Santosu. Jestem przekonany, że ostatni mecz w Milanie Robinho już rozegrał i w ciągu tygodni odejdzie do Brazylii. Mówi się o kwocie 6-8 milionów euro, ale jestem spokojny o jej wzrost.Mam nadzieję, że to zwykłe plotki o przedłużeniu umowy z Robinho. Przecież gracz musiałby zejść ze swoimi zarobkami do 2 mln euro.
No właśnie - czy ktoś zorientowany w osobie Thiago może powiedzieć, czy on jest w stanie grać ofensywnego pomocnika podwieszonego pod napastnika, albo grać mezz'alę, czyli lewo-środkowego pomocnika wspomagającego obronę i atak?Fajnie byłoby gdyby zastępca Allegriego(lub on sam) zdecydował się nie 4-2-3-1. DJ - Monto - Szary - Thiago - Cerci oraz Balo w ataku.
No to już mamy przechlapane, zaraz się zleci stado fanów innych włoskich ekip mówiących, że już obaj stwierdziliśmy dokonanie transferu Thiago.Na koniec pytanie - czy Milan ma szanse na jego zakup? Owszem ma.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_77 » 01 cze 2013, 9:52
Oj, widać że nie oglądasz Bundesligi, i to mogę zrozumieć. Ale żebyś nie wiedział jakie zespoły (z jakiej ligi) były w tym roku w finale LM?Wilmore pisze: Moim zdaniem widzę trzy ekipy, które mogą być dla niego interesujące pod względem sportowym: Arsenal, Dortmund i Milan. Patrząc na siłę ligi i perspektywy na przyszłość do wyboru zostają mu Kanonierzy i Milan.
Kamil_77
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio