Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 lip 2013, 16:58
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 lip 2013, 17:22
Wydaje mi sie ze to gra medialna Gallianiego majaca na celu zmusic Santos do finalizacji transferu.mete pisze:Robinho ma podpisać nową umowę...
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 11 lip 2013, 17:23
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 lip 2013, 17:25
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 11 lip 2013, 17:26
Kaka_ACM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 lip 2013, 19:57
No właśnie po dłuższym zastanowienie też mi się wydaje. Po prostu Santos liczy, że może uda się im za darmo go pozyskać, więc Łysy reaguje na to od razu. No nic trzeba liczyć, że się go uda przekonać do przeprowadzki do Brazylii.Wydaje mi sie ze to gra medialna Gallianiego majaca na celu zmusic Santos do finalizacji transferu.
Santos pogrywa sobie z nami zbijajac cene wiedzac ze Robinho w zasadzie tylko ich bierze pod uwage. Widzielismy juz takie akcje w wykonaniu Lysego. Brazylijczycy chcieli przechytrzyc starego lisa wiec Galliani puszcza plote ze Robson moze otrzymac nowa umowe i wtedy Santos moze sie wypchac. Ja bym tak zrobil i mam nadzieje ze nasz zarzad mysli podobnie.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 12 lip 2013, 13:24
Wydaje mi się że ciężko będzie sprzedać Robsona. Chłopak ma o sobie wysokie mniemanie i chcę zarabiać dobre pieniądze. Santos nie jest w stanie mu tego zaoferować i w tym problem.No właśnie po dłuższym zastanowienie też mi się wydaje. Po prostu Santos liczy, że może uda się im za darmo go pozyskać, więc Łysy reaguje na to od razu. No nic trzeba liczyć, że się go uda przekonać do przeprowadzki do Brazylii.
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 12 lip 2013, 14:00
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 12 lip 2013, 14:21
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 12 lip 2013, 14:26
NIe dużo ? On ma rok do końca kontraktu i szkoda marnować tyle kasy na gościa, który może być za rok dostępny o ile by się dogadał z Milanem.Ja bym 4-5 mln dał i nic więcej.Mirek15 pisze:bo 10 mln to nie jest dużo więc można go wziąć.
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 12 lip 2013, 14:28
A w Hiszpanii to sytuacja jest dobraSytuacja ekonomiczna w kraju też nie jest dobra(lekko mówiąc )
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 12 lip 2013, 14:32
Chodzi mi o samą jakość sportową. Wiadomo, że za rok jest za darmo jednak Mapou z Montpellier też miał być, a kopie piłkę w Newcastle teraz. Tym bardziej, że 10 mln to kwestia maksymalna za niego, a inni gracze na tą pozycje to wydatek ok. 20 mln euro. No chyba, że znaleźlibyśmy kogoś młodego jednak różnie to bywa.EnJoy's pisze:NIe dużo ?
Chyba jeszcze gorsza, ale co to ma do faktu. Przecież kluby z Hiszpanii oprócz Barcelony i Realu które żądzą się swoimi prawami nikogo nie kupują za gotówkę. No chyba, że transfer nie przekracza 5 mln.gilardino11 pisze:A w Hiszpanii to sytuacja jest dobra
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 12 lip 2013, 14:49
a gomez? zainteresowanie romy strootmanem (17 baniek)? a damiao do napoli (oficjalna oferta na 18 czy 20 baniek)? a mertens do napoli? a callejon do napoli? lazio za felipe andersona 8 dałoMazur w swoim stylu. Taka sytuacja jest w całej lidze. Tylko Juve może sobie pozwolić na coś więcej
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 12 lip 2013, 14:57
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 12 lip 2013, 15:00
rekinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio