Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 18 kwie 2010, 20:39
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 18 kwie 2010, 20:40
Brawa ze zauważył i wykorzystał, ale gol idzie na konto bodjaze Brocchiego, który uciekł z muru i bez jego "roboty" gola by nie bylo. Bramkarz totalnie zaskoczony.cloner pisze:Mirko Vucinić znowu rozjebał system. Świetny napastnik, ten strzał z rzutu wolnego poezja
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 18 kwie 2010, 20:40
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 18 kwie 2010, 20:49
i ladnie lazio pozegnal po meczu kciukami w dolFantastycznie zachował się Totti, gdy schodzący z boiska Vucinic (?) od razu skierował się na ławkę pokazywał mu, gdzie ma pójść i komu za wsparcie w trakcie meczu i doping podziękować. Oby jak najwięcej takich piłkarzy.
Totnik_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 18 kwie 2010, 20:53
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 18 kwie 2010, 21:00
Wilmore pisze:Fantastycznie zachował się Totti, gdy schodzący z boiska Vucinic (?) od razu skierował się na ławkę pokazywał mu, gdzie ma pójść i komu za wsparcie w trakcie meczu i doping podziękować. Oby jak najwięcej takich piłkarzy.
Zgodzę się.O tym właśnie wcześniej pisałem.Piłkarze Romy są zajebiście związani z kibicami, nigdzie tego aż tak nie wiedziałem.Zachowanie Tottiego w oby dwóch sytuacjach eleganckie.Wilmore pisze:i ladnie lazio pozegnal po meczu kciukami w dol
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 18 kwie 2010, 21:06
AgaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 18 kwie 2010, 21:17
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 18 kwie 2010, 22:58
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 19 kwie 2010, 10:57
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 kwie 2010, 11:29
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 19 kwie 2010, 11:33
Ja wiem! Ja wiem! Ja wiem!Kto wie ile mniej punktów miała by Roma gdyby Burdisso siedział u nas na trybunach
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 19 kwie 2010, 12:54
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 19 kwie 2010, 12:58
I pisze to kibic Interu trenowanego przez tak znanego zwolennika Joga Bonito jak JoseW nawiazaniu do zachwytów Boromira i innych. Mnie osobiscie Roma niczym wielkim wczoraj nie zainponowała. Ja w ogole mam takie szczescie, ze jak ogladam Rome to w zasadzie niczym nie imponuje, taki niemiecko-włoski futbol. Bez urazy, nawiazuje do skuteczności waszej gry.
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 kwie 2010, 13:41
Oby. Tyle, ze Babel jest klasycznym przykladem lewicowo liberalnej relatywistycznej cywilizacji smierci i nie zamierza miec potomstwa. Z finału LM, bede sie cieszył tak jakby to bylo moje dziecko. Jesli natomiast ja wygramy beda miał tyle radochy ile wielodzietne rodziny.może taki Babel będzie miał co opowiadać wnukom
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio