Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 31 lip 2013, 21:53
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 31 lip 2013, 22:05
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 31 lip 2013, 23:22
Mete wrzucał te drużyny ok. tygodnia temu i z tego co pamiętam nie było żadnych trudnych rywali. Najpoważniejszymi było Sociedad i ktoś jeszcze, a reszta to większe bądź miejsze ogórki w porównaniu z Milanem.gilardino11 pisze:sam spojrzałem i na teraz wychodzi mi że mogą to być Zenit, Salzburg, Charków i Lyon. I rozumiem do nich 4 dochodzą rozstawione
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 01 sie 2013, 5:38
A nie zauważyłeś, że Cristante jest szykowany na inną pozycję niż Traore i dlatego grał Malijczyk w pierwszej jedenastce a nie młody Włoch?Niepokoi mnie też gra Cristante. W pucharze rozgrywanym w Bari wyglądał słabo. Dzisiaj też w ogóle nie widoczny. Nawet Traktore zagrał od pierwszej minuty, a nie on - nie zrozumiała decyzja.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 01 sie 2013, 8:56
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 01 sie 2013, 9:55
Wiem, ale nie sądzisz, że lepiej ogrywać młodego Włocha i zmienić jedną pozycję niż piłkarza który jest na wylocie i najchętniej każdy odpaliłby go gdzie się damete pisze:A nie zauważyłeś, że Cristante jest szykowany na inną pozycję niż Traore i dlatego grał Malijczyk w pierwszej jedenastce a nie młody Włoch?
Mecz z serii - trudno coś w ogóle powiedzieć oraz nie wyciągałbym żadnych wniosków. Mogę pochwalić Harta bo wybronił 2 x sam na sam oraz obrona City grała ciut lepiej niż defensywa Milanu która była beznadziejna. W drugiej połowie nie działo się nic - obie ekipy skończyły mecz po połowie.ryba_82 pisze:Milaniści (lub ktokolwiek kto widział mecz ) możecie opisać jak zagrało City we wczorajszym sparingu z Milanem(taktyka,postawa poszczególnych zawodników itd)?
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 01 sie 2013, 11:14
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 01 sie 2013, 16:05
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anders » 01 sie 2013, 16:22
Jak po 30-kilku minutach prowadzili 5-0, to nie ma się co dziwić, że się rozluźnili. I dobrze dla Milanu, że tak się stało. No i nie grał Kompany, a na środku obrony Garcia jest tragiczny.rekinho pisze:obrona city też była żałosna, w drugiej połowie dopuscili do 3 setek
Anders
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 01 sie 2013, 16:39
ja wiem, po prostu oceniam występ obrony, bez brania pod uwagę kto tam gral i czemu.Jak po 30-kilku minutach prowadzili 5-0, to nie ma się co dziwić, że się rozluźnili. I dobrze dla Milanu, że tak się stało. No i nie grał Kompany, a na środku obrony Garcia jest tragiczny.
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 01 sie 2013, 16:49
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 02 sie 2013, 9:46
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 02 sie 2013, 10:15
Vergara kontuzjowany...
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 02 sie 2013, 10:58
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 sie 2013, 11:02
Wilmore