creek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 05 lut 2006, 17:01
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 05 lut 2006, 17:07
No ja jestem rozczarowany wynikiemMartin Pellegrino pisze:Brawo. Inter 1 : 0 Chievo. Bardzo dobra gra całego zespołu. Nawet Kily zagrał dużo lepsze zawody niż we wcześniejszych meczach. Szkoda tylko tylu niewykorzystanych okazji Adriano. Ten rzut wolny w poprzeczkę - genialny strzał, tylko trochę szczęścia brakło. No i nieuznana bramka Cambiasso, zresztą niesłusznie. Cambiasso wybiegł zza obrońców i dobił strzał (chyba Adriano). Brawo. Wynik powinien być wyższy. Bardzo dobra gra co pozwala optymistycznie spojrzeć na mecze z Violą i Juve oraz LM z Ajaxem (który dzisiaj znowu przegrał 3:2 z Feyenordem). Szkoda tylko, że Udinese nie powstrzymało Alexa i Juve wygrało. Ale co tam. 8 punktów to wciąż dystans do odrobienia.
Juras_InterFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 05 lut 2006, 17:08
No ja jestem rozczarowany wynikiemMartin Pellegrino pisze:Brawo. Inter 1 : 0 Chievo. Bardzo dobra gra całego zespołu. Nawet Kily zagrał dużo lepsze zawody niż we wcześniejszych meczach. Szkoda tylko tylu niewykorzystanych okazji Adriano. Ten rzut wolny w poprzeczkę - genialny strzał, tylko trochę szczęścia brakło. No i nieuznana bramka Cambiasso, zresztą niesłusznie. Cambiasso wybiegł zza obrońców i dobił strzał (chyba Adriano). Brawo. Wynik powinien być wyższy. Bardzo dobra gra co pozwala optymistycznie spojrzeć na mecze z Violą i Juve oraz LM z Ajaxem (który dzisiaj znowu przegrał 3:2 z Feyenordem). Szkoda tylko, że Udinese nie powstrzymało Alexa i Juve wygrało. Ale co tam. 8 punktów to wciąż dystans do odrobienia.
Juras_InterFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 05 lut 2006, 17:56
Juras_InterFan pisze:No ja jestem rozczarowany wynikiem
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 05 lut 2006, 19:32
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 05 lut 2006, 20:13
Martin Pellegrino pisze:Ja też jestem rozczarowany wynikiem
Juras_InterFan pisze:No ja jestem rozczarowany wynikiem
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 05 lut 2006, 20:22
Wstrzeli się w meczach z Viola i Juventusem.Napewno.Musi się wstrzelićserek408 pisze:Szkoda Adriano ostatnio się stara , ale nie może się wstrzelić
Dobry prognostyk przed meczem z Juventusem przecież Julio lubi strzelac w meczach z Turyńczykami.Oby sie utrzymała forma bo teraz za dużego pola manewru w ataku nie mamy.Udowodnił że warto przedłużyc z nim umoweserek408 pisze:natomiast Cruza piłka sama szuka w polu karnym
dokładnieserek408 pisze:No co wy Nerazzurri , najważniejsze zwycięstwo nieważne ile
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 05 lut 2006, 20:29
serek408 pisze:No co wy Nerazzurri , najważniejsze zwycięstwo nieważne ile
Miejmy nadzieję bo widać, że bardzo chce strzelić, ale czasem gdy się chce za mocno to nie wychodzi choćby nie wiem coBabel pisze:Wstrzeli się w meczach z Viola i Juventusem.Napewno.Musi się wstrzelić Very Happy
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 05 lut 2006, 21:53
czasem mam wrazenie ze Adi zamiat z pierwszej pilki wbic do siatki to chce z nia wjechac minawszy wszystkich obroncowMiejmy nadzieję bo widać, że bardzo chce strzelić, ale czasem gdy się chce za mocno to nie wychodzi choćby nie wiem co
creek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 05 lut 2006, 22:51
vieris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 05 lut 2006, 23:00
Ja też jakoś dziwnie boję siętego meczu z Violą a o mecz z Juve na SS jestem raczej spokojny.vieris pisze:Myśle że Juve na SAN SIRO ma znami małe szanse na wywiezienie korzystnego rezultatu. Ale mam dziwne przeczucie że z Violą będzie bardzo,ale to bardzo ciężko i możemy stracić punkty .Obym się mylił
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 05 lut 2006, 23:02
Nie wiem jak Viola grała z Lecce dzisiaj (wynik 1:0, ale nie wiem jaka gra), ale jak oglądałem mecz z Udinese, gdzie gospodarze grali przez ponad godzinę w osłabieniu, to Viola nie pokazała nic, kompletnie nic i miała sporo szczęścia, że nie przegrała tego meczu. Forma Inter jest na fali wznoszącej, Violi chyba wręcz przeciwnie. Co nie zmienia faktu, że i tak są groźni.vieris pisze:Ale mam dziwne przeczucie że z Violą będzie bardzo,ale to bardzo ciężko i możemy stracić punkty .Obym się mylił
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 05 lut 2006, 23:20
Martin Pellegrino pisze:Nie wiem jak Viola grała z Lecce dzisiaj (wynik 1:0, ale nie wiem jaka gra), ale jak oglądałem mecz z Udinese, gdzie gospodarze grali przez ponad godzinę w osłabieniu, to Viola nie pokazała nic, kompletnie nic i miała sporo szczęścia, że nie przegrała tego meczu
vieris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 06 lut 2006, 7:00
No dokladnie kolejnka sie zakonczyla tak jak się spodziewałem - Inter wgrał skromnie ale po ładnej grze, Milan zremisował tak jak obstawiałem 0:0, no i szkoda tego niezasluzonego zwyciestwa Juve ale cóż , moglo by być ciekawiejvieris pisze:Chiałobysię dodać że Juve dzisiaj też ledwo wyciągnął 1-0 [KOSZMARNY BŁĄD SEDZIEGO BRAMKA ALEXA ZE SPALONEGO ]z Udine a też grało w 10 więc może to jednak Udine ma patent na gre w 10 z lepszymi rywalami.
Nie ma co kalkulowac musimy zdobyć te 6 punktów bez względu w jakiej Formie bedą Juve i Viola i czekać na dalszy bieg wydarzeń
Juras_InterFan
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio