Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 23 paź 2005, 23:42
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 paź 2005, 23:50
oswiece cie- TAKmakis pisze:brawo sedziowie hiszpanscy!!!!!!! za komentowanie decyzji sedziego usuwa sie zawodnika z boiska:)
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 23 paź 2005, 23:53
Nie pisz juz wiecej. Proszeeeee....makis pisze:brawo sedziowie hiszpanscy!!!!!!! za komentowanie decyzji sedziego usuwa sie zawodnika z boiska
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 24 paź 2005, 0:01
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 24 paź 2005, 0:19
Alez oiwszem, zapytalem z ciekawosci, nie mam zamiaru wkraczac w Twoja sfere prywatnosci...Handsome Boy pisze:dlaczego zmienilem to moja sprawa...
W przeciwienstwie do Ciebie, nie wszystko co napisze musi byc szalowe i w centrum. nie mam takich ambicji.Handsome Boy pisze:popracuj nad ironia, bo ta jest bezszalowa
Mensa reprezentHandsome Boy pisze:z reszta, co sie pultasz
Po pierwsze:Handsome Boy pisze:przeciez zero napinki z mojej strony...
A po drugie - lepiej zapobiegac niz leczyc...Handsome Boy pisze:becks: "im just a litlle pussy", "please, please, dont do this. i can suck your cock"
No to doszlismy do jakiegos porozumienia.Handsome Boy pisze:jak zwykle pojawiam sie jak real przygrywa
Jak mlody jelonek.Handsome Boy pisze:drugi to taki, ze nie mam juz wp i poki co moge hasac.
To masz slaba pamiec, bo jeszcze nie tak dawno wiedziales.Handsome Boy pisze:gdzie bylem jak barsa gubila punkty? nie wiem co to za druzyna
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 24 paź 2005, 0:28
zle mnie postrzegasz. naprawde nie jaram sie forum. a to, ze lubie sie ponapinac z realu to inna sprawa.Krzysztof Jarzyna pisze:W przeciwienstwie do Ciebie, nie wszystko co napisze musi byc szalowe i w centrum. nie mam takich ambicji.
nie widze zwiazku. chciales blysnac?Krzysztof Jarzyna pisze:Mensa reprezentHandsome Boy pisze:z reszta, co sie pultasz![]()
myslalem, ze czepiasz sie tylko tego pozniejszego postu. poza tym, niewielka to napinka, bliska zeru. zupelnie jak twoja "barsa". zacznij naprawiac od siebie mozeKrzysztof Jarzyna pisze:Po pierwsze:Handsome Boy pisze:przeciez zero napinki z mojej strony...A po drugie - lepiej zapobiegac niz leczyc...Handsome Boy pisze:becks: "im just a litlle pussy", "please, please, dont do this. i can suck your cock"
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 24 paź 2005, 0:40
Byc moze, nie jestem nieomylny. powiem wiecej - chcialbym Cie zle postrzegac.Handsome Boy pisze:zle mnie postrzegasz
Nie.Handsome Boy pisze:nie widze zwiazku. chciales blysnac?
Tylko, ze "barsa" to byla odpowiedz na Twoje "mierdy". nie teraz, to powstalo wczesniej. nie bawi mnie przekrecanie nazw. jezeli ktos tego nie robi - ja rowniez. no ale skoro wy mozecie, to czemu my nie? a ja w przeciwienstwie do Ciebie nie wchodze na temat o Barcelonie po kazdym meczu, w ktorym stracila punkty, tylko po to, zeby sprowokowac. no ale to ze bawia nas rozne rzeczy juz zdarzylem zauwazyc.Handsome Boy pisze:poza tym, niewielka to napinka, bliska zeru. zupelnie jak twoja "barsa". zacznij naprawiac od siebie moze
Jezeli uzna, ze zasluzylem to nie widze przeszkod. tylko, ze Ty dostales chyba za cos innego. bo o tamtym poscie powiedziec prowokacja to raczej eufemizm.Handsome Boy pisze:wlasnie dostalem 3 wp za tamten post. mam nadzieje, ze piwus bedzie sprawiedliwy i ciebie rowniez wynagrodzi za "barse", bo nie jest to na pewno literowka
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 24 paź 2005, 0:46
chciec to moc. ja sie tylko napinam z realu, to chyba niewystarczajacy powod do oceny osob.Krzysztof Jarzyna pisze:Byc moze, nie jestem nieomylny. powiem wiecej - chcialbym Cie zle postrzegac.
mierdy to nie przekrecanie nazwy. nijak sie ma real do mierd, jezeli chodzi o pisownie i wymoweKrzysztof Jarzyna pisze:Tylko, ze "barsa" to byla odpowiedz na Twoje "mierdy". nie teraz, to powstalo wczesniej. nie bawi mnie przekrecanie nazw. jezeli ktos tego nie robi - ja rowniez. no ale skoro wy mozecie, to czemu my nie? a ja w przeciwienstwie do Ciebie nie wchodze na temat o Barcelonie po kazdym meczu, w ktorym stracila punkty, tylko po to, zeby sprowokowac. no ale to ze bawia nas rozne rzeczy juz zdarzylem zauwazyc.
eeee tam, przesadzasz.Krzysztof Jarzyna pisze:bo o tamtym poscie powiedziec prowokacja to raczej eufemizm.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 24 paź 2005, 0:59
Tu nie chodzi tylko o napinanie sie z Realu, bo kilka nnych osob tez to robi. tu chodzi o caloksztalt. zreszta nie robmy z tego jakiegos uprzedzenia. poprostu odnosze wrazenie, ze mijamy sie charakterami. tyle. to nic zlego. kazdy jest inny.Handsome Boy pisze:chciec to moc. ja sie tylko napinam z realu, to chyba niewystarczajacy powod do oceny osob.
Zawdi, nie udawaj glupka bo przeciez nim nie jestes. pozno w nocy, nie szukaj dziury w calym. przeciez dobrze wiesz o co chodzi.Handsome Boy pisze:mierdy to nie przekrecanie nazwy. nijak sie ma real do mierd
...i ja sie bede staral nie rzucac "bars" jezeli nie bede widzial "mierd".Handsome Boy pisze:poza tym, podpisu juz nie mam, wiec...
Jak zwykleHandsome Boy pisze:eeee tam, przesadzasz.
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 24 paź 2005, 1:07
hmmm... w kazdym horoskopie, w kazdym dziwnym psychotescie, w kazdej wrozbie i tym podobnych pierdolach wychodzi mi, ze nie da sie mnie nie lubic. i wiesz co? to prawda... bez kitu.Krzysztof Jarzyna pisze:Tu nie chodzi tylko o napinanie sie z Realu, bo kilka nnych osob tez to robi. tu chodzi o caloksztalt. zreszta nie robmy z tego jakiegos uprzedzenia. poprostu odnosze wrazenie, ze mijamy sie charakterami. tyle. to nic zlego. kazdy jest inny.
wiem, wiem, tak tylko napisalem.Krzysztof Jarzyna pisze:przeciez dobrze wiesz o co chodzi.
no i wypasKrzysztof Jarzyna pisze:...i ja sie bede staral nie rzucac "bars" jezeli nie bede widzial "mierd".
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 paź 2005, 12:14
oj był Becks, do pewnego momentuREAL FAN pisze:... jest Beckham ( chyba u szczytu formy
i na dzień dobry karnego nie strzeliłREAL FAN pisze:wrucił wielki Zizou
a temu cobecks: "im just a litlle pussy", "please, please, dont do this. i can suck your cock"
przystojny jelonekKrzysztof Jarzyna pisze:Handsome Boy napisał:
drugi to taki, ze nie mam juz wp i poki co moge hasac.
Jak mlody jelonek.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 24 paź 2005, 14:14
adekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 24 paź 2005, 14:57
Dombroś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 paź 2005, 15:41
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 24 paź 2005, 15:45
Pisakk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl