Post Wyświetl pojedynczy post autor: dawdi17 » 08 lip 2006, 20:08
dawdi17

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 08 lip 2006, 20:32
Niggaz pisze:Przez baaaardzo długi czas grał słabo a więc trudno było oczekiwać, aby pojechał na Mundial. Niby kosztem kogo Nie widzę tutaj błędu Parreiry
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dawdi17 » 08 lip 2006, 20:45
dawdi17

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 lip 2006, 20:51
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 08 lip 2006, 20:52
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 08 lip 2006, 21:05
(L)egionista pisze:W Woodiego rzeba jeszcze wierzyć bo przed kontuzja był naprawde dobry.
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 08 lip 2006, 21:22
Premo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 08 lip 2006, 21:26
Dokładnie!! Zawsze uważałem, że jest to najlepszy obrońca świata (już od czasów jego gry w Parmie, kiedy jeszcze nie wszyscy go kojarzyli)!! Baa!! Uważam, że w chwili obecnej jest najlepszym piłkarzem MŚ!! Ale jednak czas mija... wiem, że Fabio byłby świetnym nabytkiem Real'u, ale potrzebujemy kogoś na dłużej!! Może nawet na całą dekadę, jak może to mieć miejsce z Ramos'em. A więc ja mówię NIE dla Cannavaro w Real'u (podobnie jak dla Zambrotty i Emersona, którzy są tylko trochę młodsi), ale decyzję i tak podejmą Fabio Capello z Calderonem. Real jest teraz w ich rękach, więc trzeba się godzić z ich wizją Team'u!!Bonso pisze:Co do Cannavaro...przyjdzie, zagra jeden dobry sezon i zakończy kariere, albo będzie sie jeszcze jeden rok męczył już ? Czy to ma sens ?
stan_mic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 08 lip 2006, 21:50
Zartujesz chyba...Premo pisze:Wg Marki za tych 3 graczy Real ma zapłacić 15 mln.
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 08 lip 2006, 21:59
maestro pisze:Włochów wcale nie ciągnie do ligi hiszpańskiej, czy też angielskiej...
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 lip 2006, 22:08
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 08 lip 2006, 22:27
A my we Włoszech słyszeliśmyBonso pisze:Teraz napiszę Grosso, ale to również przez pryzmat mundialu na którym ten koleś mnie zachwycil, bo szczerze mówiąc przed mistrzostwami, nie słyszałem tego nazwiska
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 08 lip 2006, 22:37
Grosso!! Hmm... Z mojego ukochanego Palermo (szkoda, że odchodzi)!!Bonso pisze:Grosso
stan_mic

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 lip 2006, 23:01
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 lip 2006, 23:09
Primo - rzadziej. To są podstawy.Vianuch pisze:A co niby wiesz o Fredzie skoro grał żadziej niż Bestyjka w RM??
Premo pisze:Za Emersona, Zambro i Cannavaro nie trzeba będzie za dużo dać. Wg Marki za tych 3 graczy Real ma zapłacić 15 mln.
I jeszcze Iniesta z Messim przyjdą. I Krzysztof Jarzyna na koniecPremo pisze:Jeśli ewentualnie przybędą Diarra i Cesc to kto będzie grał w 1 składzie?
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio