Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 11 lis 2006, 21:47
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 11 lis 2006, 21:51
paku pisze:Poprostu Lol. BOT miał swoje 5 minut, dosłownie. 2-0 po 5 minutach i kontrola gry.
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 11 lis 2006, 21:56
Kontrowali gre, a skutkami tej kontroli były bramki na 3 i 4 zero. BOT był lepszy przyznaje. Jednak kto wie jak potoczył by sie mecz gdyby sędzia odgwizdał karnego dla Wisły za faul na Brożku.Bonso pisze:paku pisze:Poprostu Lol. BOT miał swoje 5 minut, dosłownie. 2-0 po 5 minutach i kontrola gry.
No i z tej kontroli zrobiło się 4-0nie oglądałem meczu, więc się nie wypowiem, ale rzeczywiście wielki obiektywizm z Twojej strony
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 11 lis 2006, 22:14
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 lis 2006, 22:25
guru pisze:Ogladales mecz Nie
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 11 lis 2006, 22:35
Ja nie chce tego aby gwizdał jak publika chce, ja chce tylko by gwizdał prawidłowo. A karny był !j1mmy pisze:Nie dowiesz sie , nie mozna liczyć na to , że sedziowie będą gwizdac jak chcepublika nie ma Okuki(edit mialo byc Dana :d) nie ma wyników ;]
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 12 lis 2006, 0:06
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 lis 2006, 0:24
Ja tez...brylancik pisze:Ja moge powiedzieć tylko tyle że jestem pod wrażeniem gry Matusiaka.
brylancik pisze:Trzeba też przyznać że BOTowi dopisywało zajebiste szczęście - 2 bramki na samym początku spotkania, poprzeczka, nieuznane 2 (jeden był na 100% drugi kontrowersyjny)
brylancik pisze:Najbardziej mi szkoda tylko tego że wszystko wskazuje na to że mistrzem jesieni będzie grająca beznadziejnie, nudno i niezasługująca na to Legia.
Bedziesz widzial pakieck... jezeli chodzi o Gargule to macie tam jakies szanse, bo widac chlopak ma chrapke na Wisle. natomiast Matusiak przejdzie do (L)egii, albo wyjedzie za granicePanie Cupiał kup Pan Matusiaka i Gargułę w pakiecie Pray
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 lis 2006, 0:29
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 12 lis 2006, 0:34
Słowo "niezasługująca" oznacza że ktoś (w tym przypadku Legia) na coś (mistrza) nie zasługuje. Rozumiesz? A niezasługuje stylem który prezentuje przez styl który prezentuje od początku sezonu. No i chyba nie powiesz że regia gra fajnie dla oka i nieźleguru pisze:Rozwin swoja mysl, bo nie wiem o co Ci chodzi piszac niezaslugujaca Confused A z tym beznadziejnie i nudno to juz pojechales na maxa...
No właśnie słyszałem że Elton już chłodzi flaszeczkę dla nowego kumpla.guru pisze:Bedziesz widzial pakieck... jezeli chodzi o Gargule to macie tam jakies szanse, bo widac chlopak ma chrapke na Wisle. natomiast Matusiak przejdzie do (L)egii, albo wyjedzie za granice
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 lis 2006, 0:39
w sumie masz racje tym bardziej zal mi Wysly bo na chwile obecna jest gorsza od Legii i nie zasluguje ona nawet na 2 miejscebrylancik pisze: Słowo "niezasługująca" oznacza że ktoś (w tym przypadku Legia) na coś (mistrza) nie zasługuje. Rozumiesz? A niezasługuje stylem który prezentuje przez styl który prezentuje od początku sezonu. No i chyba nie powiesz że regia gra fajnie dla oka i nieźleNa dzień dzisiejszy o wiele lepszym zespołem jest BOT.
hmm gdzie tak slyszales? pewnie od Eltona ktorego w LEgii juz nie bedzie po tej rundziebrylancik pisze: No właśnie słyszałem że Elton już chłodzi flaszeczkę dla nowego kumpla.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 12 lis 2006, 0:40
No to brylancik troche pojechales albo zyjesz przeszloscia (czyt. Wisla Kasperczaka)brylancik pisze:Najbardziej mi szkoda tylko tego że wszystko wskazuje na to że mistrzem jesieni będzie grająca beznadziejnie, nudno i niezasługująca na to Legia
A Wisla tak cudownie grala w tej rundzie, ze zasluguje na mistrzabrylancik pisze:Słowo "niezasługująca" oznacza że ktoś (w tym przypadku Legia) na coś (mistrza) nie zasługuje.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 lis 2006, 0:49
brylancik pisze:Słowo "niezasługująca" oznacza że ktoś (w tym przypadku Legia) na coś (mistrza) nie zasługuje. Rozumiesz?
brylancik pisze:A niezasługuje stylem który prezentuje przez styl który prezentuje od początku sezonu. No i chyba nie powiesz że regia gra fajnie dla oka i nieźle Rolling Eyes Na dzień dzisiejszy o wiele lepszym zespołem jest BOT.
Wygorowales ich ambicje, 4 na koniec rundy. Legia,BOT,Korona i Wisla. Kolejnosc nieprzypadkowa.Bienias pisze:w sumie masz racje tym bardziej zal mi Wysly bo na chwile obecna jest gorsza od Legii i nie zasluguje ona nawet na 2 miejsce
W sumie to jako jedyny mial ochote na zwyciestwo i posunal sie nawet do takiej radykalnej rzeczy jak nurkowanieBlaszczykwoski powinien otrzymac w Plebiscycie Pilki Noznej nagrode - NUREK 2006 Badziewie
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 12 lis 2006, 0:52
Dodam jeszcze od siebie, że gra nudną, brzydką piłkę, mając w ataku pijaka, wypalonego 19latka, prawego pomocnika i odwieszonego Władeczka. I strzeliła 29 bramek, wiecej o jedną ma tylko Bot. Kurcze na tych meczach Legii to pewnie usnąć mozna.brylancik pisze: A niezasługuje stylem który prezentuje przez styl który prezentuje od początku sezonu. No i chyba nie powiesz że regia gra fajnie dla oka i nieźleNa dzień dzisiejszy o wiele lepszym zespołem jest BOT.
brylancik pisze:
Szkoda że Matusiak tak bardzo leci na kasęChce odejść tam gdzie mu więcej zapłacą.
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 lis 2006, 2:23
brylancik pisze:Szkoda że Matusiak tak bardzo leci na kasę
Widzę, że już wszystko załatwione. Moze takze cos Lechowi oddacieguru pisze:Bedziesz widzial pakieck... jezeli chodzi o Gargule to macie tam jakies szanse, bo widac chlopak ma chrapke na Wisle. natomiast Matusiak przejdzie do (L)egii, albo wyjedzie za granice
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio