Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 10 sie 2013, 13:24
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 10 sie 2013, 14:00
Pre-sezon nie jest po to, żeby kibice mogli wyciągać wnioski. Wnioski ma wyciągać trener. No i zawodnicy mają się ograć. Nie wiem w czym problem.Professor Chaos pisze:Liga startuje już za tydzień, a po takich rywalach pre-sezonu ciężko wyciągać wnioski.
Zważywszy na ostatnich obrońców, którzy wyszli z Ajaxu w świat możnaby go brać w ciemno, ale jeśli chodzi o mnie to za mało go oglądałem, żeby wygłosić własną opinię, a nie chciałbym pisać czegoś w stylu:ddemon pisze:Innych kandydatów raczej nie widzę - Alderweireld?
ddemon pisze:A może ściągnąć rodaka Songa - Nicolas N'Koulou z OM? Nie wiem jak się prezentuje w Ligue 1 ale w Fifie czy w FM wymiatał I myślę,że wcale nie byłaby to droga opcja tylko pytanie czy jest gotów grać w FCB?
Z Arsenalu to patrząc na ostatnią formę prędzej brałbym Kościelnego niż Verme, zwłaszcza, że w zasadzie Kościelny profilem też by pasował na następcę kapitana.ddemon pisze:Także moim zdaniem kolejnym kandydatem na obronę będzie Vermaelen - tak tak kolejny kapitan Arsenalu - Wenger obiecuje wzmocnienia,choć narazie również kończy się na obietnicach
Sprawa Hummelsa jest dość dziwna - wydawałoby się, że chciałoby go pół Europy, ale żadnych plotek nie było - najprawdopodobniej dla tego, że Borussia bardzo szybko i stanowczo ucina wszelkie oferty.ddemon pisze:Ja brałbym Hummelsa - ale im dalej na niego zwlekamy tym bardziej BVB się będzie upierało,gdyż nie znajdzie następcy...
kaczy pisze:Co się dzieje z Puyolem, kiedy będzie gotów do gry ?
No a to brzmi jak jakaś herezja!! Jak fan Barcy może napisać - Nie liczyłbym na Puyola??!!Professor Chaos pisze:W połowie września. Nie liczyłbym jednak na niego.
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 10 sie 2013, 14:31
stary rupieć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 17 sie 2013, 12:33
szefu91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 17 sie 2013, 12:48
Professor Chaos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 sie 2013, 13:08
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 17 sie 2013, 13:12
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 17 sie 2013, 13:14
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 17 sie 2013, 13:14
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 17 sie 2013, 14:03
ja ide o zaklad, ze silvaIdę o zakład, że Abidal zostanie wybrany najlepszym obrońcą ligi francuskiej w tym sezonie i będzie to wybór w 100% trafiony
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 17 sie 2013, 15:00
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 17 sie 2013, 15:45
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 17 sie 2013, 19:26
Kogo oni zatrudniliW środku obrony mogą grać Piqué, Mascherano, Bartra, Puyol, okazjonalnie Adriano czy Busquets. Tę pozycję mamy w pełni pokrytą.
Jeśli pojawią się problemy z kontuzjami, styczniowe okienko transferowe jest już za parę miesięcy.
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 17 sie 2013, 19:42
Beka.rekinho pisze:o dyche
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 17 sie 2013, 21:16
rekinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio