Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 16 maja 2006, 15:55
Alkoholiko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 maja 2006, 16:01
Alkoholiko pisze:Hehe...
"...Skoncz wasc, wstydu oszczedz..." - nauczyłeś się jednego cytatu i ciągle go powtarzasz!
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 16 maja 2006, 16:08
Alkoholiko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 16 maja 2006, 16:12
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 16 maja 2006, 16:24
Jeżeli odejdzie Wome i Favalli to wszystko powinno być ok. Na lewej obronie będzie Grosso i Maxwell (obaj także mogą grać w pomocy) z tym że nie widomo jak tam forma Maxwell bo dopiero niedawno zaczął rehabilitację i nie ma pewności czy będzie gotowy na początek sezonu.bagg pisze:Powiedzcie mi Interiscie, kupiliscie juz tego Maxwella? i Do tego jeszcze Grosso?
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 16 maja 2006, 16:30
ja tylko ide za portalem piłka.pl - jak nie umieją pisać to moja wina? podali skład wlochów bez graczy romy i interu i napisali ze to skład wlochów....ale nie napisali już ze gracze interu i romy sie licza ale nie zostali powołani bo graja w pucharze ;/dzieciol31 pisze:bagg spoko...dobrze ze nie widziales jaki koles skald Wlochow oglosil na MSprzed Lippi..a jak..mowil ze oficjalny
![]()
Troche pomysl co piszesz...oszczedzisz sobie wstydu(;)) i nie bedzie niepotrzebnych dyskusji na temat Inter moich marzen ...
Alkoholiko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 16 maja 2006, 16:34
Alkoholiko pisze:ja tylko ide za portalem piłka.pl - jak nie umieją pisać to moja wina? podali skład wlochów bez graczy romy i interu i napisali ze to skład wlochów....ale nie napisali już ze gracze interu i romy sie licza ale nie zostali powołani bo graja w pucharze ;/
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 16 maja 2006, 16:38
goofii

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 16 maja 2006, 16:44
No tak... jak dwóch juventinich pisze o Interze to nic dobrego z tego nie będzie.bagg pisze:Ogolnie bzdury wypisujesz.
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 maja 2006, 17:05
Martin Pellegrino pisze:Co do rzetelności pilka.pl...
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 16 maja 2006, 17:10
Właśnie*_Zaza_* pisze:1,5 to chyba dostaje obecnie za sezon
Podobno 4.5 i podobno to właśnie Toni jest celem nr.1 na to mercato dla Interu.*_Zaza_* pisze:Moratti da mu nawet 4
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 16 maja 2006, 18:09
Ja bym się nie zdziwił , Dida z mojego ulubionego bramkarza , stał się przeciętniakiem i miewa słabsze mecze , a transfery z Juventusu będą pewnie na porządku dziennym.Alkoholiko to co Buffon w Milanie ? tak pisała pilka.pl a temu portalowi zawsze ufam
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 16 maja 2006, 19:44
Prośba do modów. Przyjrzyjcie się uważniej temu kolesiowi bo po banie wraca i pisze w ten sam - głupi - sposób bawiąc się w FMa o którym żekomo nie ma pojęcia.Alkoholiko pisze:ja tylko ide za portalem piłka.pl - jak nie umieją pisać to moja wina? podali skład wlochów bez graczy romy i interu i napisali ze to skład wlochów....ale nie napisali już ze gracze interu i romy sie licza ale nie zostali powołani bo graja w pucharze ;/
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 16 maja 2006, 20:28
Martin Pellegrino
j1mmy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio